Magický stonek - Nebe / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny farmáře, samozřejmě realizační team hry v takového formě vyskakovací okno implementovat do hry ani nechtěl, ale protože se již stalo, tak nám přislíbil, že tato inovace bude ze hry odebrána.
    Prosím tedy vydržte do dalšího týdne, kdy bude nebe upraveno a vyskakovací okna odebrána.

Děkuji za pochopení
    danda

mamča50 tohle ocenil(a).
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

ESC funguje ale bolí palec. Je to nápad nad nápady. U Královny sice šlo o karpály ale věděli jsme za co. Vyzkoušela jsem bez Esc. odklikání všeho trvalo 38 minut:(-.-

Janké861 a mamča50 tohle ocenili.
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ježkovy oči, do dalšího týdne vydržet s tou obludností, která přišla bez varování?
    A kterého týdne to asi bude?
    Tak na to nemám ani chuť a ani trpělivost.
    :mad:

4. danda-vnovis

Zdravím farmáři, nepříjemná změna byla na základě zpětné vazby ze hry odstraněna. Pro efekt ve hře je nutné hru restartovat. Věřím, že vás změna zpět na původní fungování potěší.
    Díky všem za zpětnou vazbu

danda-vnovis

5. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

veľké ďakujem !!!!!

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Může mně někdo vysvětlit proč mně to neustále po přihlášení do hry skáče na tuhle kategorii ??[​IMG] :p:p Mám vždycky nachystanou oblíbenou, a teď nějakej ten den to zase blbne.Aby se náhodou z toho novýho řádku někdo nepotentoval!:p Samozřejmě se mně to už podařilo jednou zbytečně sklidit!:eek:

KiQuSiQ a tydýtková tohle ocenili.
  7. Lubik66

Lubik66 Pisálek fóra

Mě to také blbne jako tobě a dost mě to štve.

8. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

Mám v inventári dekorku Kukučie vajce II, ale keď ju chcem pridať na stonek, tak mi píše, že ju nemám v inventári. Vie mi niekto poradiť, kde je chyba??

9. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

12Orol, musíš mít i Kukaččí vejce 1 a složit na ploše s upgradem 2, (ale musíš to složit na baharamě nebo ostrově pokladů) potom dáš zpět do inventáře a už ti to půjde dát na stonek

12Orol tohle ocenil(a).
  10. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

• Prosím, necituj příspěvek, pod který píšeš.
    ***EDIT: odstraněna zbytečná citace***
    Díky moc - už to je :)

Naposledy upraveno moderátorem: 24/3/16
    Trepifajksl tohle ocenil(a).
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Něco mi uniklo?:sleepy:

[​IMG] [​IMG]

...a k čemu je to dobré,když to hledá jen názvy řádků a ze 134 ks si opravdu nepamatuji jak se jmenujou.:p

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tý jo, dobrý - teď ještě jen aby to trochu dopracovali :)
    Včera jsem si všimla té "i"nformace, ale hledání jsem si nevšimla. Kdyby to hledalo jednotlivé dekorky bylo by to hustý !

13. abc23

abc23 Komisař fóra

Na dekorace bych to potřebovala.. sice mám někde těch 10 A4 popsaných růčo, co vlastně na tom stonku mám.. ale jestli se dopracuju někdy k předělání..
    Jsem teda aktivně zkoušela vyhledávač a říkám si, že to nějak nefunguje .. hledám "dorotčina studna" a ona je to Dobročinná studna a navíc ještě dekorace :D:D:music: takže funguje.. když zadám ..obnova nepálu . tak to najde celý řádek.. ale názvy řádků si stejně nepamatuju, zatím asi tuto vymoženost nevyužiju

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Určitě to má svoje + .. no taky si nepamatuji názvy řádků a na názvy dekorací to nereaguje ... to chce drobet dolepšit :p

15. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

slava, jsem si aktivoval za 90 fl radu co jsem vubec nechtel... do haje :mad:

skalara.v, tydýtková a petaM2001 tohle ocenili.
  16. ddaaffnee

ddaaffnee Zelenáč fóra

Dobrý den, nepřipisujou se mi bodíky na stonku. Co s tím??? ...tzn... kliknu na zelený, a nic, má další časovku a zisk nikde!?

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

novej řádek to su zvědavej co to bude za zbylé dekorky?

18. danda-vnovis

Zdravím ddaaffnee, napiš do technické sekce, odkaz najdeš v mém podpise.
    prima hru danda

19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Nevím, kam si postěžovat nebo se dotázat, ale u strašáků mi chybí jen Pogo, vyhlížím ho na kole denně, ale už snad půl roku se ani neobjevil. Zato strašidelný strašák je tam aspoň jednou týdně. Dřív to bývalo nějak rovnoměrnější.
    Podobně u ptačích se mi pravidelně střídají hrad a pagoda, sem tam se objeví i maják,ale plážová chýše ne. To je tam schválně nastavena tak mizivá pravděpodobnost? Ale proč, vyměnit se to nedá, získat jinde taky ne, aspoň o tom nevím, takže stonek je nanic. Proč se tedy nabízí, když není šance ho zkompletovat? >:(

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Preceja,
    Ptačí plážová chýše ještě nebyla do hry zavedena, i to, že je řádek vidět je chyba, kterou se rozhodli ponechat. Strašáci již také nejsou v nabídce všichni.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.