Magický stonek - Nebe / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj když jsem zkoumal jak , a za co si pořídit FRAGGLESOVOU SBÍRKU ,podařilo se mi omylem tuto řadu na stonku koupit za 59 florenů.Dá se tato transakce vrátit.Za hotové si nemůžu dovolit nakupovat ,a tak jsem úspěšně prohospodařil těžce našetřené floreny.Děkuji za odpověď

2. mousicka

mousicka Guest

ahoj sejda621,
    bohužial, vykonaný nákup sa už nedá vrátiť späť :( jediné čo ti môžem poradiť je to, že si treba dávať na to pozor a nepotvrdzovať, preto aj vždy vyskočí ešte jedno okno s otázkou, či skutočne chceš spraviť daný nákup. Aj napriek tomu prajem peknú hru.

3. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

ahoj Mohu se tedy opět zeptat,ohledně fraggles sbírky.Když už jsem si ji omylem pořídil na stonku dají se jednotlivé dekorace dokoupit? Kde je prosím najdu?Ale hlavně zda se může platit i přes klasické poštovní poukázky.Přes bankovní konto bych rozhodně nechtěl platit.Předem děkuji

4. mousicka

mousicka Guest

Ahoj sejda621,

to zatial ešte nevieme, Realizačný tým nám zatial neoznámil, či sa v budúcnosti budú dať zakúpiť tieto dekorácie.
    Prajem peknú hru .

5. mariekvacova

mariekvacova Zelenáč fóra

Může mi někdo vysvětlit, proč mám v nebi dekorace ve větvi z poslední akce černé, jako bych je neměla. Jsou však dodané, zamčené a lístečky ubývají normálně. Už jsem větev asi 3-4x aktivovala. Díky

Ráno bylo vše v pořádku.

Naposledy upraveno: 3/9/14
  6. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

chtěl jsem se zeptat, bude na stonku umístěna nějaká ikona že je něco hotovo? Nebo je nějaké info, že se se stonkem bude něco dělat?

Naposledy upraveno: 13/9/14
  7. mousicka

mousicka Guest

Ahoj tatkanas1,
    bohužial žiadne informácie nemáme, žeby sa také niečo chystalo,to vie iba RT a neoznamujú nám také veci dopredu. Prajem peknú hru.

Naposledy upraveno moderátorem: 13/9/14
  8. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Co říkáte tomu, že v nové akci (od 7.10.) bude jako odměna zajímavý řádek v nebi? Protože však diskuze k akci se samozřejmě otevře až se zahájením této mimořádně náročné akce, nezbývá mi než napsat diskuzní příspěvek zde:
    Je opravdu "skvělé", když součástí akce je potřeba dodat šlěchtěnce, zvláště pak ty, které "léta" nešlechtil, protože již nízké úrovně má dávno hotovy, vysocí šlechtěnci naopak nedostižní a nová zvířata na šlechtění za bukem (tuším že osli a na Baha sloni), se kterými jsou vždy spojeny časově náročné (časově omezené) úkoly. Takže běžný hráč mele SK, šetří SK a čeká na Babyboom... A nyní taková darda (hnědé kuře x 15, hnědá kráva x 30 atd.)!!! Opravdu skvělé! Bez babyboomu během akce prakticky nesplnitelné.
    Navíc považuji za poněkud "nefér", když splnění či nesplnění akce může silně záviset na náhodě. Pokud totiž příslušní "šlechtěnci" nevyjdou, Houstone - máme problém. Chápu, že je tu snaha o to, aby akce nebyly fádní a pořád jen na pěstování, nicméně vymyslet akci, která bude záviset silně na náhodě a neplatícím hráčům téměř automaticky předem znemožní splnění celého úkolu, představuje od autorů jen a jen podpásovku, ke které je přivedl chtíč po mamonu.
    Dosud jsem splnil až na jednu výjimku všechny časové mise, ale u této nevím, nevím. Bez Babyboomu to půjde těžko. A odkaz na trh? To je výsměch, protože poptávka by byla, ale kde nic není, ani smrt... Však to znáte. Mám pocit, že RT tentokrát opravdu přestřelil.

9. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Jan.svatek: musím ti oponovat. I v reálu by měl být dobrý farmář připraven na různé eventuality, to znamená, mít stále něco v zásobě pro ,,co kdyby". A ne se začít starat, když už nemá nic. Proto je třeba mít vždy alespoň malou zásobu od všeho. Pak došlechtění pár kousků tolik nebolí.
    A na vyšlechtění druhých šlechtěnců opravdu BB není nutný.
    Tady sám vidíš, že může přijít akce, kdy budou potřeba i zvířátka, které ty už jsi dávno zavrhnul.
    Já osobně si myslím, že RT nepřestřelil, jen prostě dal jinou akci...akci, po které většina volala. Je to akce buď pro připravené a nebo pro ty, kteří se jen tak něčeho nezaleknou.

A co se získané větve ve stonku týče, tak u mne mi to dá zhruba 230 000 BBZ za měsíc, to myslím není zanedbatené číslo a mně to za to stojí do této akce jít.

Naposledy upraveno: 6/10/14
    Tygřice1970 a pedrito2811 tohle ocenili.
  10. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

jan.svatek - dobrý postřeh a plně s tebou souhlasím , ale co je nám to platné, že? :(

11. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Všechny šlechtěnce jsem včera udělal během dvou hodin.Není problém.

12. krroir

krroir Stálice fóra

Diskuze k akci je již odemčena, tak si tuto diskuzi nechte tam, děkuji.

13. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahoj!Mám dotaz k záměně řádku na stonku.V poslední akci s oslíkama jsem získala řadu,kde má každých 10 hodin dávat BBZ.První den to fungovalo.Pak ale se přehodil s řadou předešlé akce a dává 1600BZ za 10 hodin.BBZ je v jiném řádku,z jiné akce a obnovuje se za 18 hodin.Co s tím?

14. krroir

krroir Stálice fóra

15. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Omlouvám se...popletla jsem si to a byla přesvědčená,že je to tak,jak jsem psala.Díky za vysvětlení.Po přečtení o šlechtění mi to došlo.Před tím jsem nemohla nic najít k prozkoumání... :) Přeji hezký večer a hodně spokojených hráčů!Problém nevidím...

16. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

:music: Teď budu asi za pitomečka - ten stonek co je mmt v akci (strašidelný, nebo jak se jmenuje?) je nějaký bonus, nebo se dá někde získat běžnou cestou?!

Edit to Mousicka: Děkuji, jsem ráda, že jsem zas nic nezaspala... ;)

Naposledy upraveno: 23/10/14
    mousicka tohle ocenil(a).
  17. mousicka

mousicka Guest

Ahoj .ADRASTEA.,
    ak myslíš tento Strašidelný magický stonek , tak ten sa dá získať len v tomto období,ako je to písané. Viac informácií bohužiaľ nemáme, či sa bude dať získať aj neskôr a inak, to vie momentálne asi len realizačný tím hry. Prajem peknú hru.

18. martinek000000

martinek000000 Pisálek fóra

Tak dnes RT dokazalo že ne akce pro zabavu ale akce mamonu se začnou množit co je moc to je moc ale jak si děti či duchodci maji pořidit řadu ve stonku za 220 florenu je vidět že už převlada zaplat a pak si zahraj no je my nanic když vidím kam kdysi zabavna hra řítí to si tak malo vydělavaji na kdejake akci že už je to do nebe volající ta jejich nenažranost ---KUP SI ZA FLORENYX ---

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj martinek000000,

stonek není pro hru nezbytně nutný, myslím, že se dá hrát a žít i bez něj. Hold některé věci ve hře jsou stejně jako ve všech jiných hrách jen pro ty, kteří si chtějí něco připlatit. Hra není žádná charita, ale normální podnikatelský projekt a smyslem podnikání je vydělávání peněz. Nikdo nenutí děti a důchodce si tuto řadu kupovat, koupí si prostě jen ten kdo chce.

JOKO1313 a AsDYxC tohle ocenili.
  20. slípka160

slípka160 Zelenáč fóra

Pro Martínka to byla opravdu krásná odpověd škoda že Pajda nedodal že to hry take nikdo nikoho nenutí a proto je lepši se na hru vykašlat a nejen že se ušetři peníze ktere jdou dát raději do kila vepřoveho než do nesmyslu zde nabídnutych a Ti co už uznali za vhodne s farmou končit těm patři muj obdiv protože zatim pořad hraji ale uvažuji s milou farmou seknout

švestinka, Laca-25 a Mikeš tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.