Magický stonek - Nebe / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. emkopa

emkopa Pilný autor

poradte mam stonek od kukaček dekorky v lište ale nejdou doplnit do stonku a to same ma i manželka jak na to dík

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

emkopa ty dekorky do řádku jsou skládací - takže je slož na ploše, pak zbourej do lišty a pak to půjde posadit na obláčky do nebe ;)

kaolín11 a mamča50 tohle ocenili.
  3. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Dobré ráno.

Dnes jsem si zkusila zatočit kolem štěstí na párty. Koukala jsem jako divá. Poslední, potřebný strašák mi padl... Kapitán Strašák.
    Podle skvělé "instruktorky", která mě navedla jak udělat obrázek, dávám jednu fotečku o celistvosti jednoho řádku.
    Jé já mám takovou radost.xD
    Pěkný den všem.

Madulka_cz

4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Taky už se vám někomu povedlo koupit omylem řadu na nebi? Mě ty novinky na farmě nejspíš zrujnujou, já zakoupila,ani jsem o tom dlouho nevěděla. :p

5. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Mě se to taky povedlo, dokonce jsem psala na podporu kam se mi ztratily floreny, rázem mi to vysvětlili.

6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

pavelkohl1 ... to samý se stalo mě i s tou podporou... ted mám dojem, jestli to nemají schválně tak nastavený, osobně bych do mráčků floreny nedávala :music:

nanyblacks a majce38 tohle ocenili.
  7. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, 3 floreny na 6 hodin je dost krutý, neuvažuje RT o změně k lepšímu, levnějšímu nákupu?

nanyblacks tohle ocenil(a).
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Při ručním sklízení řádků v nebi to s těmi vyskakujícími obřími informačními cedulemi o řádku
    fakt stojí za to.
    A dnes chci do nebe, usilovně klikám na stonek a pořád se mi nabízí ostrov
    pokladů. To zas bude den!
    :D
    jana.zape - řádek v nebi jsem si ještě nekoupil, ale povedl se mi ve skleníku další slot na bonus.
    Nikdy bych ho vědomě nepořídil, ani ve snu. To jsem tedy čuměl, kam se mi podělo 100 florenů.
    Vždyť já byl na mrtvici.
    Ač kocour, dělám v poslední době samé psí kusy.
    xDxD

Naposledy upraveno: 19/10/15
  9. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem Jana.zape to se mi povedlo koupit řádek za floreny aniž bych jej chtěla a byl to šok. N

Julinka11 tohle ocenil(a).
  10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

přihlásím se do hry, jdu na stonek, že sklidím, na stoku vyznačeno č.1...sklidím kombajnem, zůstal bez čísla, odejdu, ale nezdálo se mi to, vždy mám po ránu stonek skoro celý ke sklízení,jdu tedy znova na stonek... byla to záležitost 10sekund a najednou mám na stonku 73 ke sklízení. Na co si tedy platím kombajn, když nesklízí a stonek od té doby, co lze používat kombajn neuvěřitelně blbne v číselných informacích. Dělá s tím někdo něco???Nevěděla jsem, kam to napsat, tak se omlouvám, pokud to sem nepatří.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Až do včerejšího dne jsem byl s kombajnem naprosto spokojený.Vždy když jsem zapnul farmu a šel poklízet řádky kombajnem,měl jsem nachystané oblíbené položky a ty jsem sklízel jako první!Ostatní pak podle potřeby ručně!Takhle to tedy chodilo do včerejšího rána. Včera jsem jako obvykle najel na stonek, klik a až pak jsem zjistil, že tam byly nachystány ke sklízení řádky všechny!:sleepy: Takže jsem úplně zbytečně sklidil i kaštanový řádek.Nevadí z toho plyne poučení pro příště,že raději jednu dekoraci uložím zase do lišty jako před zavedením kombajnu!o_O A každopádně si budu dávat větší pozor, na co vlastně klikám!

12. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Chcem sa spýtať.Ak nemám aktivovanú magickú stonku v hale :( a v úlohe získam vetvičku tak sa mi po tej aktivácii tam objaví?

13. čarodějka007

kocúrMuro všechny řádky, které získáš před aktivací stonku, na tebe počkají a pak se objeví...neboj :)

Skeewe a tomokoco tohle ocenili.
  14. kocúrMuro

Ďakujem ;)

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:mad: hm, tak sklízení stonku kombajnem neukáže tabulku s bonusy vždycky, když zahapruje přechod z plochy na plochu, když mě to místo na stonek vrátí zpět na původní plochu, tak pak nevidím, co se mi připsalo

16. kocúrMuro

Ahojte.zostal som nemilo prekvapkaný že sa nedajú na stonku zohnať v obchode dekorky 2x1 za grajciare.kúpil som si však dekorky 1x1 a zase som ostal prekvapkaný že mi do stonku nejdú nahodiť.neviem ale aj zimný spánok mi tam nejde hodiť akú majú vôbec zmysel keď to iba straší v lište búúúú búúúúúúúú

17. čarodějka007

kocúrMuro dekorky 2x1 se dají pořídit za bubukytky u Jacka - nejlevněji vychází Mumifikovaný medvěd...a koukni se občas k pirátovi, tam se dají koupit se slevou nádrže na vodu, psí boudy i vulkány...do stonku se hodí ;)

EDIT: no pokud nechceš čekat, tak se dají pořídit dekorky za 10 florenů, při výprodeji za polovic...škoda, že sis vzpomněl dneska a ne při OaD :(

Naposledy upraveno: 8/11/15
  18. kocúrMuro

čarodějka007 ďakujem no tie nádrže aj tých dunčov už mám v stonke len ma prekvapilo to že tie dekorky niesú dostupné.no a ak som to správne pochopil tak musím asi čakať do súdneho dňa kedy bude desivka:(

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kocúrMuro, když nebudeš chtít čekat do soudného dne na úplněk, je ještě druhá možnost - ve městě v komixové knihovně ;)
    Ale nutno podotknout, že ty dodávky zboží taky nejsou zrovna nic moc (chtějí toho dost)
    Zkus to nastudovat tu

20. čarodějka007

skalara.v to je danajská rada pro nízký level....v té knihovně si vymete stodolu a jistotu, že dostane zrovna dekorku 2x1 nemá....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.