Magický stonek - Nebe / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Víme, kolik kusů (rostlin, plodů stromů, zvířat) dostaneme, když koupíme řádek ,,Temná mračna"? Vím, že je to strašidelná bedna obsahující 1 ks náhodně vybrané položky ze Strašidelného hřbitova (rostliny, plody stromů, zvířata). Přece nedostanu 1 upíří rajče za 200 fl. :D

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

p-eetra - to máš jako s bedýnkama s nářadím. Nikdy nevíš, zda dostaneš kladivem, prknama a nebo tam budou cihly. Předpokládám, že bude nastavena procentuální pravděpodobnost vypadnutí předmětů a nejmenší procento bude u zvířat - tedy temné světluše. Takové kolo ne/štěstí asi ;)

milostivas, Trepifajksl a dana9494 tohle ocenili.
  3. daajen

daajen Aktivní autor

Koupila jsem já blázen ten stonek "Temná mračna" a nemůžu najít u Jacka ten dýňový tanec. Mně ho někdo asi ukradl, neví někdo jak vypadá nebo na jaký stránce, řádku to najdu?

nezmarka.cz: ach tak, díky moc

Naposledy upraveno: 29/10/16
    BEBUSCHE a dana9494 tohle ocenili.
  4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj daajen,
    tato dekorace se nedá získat u Jacka, ale v družstvu v úkolu Světluška.

milostivas a dana9494 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řekl bych ,že řádek z náhodným sortimentem bude vypečenej jako obvykle. Také bych uvítal informaci,kolik přesně čeho dostaneme.:eek:

p-eetra, milostivas a skalara.v tohle ocenili.
  6. daajen

daajen Aktivní autor

obávám se, že bude někdo rychlejší než já...chybí mi potvory temné světluše. Takže než dostanu 1 bednu...

dana9494 tohle ocenil(a).
  7. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak jsem v bedýnce dostala jednu černou netopýří květinu...to je terno za ty prachy :)

8. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já jsem se dlouho rozhodovala, jestli Temná mračna koupit, dokonce jsem si vyzvedla dekorace u Jacka ale asi dám floreny raději do Stromboly. Podle sousedů by měl přivézt nové stromy a mně se nákup dračince a štědřence dost vyplatil. Ještě je na stonek čas, tak uvidím, jestli ještě rozhodnutí nezměním, ale dárek v podobě jednoho rajčete by mne hodně zklamal a zvířátek (i když můžou brzy přijít další) se bude přidělovat nejspíš minimum.

9. daajen

daajen Aktivní autor

Tak při mém štěstí, budu mít v bedýnce 1 rajče:D
    Když už stonek mám, tak ho nevyhodím. Budu se držet přísloví, že nemusí pršet, stačí když kape. Rajčátko k rajčátku a za měsíc jich mám 30

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm , opravdu celá jedna černá netopýří květina?!? Tolik štědrosti jsem od RT tedy nečekal! Vypadá to , že v další bedýnce bude noha temné světlušky či stopka od jablka!o_O:p
    Takže další hodnotný řádek v naší již tak bohaté sbírce!:eek: Ihned utíkám do nejbližší prodejny s paysafecard a neváham s nákupem ani minutu!8)

11. sysel002

sysel002 Pisálek fóra

u mě jedna cerebrokolice xD

12. -monca910-

-monca910- Pisálek fóra

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Myslím, že jsem rozhodnutá. To jste fakt nikdo nedostal na úvod světlušku?

14. háček

háček Perspektivní autor

Tak jsem kouknul, v inventáři byly 2 bedýnky, tak jsem je otevřel a byla tam:p

Možná bude lepší si je střádat a otevírat jich více najednou;)

15. milostivas

milostivas Znalec fóra

[​IMG] xDxDxD

16. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Co se děje se stonkem?Mám tam tolik řádku,které nemám ani splněné,on bude nějaký výprodej?Už je to zase normální,tak nevím:(

Naposledy upraveno: 31/10/16
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

milostivas tohle ocenil(a).
  18. p-eetra

p-eetra Vážený autor

hm, takže moje předpověď s jedním kusem se koukám potvrdila, i když upíří rajče ještě nikdo nedostal. Škoda, že jsem nepočkala a řádek už koupila, kdybych viděla, co jste dostali, tak bych si nákup rozmyslela. No, ale stanou se horší věci ........jako dnes u mě :oops:

evainfo, milostivas a robin2151 tohle ocenili.
  19. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Mýlíš se, já to rajče vyfasovala:D.

20. milostivas

milostivas Znalec fóra

[​IMG] tak já věřím,že rajčete se taky dočkám..již brzy xDxD

áááno,právě jsem se dočkala...přišlo i to rajče xDxD

Naposledy upraveno: 1/11/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.