Magický stonek - Nebe / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Pro -pajdu361, ahoj prosim tě určite máš můžeš odeslat můj odkaz pro RT já mám neustále smůlu s dekoracemi do stonku čo se tíka párty lístků.Kolotoč nám dáva možnost třeba vytočit si ptačí chaloupku.Mám už neaké,ale trápy mně, že nám RT nedáva tú možnost stími dekoracemi OD určite mezi hráčmi jsou tací čo mají od jedné dekoraci víc kusů ale zato jinú nemůžu získat a proto prosím tebe jako administrátora o tento odkaz poslat dál až na stůl RT na prečtení,dík -popelka1-
    ps.myslela jsem i predešlé dekorace s párty lístků mám i ostatné neuplné stonky.

Naposledy upraveno: 7/11/16
    eli2006 a _.hela._ tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -popelka1-,

je to bohužel úplně bezpředmětné. RT dekorace z květinové, ptačí a strašákové edice do OaD uvolnit nechce, nejsme jediná komunita, která tento požadavek v reportech předává, ale odpovědí je neustále ne.

šebejda, skalara.v a petaM2001 tohle ocenili.
  3. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

I tak ti děkuji za odpověd.Zůstává jen doufat,naděje umíra poslední,ahoj.-popelka1-

eli2006 tohle ocenil(a).
  4. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Chci se zeptat,kde vezmu dekorky do řádku z Kouzelné čistoty,v Jackově obchodě jsem viděla jen příšerný traktor,ale možná jsem slepá.Díky za info;)

eli2006 tohle ocenil(a).
  5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

romanafa - kuk tady :)
    Dekorky v Jackově obchodě jsou, ale je to nepřehledné, takže musíš pátrat opravdu poctivě ;)
    Link na Děsivou noc- Jackův obchod v příspěvku č.32 "Řádky v nebi" ve FAQ nefunguje (hodí mě na fórum-hl. stránku) - je to ňáký rozbitý o_O
    Tak kuk tady - Jackův obchod

Naposledy upraveno: 9/11/16
  6. dana9494

dana9494 Analytik fóra

skalara.v - bola si rýchlejšia, nevedela som nájsť ani ktorý to je výhonok u mňa - ach tie preklady>:(:D

eli2006 a skalara.v tohle ocenili.
  7. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Moc děkuji skalarce,to se upěstuju;)

8. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Ahoj,chtěla bych se zeptat proč mi nejdou umístit do stonku dekorace
    1. Bahenní koupel-rituál II
    a
    2. Kukaččí máma - II. Tuto dekoraci jsem pravě splnila. V bedně jsou,ale při vkládání do stonku mi to hlasí,že tyto dekorace nejsou v inventáři.
    mám dekorace i 1.st.
    Předem děkuji za radu

PS. asi si dam novy nick,místo kytka50 -babka trubka, stále v něčem tápu

Naposledy upraveno: 12/11/16
    dana9494 a eli2006 tohle ocenili.
  9. pajda361

Ahoj kytka50,

slož tyto dekorace na herní ploše se základem a následně ti půjdou vložit do stonku.

dana9494, eli2006 a Květa54 tohle ocenili.
  10. rejnok2000

rejnok2000 Zelenáč fóra

pajda361,ahojky děkuji za radu,to mě opravdu nenapadlo.
    Možna jsem ty dekorky dodělala za tak dlouhou dobu,kdy byl k tomu návod jak postupovat a já hlava děravá to zapomněla
    Jak píšu výše..babka blbka
    přeji dobrou noc a doufám,že už nebudu otravovat,ale jsem moc ráda že mi poradíš.Dávám palec nahoru a 1*

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím, mám dotaz k řádku Temná mračna, dekorka Dýňový tanec byla za odměnu v úkolu a dekorku Precizní věda jsem vyměnila u Jacka, ale nějak se nemůžu dopídít té 3. Mocný portrét. Je taky u Jacka a já ji jen nevidím? Díky

dana9494 a eli2006 tohle ocenili.
  12. pajda361

monsaf tohle ocenil(a).
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, tak koukám, že nám (kdo nezakoupil) do nabídky k listopadovýmu balíčku řádků na stonku šoupli možnost zakoupit i ten z července. Možná by nebylo špatné dát info do OFI i s linkem, jinak bude xy dotazů co to vlastně je a co jde z řádků získat ,-) Nebo jsem to v OFI přehlédl? ,-)

14. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj, také jsem si zakoupila balíček na listopad a jak tak ty řádky hledám v nebi, tak mi to hodilo zpět do obchodu na jiný balíček červenec . Listopadové řádky jsem pak v nebi našla . Červencové zatím nekoupím, hledala jsem také nějaké info a nenašla.

monsaf, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Casey ahojky, no možná to má co dělat s tím, co jsem nejdříve obdržela při nákupu

sem se lekla že kupuji něco, co není, nebo vlastním ... ale po chvilce mi došel odkaz ... a stonek listopad mám. Jim to tam nahoře nějak vrže xD

Každopádně se mi zobrazila jen jedna nabídka.

16. pajda361

Ahoj Casey27,

nepřehlédl jsi nic, děkuji za upozornění a něco s tím provedu.

milostivas, dana9494 a Apachie1 tohle ocenili.
  17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

• Prosím uprav si podpis, tak aby odpovídal pravidlům. Pajda361
    Tak já mám také v nabídce listopad 2016 a zároveň i červenec 2016. Na stonku se mi rovněž objevil listopad i červenec.

dana9494 tohle ocenil(a).
  18. pajda361

Ahoj Apachie1,

na stonku se zobrazují všechny nabízené řádky, takže toto je zcela v pořádku.

Edit: prosím uprav si podpis dle pravidel.

milostivas a dana9494 tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky jsem si koupila balíček a vykukla na mne hned světluška, kdybych jí měla 2x denně, tak se vůbec nezlobím i bych nebyla smutná za to málo BZ, BBZ a KR

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky mi dali šílenou světlušku.
    Nejdříve bedna se strašidelnými zvířaty, teď se šílenými (v čem tam nahoře jedou?o_O) Trochu se bojím šíření BSE :oops: Můžou ty šílený zvířata do stodoly k ostatním ? Bo abychom pak nemuseli vybíjet celá stáda, hejna, smečky, roje .....o_O (ale von zas bude BB, tak se to vybije rychle, že jo :D)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.