Maják volá (1.5. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak hotovo jak říkám prostata je skvělá věc lepčí než budík no nic jdu to tam naházet a dát tajemnice na plochu :p
    Protěž: Mám 6219. Ideální stav 3366. Plním na 184,8% Hotovo 113,1%
    Hořec: Mám 6510. Ideální stav 3366. Plním na 193,4% Hotovo 118,4%
    Švýcarská čokoláda: Mám 184. Ideální stav 77. Plním na 239% Hotovo 147,2%
    Švýcarská zmrzlina: Mám 27. Ideální stav 17. Plním na 158,8% Hotovo 100%

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce dokončena včera večer. Na tajemničky si počkám někdy.... až si budu chtít udělat radost (snad to tak bude).
    Všem přeji krásnou slunečnou neděli (taková je u nás) a ať všichni, kdo chtějí, akci dokončí před limitem.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

tavos7 - mám tam jen čuníky, tak v tom musí mít rypáčky oni :D

Jinak hořec napěstován (a nesežrán) a protěže 1792 a zaseto. No jo, zase se courám :(

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

hořec: Mám 6174. Ideální stav 3382. Plním na 182,6% Hotovo 112,3%
    protěž: Mám 4555. Ideální stav 3382. Plním na 134,7% Hotovo 82,8%
    švýc.čokoláda: Mám 445. Ideální stav 243. Plním na 183,1% Hotovo 112,7%
    švýc.zmrzlina: Mám 27. Ideální stav 17. Plním na 158,8% Hotovo 100%

Zbývá už jen dodělat 6/6 zlatý a diamant.
    Nehoním se , není proč, sklízím, až mám čas . Je to pro mě odpočinková akcička.

5. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tajomný strom Corsica celkom milo prekvapil, v prvej šestici bol zaujímavý ohňový strom, v druhej rohovník a parádna dávka 5 ks xxl: Liči, granátovník, para orech, papíja a pistáciovník. Je pravda, že tých granátovníkov a pistáciovníkov XXL mám už viacero, ale snáď príde raz deň mega BS zo stromov a to bude na Bahame fičať jedna radosť :D. Ostatné odtajním až po ukončení akcie. Všetkým prajem radostné prekvapenia zo získaných tajomníc

Cha, podaril sa pekný preklep - papíja, ale nechám to, celkom sa mi to páči, aj ja si popíjam, ale iba kávičku

Naposledy upraveno: 3/5/15
  6. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, už mám akci hotovou a z pod. výběhu se vyklubal můj první pták Kivi a stromy 2x slivoň trnitá a sakura. Ostatní do lišty, ale toto to vynahrazuje. Tera.

7. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásný poledne všem...tak já nemám ani míň ani o moc víc...myslela jsem si,že tuhle akci ani nedám...vůbec to nepřibejvalo a zvládla jsem to opravdu ťip ťop :cry:Tak to jdu dodat do úkolu ať je finíto až do konce :music:Docela mě mrzí,že Švýcarská vlajka nejde usadit do řádku...proč??? Aspoň by se tam hodila a na plochu si jí stejně nedám a teť tam mám něco co se tam vůbec nehodí :-(

8. emkop

emkop Perspektivní autor

Tajemné stáje 1x oranžový oslík,jinak sami krtci.A stromy taky nic moc,všechny co už mám.

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tentokrat jsem byl linej na noc davat pohopole, no a hned je to videt, navic jsem otocil delsi za kratsi, ale to zas tak nevadi...
    akorat chytnu zacpu, nevim kde se ty cokolady furt berou! :)

Vypadavat ma 132 cokolady/den, v tuto chvili ma byt 237 ([4.ukol]+42 ) nebo chybet 158, mam 626 (chybi 0 ), mam 158% hotovo.
    Stav proteze : idealne 3298 kusu (1834/den, [4.ukol]+798 kusu ), mam 4395 z 5500 (79% ).
    Stav horce : idealne 3298 kusu (1834/den ), mam 2763 z 5500 (50% ).
    Zatim uplynulo 59% casu, zbyva 28 hodin.
    Nezapomenout na Zmrzliny z mlyna, chce jich 27 po 1,5 minutach! (celkem 40,5 minut), mam 27 hotovo

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Keď že ja som nečakal žiadne prekvapko tak spokojnosť z tajných.Čo za zmienku stálo boli vtáčikovia kiwi už ich mám 4 a kohúty tých 3 všetko išlo do lišty aj stromy kowhai,tamarind,trnka.Čo už ked som kupoval za florény ale už nebudem ked ich môžem získať v takýchto akciach.Len moji pekní vtáčikovia budú odteraz v lište.Papanicu pre nich kupovať za toľké grajciare nebudem.Však mi nezdochnú kým sa prenesiem do 95 lvlu z 92 xDxD;).

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo.Z tajemných stromů žádná z novinek.Jen xl a starší stromy.Ale ve stájích byl vlk a kivi a holub.Sice je mám,ale potěšili.Jen ta žlutá stříhárna ovcí....no není každý den posvícení.

12. Feris1

Feris1 Expert fóra

akcia hotova
    obdarilo ma s tymto okrem bahama nic moc
    ebenovnik xxl, granat xl, rohovnik, budhova ruka, ohnovy, kiwi xl, kokos xxl, pandanus xl, mango xxl , cezmina xxl, granat xxl 2x
    mysi, chameleony oranz, holuby, vcely oranz, bobor ++,
    marhula xl , lokvat, baza xxl , slivka xl, buk xl, 2x baza xl, marhula xxl , sakura, dub xxl , buk xxl, jedla xxl

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, vyrostl někomu baobab? Moc mi chybí.:cry:;):sleepy:

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dasa1143 baobab ti bohužel z TS Korsika vyrůst nemůže

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nemám já opět smůlu? Baobab nejde, čokolády nepadají, je to k zlostixDxD

xDčarodějka007 zkusím se polepšit ale stejně jej mohli dát

16. čarodějka007

dasa1143 taky nemám baobab, ale protože byl až v TS Jamajka, v TS Korsika s ním nelze počítat - takže to není smůla, ale realita. Stačí pořádně číst....

17. háček

háček Perspektivní autor

Jj čaro, jsem moc rád, i když já jel na 3 plochách a taťka jen na dvou tak mám radost z vítěství protože já nemám tolik SH jako on a vyhrál jsem. xD Všem přeju ať akci splní celou , já už jen čekám co budu mít z těch TS a TCH :D

18. čarodějka007

háčku, vyhrát nad takovým farmářským magnátem je veliký úspěch a snad to uzná i RT a z tajemniček bude to, co si přeješ :)

19. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj, já jsem spokojená, mám ptáka kivi- prvního a ty statní jsou do lišty. Strom 4x sakura a bukXXl, potěšily. Ostatní šup do lišty. Celkem spokojenost. N.

20. čarodějka007

Tak tedy, stromek bezu černého je sice hezký a ve variantě xxl dává i dost BZ, ale dostat ho z tajemnic hned pětkrát :D....díky RT, to snad ani nemuselo být :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.