Maják volá (1.5. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Hezká akce jdu na to_Odměny docela dobré.Co kdyby ke mě zavítal tamarind.Ach jo jsem stále naivní asi spíš ta jabloň že xDxD

2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobré poledne všem,taky bych přivítala v odměnách při akcích SK.SK zásadně nekupuju,sem tam koupím turbo mlýn a sem tam vynechám nějaké to šlechtění(pokud se nedaří).Normální krmivo všechno kupuju,takže melu jen SK.Na akci je všechno co potřebuju ve stodole,co získám z tajemniček je mě jedno,skoro všechno mám a co nemám(většinou novinky),tak ty stejně nevypadnou.Ale všechno se někdy hodí.Hezkou hru a zítra pevné nervy,ať si ráno nesklidíme.;)xD

Simissek, evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  3. jaji

jaji Vévoda fóra

jj, taky jsem přemášlela a počítala (až se mi z hlavy kouřilo byla to vysoká matematika) na kolik hodin si můžu zablokovat mlýn.... takž bude mlát ještě chvilku po začátku akce, protože stejně než si napěstuju a vypadá to co potřbeuju, mám s mletím čas a je jasné, že si budu mlít postupně... nedám celou dávku najednou :) díky úpravě mlýna, co kdybych potřebovala umlít třeba jiné krmivo xD rušit a zadávat do kolečka se mi pořád nechce, páč bych neumlela vůbec nic, ale mlýn bych mohla dát do opravy, páč už to tam někde vrže, bouchá, mlátí.... no, přeci jen má železné lopatky, občas na farmě zaprší, občas za celá zatopí.... to aby pak jeden ještě opečovával svou techniku.....

týýýý jo, to by ještě bylo, aby nám slavné rt zadalo ještě jako "odměnu" nestihl jsi.... máš porouchaný kombajn, mlýn... atp xDxDxD

4. farmík84

farmík84 Pilný autor

Teda taky hraji již pár let, do SK jsem taky něco vrazila, aktuálně ho mám pouze 178, ale někde dělám chybu, prtože jsem level jen 88 a šlechtitelský úkol kompletní nemám žádný, tak čím to asi je . Musím se nad sebou zamyslet :eek::p
    Do akce asi půjdu i když nevím jestli ji udělám celou .

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak akce vypadá celkem slušně. Akčního kvítí se po nás nechce moc, jediné co mně vadí je to, že se nedá pěstovat na Bahamce, protože tentokrát výdělečnou mýtinu rušit kvůli akci nebudu, takže mně na pěstování zbude jen hlavní a divoška.
    A kdoví jak to dopadne, dneska jsou čarodějnice ....., a třeba si někdo i oddychne, že odtud nenávratně zmizím ..... [​IMG][​IMG]

Všem krásný večer a hlavně ať neprší!

6. jaji

jaji Vévoda fóra

no, já myslím, že jsi Lyzarka, ne carodejka :)))

ikdyz pravda, od toho ohňahňa se spatne ujizdi na lyzich....

carodejko007 neber to osobne prosim :-DDDD

jejda, chvíli jsem byla OT, tak to musím rychle napravit:
    na akci mám vše připraveno - teda to co se dalo :) nějaké hnojivo také, jsem zvědavá na jakou cenu se tentokrát vyšplhá cena hnoje.... zásoby by ze šlechtění měl mít snad každý, tak uvidíme

automatická sklizeň stromů je zastavena, aby se zítra dalo co sklízet... nebo myslíte že jí nemusím zastavovat?Stejně se BZ přičítají až ve chvíli, co na farmu přijdu a juknu na pole....

Violan - ty jsi holka šiškovná, Ty si čas najdeš.... u kamarádky jsis taky našla a myslela jsis, že skoro celou akci nebudeš na netu... a vidíš, dopadla jsi dobře :) to dáš ;)

Naposledy upraveno: 30/4/15
  7. -Evitas-

-Evitas- Pisálek fóra

vypadá to na skvělou akcičku :). Jen ten čas - trochu krátkej, ne?:oops:. Doufám, že alespoň něco stihnu xD

evainfo a findy22 tohle ocenili.
  8. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

vcelku solidne,no uvidim

evainfo tohle ocenil(a).
  9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Akce se mi líbí a dokonce moc. A je mi hrozně líto, že ji nejspíše nestihnu celou. V sobotu nebudu na pc, odpoledne se hraje fotbal, Slovan s Bohemkou. Ne že bych tak fandila, na zápas musím pracovně. A ten sobotní výpadek při třídenní akci je znát.
    Na rozdíl od jiných mám tajemnice ráda. Vždycky se těším na ten moment odtajnění. Adrenalin stoupá a pokud zase nedostanu samou bezinku, budu spokojená. Takže prioritu budou mít úkoly s tajemnicemi a pak zbytek, co stihnu.

K SK snad jen tolik, jsem v 86. levelu, do hry jsem nedala ani haléř a melu a melu. Šlechtící úkol v družstvu nemám hotový celý hotový ani jeden, všechny jen z části. Aktuálně 270 ks SK.

10. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

..2 úloha level 48 chudáci farmári čo sú pod ním..:sleepy:
    Inak celkom fajn máme nútenú dovču nebudem sa nudiť...

11. zlatévajce

zlatévajce Pisálek fóra

pekná akcia, hádam sa podarí zarobiť nejaký milion grajciarov ...

findy22 a Rendaakuba tohle ocenili.
  12. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

krátká akce, a odměny velmi pěkné

evainfo tohle ocenil(a).
  13. lenuska76

lenuska76 Pisálek fóra

Příjemná akcička na víkend, stejně má být škaredě :-/

evainfo tohle ocenil(a).
  14. elbedna

elbedna Znalec fóra

Hlavně na noc dejte dlouhodobky a ráno nesklízet !!!!!!!!!!!!!!!!!!

evainfo, findy22 a jaji tohle ocenili.
  15. greysy77

greysy77 Rádoby autor

při mých šichtách si připadám už jak maratonec - dvanáctky,farma,nákupy,úklid-no to je šílenství,ale vždy se na každou akci těším-hold jsem závislák :)))

16. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Akce vypadá slibně a to včetně odměn... hlavně si musím dát pozor, abych zase nesklidila a pak nezjistila, že akci posunuli.... jako minule....njn, horká hlava, rychlé ruce:p

skalara.v, evainfo a jaji tohle ocenili.
  17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Dobré ráno.
    Tak já teda klidně sklidila.A zasadila česnek,ten mám až do 9ti večer,dnešní svátek práce oslavím prací a zítra rovněž.Takže to vypadá,že na noc zasadím těch 5+5 akčních a dopolko se to budu stačit nahnat.No a v neděli zadřu pc. Akci bych ráda stihla, alespoń nějakou tu tajemničku získala.Jen doufám,že budu odměněna a ne potrestána,jak se často stává.
    Tedy mějte se a plnění akce zdar.

18. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

Sice akce pěkná, ale po prvním úkolu končím...což mně tedy mrzí..nešlo by ten druhý úkol přehodit za ten poslední? :(

wallik1968, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ako som už minule písal že tí farmári čo sú pod 48 lvl-om im je škoda aj akciu začať.Ako sa prenesú do tretej úlohy nechápem.Je mi ich naozaj ľúto že to takto nastavili.My s tým nič nenarobíme.Určite je veľa nováčikov ktorí ešte na 48 lvl nedosiahli.Akcia zase len pre hráčov od spomínaného lvlu.:(:(.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný deštivý den všem farmářům :) akce vypadá na rychlovku, jen má " hlava děravá" nepochopila :oops: proč je první úkol 2LV .. druhý úkol 48LV a další úkoly 20 - 10 - 14- a 6-stý LV? ... přes druhý úkol se žádný z daných levelů nedostane .. no ještě jsem nesnídala a celou noc jsem lítala vzducholodí (trénovala jsem na čarodějnice) xD ... nebo je v tom nějaký fígl?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.