Maják volá (1.5. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nefertiti...

Nefertiti... Pisálek fóra

Nestíhám xD.Šeptem dodám: čokoládka padá celkem slušně. 8)

petaM2001, evainfo a jaji tohle ocenili.
  2. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahojky ve spolek :inlove: tohle je nej nej akce za posledních 5 let ;) hotovo, akci na 1 den to se nevidí, super :music: jen tak dále, děkujeme

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nocni akce dobra, s vyuzitim zkracovadel jsem mel za 7 hodin pohopole s SH a vodou, v rezerve byl hnuj, ale stacilo to a rano pekna porce :)
    Namleto je, uz i tech cokolad je dost celkem...

Vypadavat ma 132 cokolady/den, v tuto chvili ma byt 114 ([2.ukol]+44 ) nebo chybet 281, mam 362 (chybi 33 ), mam 91% hotovo.
    Stav proteze : idealne 1575 kusu (1834/den, [3.ukol]+75 kusu ), mam 2031 z 5500 (36% ).
    Stav horce : idealne 1575 kusu (1834/den ), mam 1500 z 5500 (27% ).
    Zatim uplynulo 28% casu, zbyva 51 hodin.
    Nezapomenout na Zmrzliny z mlyna, chce jich 27 po 1,5 minutach! (celkem 40,5 minut), mam 27 hotovo

4. tibuxy

tibuxy Pisálek fóra

ahoj,

chcem sa opytat, ako je to teraz po novom s mlynom. Mam rozomlete 8x SK este pred akciou so zostavajucim casom 40 hod. Chcem dat mliet zmrzlinu do akcie, ale ked zrusim SK, tak o vsetko pridem? Akcia konci o 48 hod., po domleti SK to uz nestihnem. Pokial ma novy mlyn takto fungovat, tak velice pekne pozdravujem "programatorov" hry... >:(

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. jaji

jaji Vévoda fóra

ano tibuxy, nový mlýn takto funguje :), o namleté krmivo přijdeš, suroviny se Ti vrátí až na vodu, ta ne.
    se jen divím, že Tě to překvapuje, když tato funkce je ve hře zavedená již celkem dlouho... odhaduji měsíc ;)
    zjistit novou funkci po měsíci, kdy tady kvůli tomu bylo velké haló, to jsi pozorný farmář ;)
    ale nic proti... chápe že na forum každý nechodí, ale určitě každý za tu dobu něco umlel a zjistil to ;)

6. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Tibuxy, ano, zrušením SK přijdeš o to, co prozatím namlelo, ale suroviny se ti vrátí do stodoly. Zmrzlina je namletá hrozně rychle, zkus promyslet, jestli by nešlo nechat dojet SK a mezitím si vše napěstovat a nastřádat, a během těch posledních osmi hodin akce už jen namlet zmrzku a naházet vše do družstva.

Už jsem se koukla, zmrzlina se mele 1,5 minuty, 27 potřebných kusů teda bude namletých za cca necelých 42 minut.

Edit:
    Aha, tak to je horší, když nebudeš mít možnost v té době jít na farmu. :(

Naposledy upraveno: 2/5/15
  7. tibuxy

tibuxy Pisálek fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    jaji, dakujem za konstruktivny prispevok, uplne sa mi ulavilo ;)
    To, ze zaviedli novy mlyn pred mesiacom a odvtedy su s nim len problemy, to samozrejme viem. Tu ide skor o to, ze pri kratkej 4-dnovej akcii je potrebne (uplne zbytocne) mliet v mlyne zmrzlinu a ked je v mlyne cas mletia vyssi ako dlzka akcie, tak sa to neda stihnut bez straty namleteho krmiva.

mendalam2, dakujem za napad, zial to som uz skusal a vychadza to tak, ze po domleti SK budem v praci :(

Naposledy upraveno moderátorem: 2/5/15
    petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

bludička49: jsem si ho koupila dříve na víc měsíců ... no se dívám .. ho mám teď na necelý měsíc a pokud ho vyhodí z akcí ... tak to bude další podpásovka :eek: ... no mohli by se na to naši modíci zeptat? ... :p
    .. tak protěž zatím chybí 4301, hořec 1453 .. čokolády jen 77ks .... určitě se to dá :)

9. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak cokolad 82
    protez 3276
    horec 2146 - a naseto skoru vsude .... sklizen kolem 16:00 naseju jeste jednou ... a na noc protez .

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  10. honzi

honzi Komisař fóra

Tak jsem si to malinko poupravil kvůli zmrzlinám... stačí mi jen jedna sklizeň hořce a 2100 už budu mít. Pak se vrhnu na protěž... Už melu 13 zmrzlin, stačí poslední dvě a dalších 75 čokoládek na normální dodání do úkolu. Samozřejmě mě strašně štve, že budu mít na stonku další prázdný řádek. :(
    Protěž: Mám 250. Ideální stav 877. Plním na 28,5% Hotovo 9,4%
    Hořec: Mám 1628. Ideální stav 695. Plním na 234,2% Hotovo 77,5%
    Švýcarská čokoláda: Mám 2. Ideální stav 25. Plním na 8% Hotovo 2,7%
    Švýcarská zmrzlina: Mám 13. Ideální stav 5. Plním na 260% Hotovo 86,7%
    Uběhlo 33,2% času, do konce zbývá 48 hodin a 6 minut

Podle mých statistik se neřiďte, nepočítám celý úkol...Ledaže byste chtěli udělat to samé co já - získat všechny TS a TCh

Allarisse, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

hořec: Mám 3352. Ideální stav 1870. Plním na 179,3% Hotovo 60,9%
    protěž: Mám 1908. Ideální stav 1870. Plním na 102% Hotovo 34,7%
    švýc.čokoláda: Mám 269. Ideální stav 134. Plním na 200,7% Hotovo 68,1%

Z počtu čokolád odečteno za 27 stočených zmrzlin.

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já poslední sklizeň protěže a mám hotovo.

evainfo -já si ho kupovala vždycky jen na měsíc a to taky ne každý(dle financí),ale protože melu jen SK,které nikdy nekupuju,tak se mě líbil.No doufejme,že ho zase dají.

evainfo, Lyzarka a petaM2001 tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pechfogl
    Ahoj, ale tady se vůbec nejedná o maják ve Švýcarsku, ale o maják na farmě.
    Zvířátka na farmě očekávají hosty ze zmíněné země a šplhají na stávající maják
    :) (viz info v úkolech)

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Hodila jsem na plochu tajemnice-sazenice z akce a jednu s obavami odkryla za floreny. Očekávala jsem, že na mě vybafne katalpa nebo nějaká kdoule xl, a vono neee - kowhai! To mám radost...kéž by se to ještě zopakovalo! ;)

15. jaji

jaji Vévoda fóra

výsledek orionů:
    bobr classic ++ - několik jsem jich vrátila do systému, rt usuzuje, že je mít prostě musím ;)
    liška, holub, 2x žabky takže taky celkem spokojenost

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Protěž: Mám 3813. Ideální stav 1964. Plním na 194,1% Hotovo 69,3%
    Hořec: Mám 3157. Ideální stav 1964. Plním na 160,7% Hotovo 57,4%
    Švýcarská čokoláda: Mám 40. Ideální stav 45. Plním na 88,9% Hotovo 32%
    Švýcarská zmrzlina: Mám 27. Ideální stav 10. Plním na 270% Hotovo 100%
    no tak to vypadá že to dodělám až ráno ale to neva;):pxD

evainfo a michnaj tohle ocenili.
  17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Naprosto s Tebou souhlasím. Ač to vypadalo velmi jednoduše, tak opak je pravdou. Je to velmi náročná akce nejen na pěstování, ale
    i na logistiku. Dlouho to roste a vůbec nepřibývá, asi jsou nějaké výpadky ve funkci MJS. Místa na pěstování také málo, musí se pečlivě zvážit každé políčko .... příště raději třeba o 25 - 30000 kytek více, ale na všech plochách. :p.
    Večer asi budu, ale bez zmrzlin. Chytře jsem začal ve čtvrtek mlít SK a vypadá to, že do zdárného konce nedomelu ani jedno ... :)
    Čokošky padají dobře i přes zazděnou sklizeň na začátku, je vidět že to Prééééémium dělá divy!!

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak sa vám idem pochváliť.Na druhej farme som získal s tých tajných stajní:červené pipky,vlkov,líšky,oranž.zajkov a posledná bomba vtáčik kiwi a zo 4 stromov:baza xl,xxl datlovník,xl kiwi a tamarind.Ešte 20 tajných zreje o 21 hodine budem vedieť čo s nich vyrástlo.Na tejto ešte nemám nič vyrašené ešte sa zohrievajú v lište po zimexDxDxD.S tých posledných sadeníc som odokryl:2 x kowhai,2 x lokvát,1 xl moruša,3x xl citróny,1 xxl datla a čerešnička na torte-1 xl katalpa.Baha:eek:hňový,xxl kumquat,2 granáty xl,2 rohovníky,xl pistácia,xl mango,xxl mango a tamarind.Celkom som spokojný,lepšie ako s tŕňom do oka.Najviac potešila tá katalpa tých tam mám málo.

19. honzi

honzi Komisař fóra

Protěž: Mám 181. Ideální stav 991. Plním na 18,3% Hotovo 6,8%
    Hořec: Mám 2356. Ideální stav 785. Plním na 300,1% Hotovo 112,2%
    Švýcarská čokoláda: Mám 0. Ideální stav 28. Plním na 0% Hotovo 0%
    Švýcarská zmrzlina: Mám 15. Ideální stav 6. Plním na 250% Hotovo 100%

Teď už se jen modlím, aby mi vypadly ty čokoládky... Protěž mám všude zasetou...

evainfo, petaM2001 a mirae tohle ocenili.
  20. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Tak přece reklamace. Ne a ne milý RT to není fér. Styď se a jdi na hanbu. Fuj, jak to, že ta dekorace Vlajka Švýcarska nejde vložit do řádku, NO? Jak potom mám mít celý řádek stylový.
    :cry::cry::cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.