Magický stonek - Nebe / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Adelkov

Adelkov Zelenáč fóra

u mne bez zavření výsledku dál sklízet nejde - takže jsem pěkně naštvaná :( :( :(

evainfo a Silwin tohle ocenili.
  2. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . . prosím pěkně o zrušení vyskakovacího okna s výsledkem při sklízení stonku ručně :cry:

3. marda04

marda04 Zelenáč fóra

Děs běs >:(

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Preceja

Preceja Mistr fóra

To byl zase nápad. Kdo touží vědět, co získal, zjistí to před sklizením. Dá se sice sklízet, aniž by se předešlé okno zavřelo, ale pak tam zůstává starý stav a je to naprosto k ničemu. Pokud se někdo dožadoval při ručním sklízení souhrnu jako při kombajnu, tak to mělo být při odkliknutí poslední položky nebo tak něco.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  5. petrmika51

petrmika51 Zelenáč fóra

To co RT vytvořilo je naprosto úchylný. Příště to mohou aplikovat nejlépe u 1x1 polí.... :-(

evainfo tohle ocenil(a).
  6. vika007

vika007 Pisálek fóra

aaaaaaa
    okienkár je naspeť o_O

Asi si pamätáte pred nejakým časom kým ste začali vôbec hrať bolo treba zavrieť tak 5-10 vyskakovacích okien.

je speeeeeeeťo_O

aaaaaaaaa

7. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Nerozumiem zmyslu vyskakovacích okien, keď pri prvom okne je jasne napísané čo získam o_O "dôkaz", že som danú vec získala nepotrebujem -.- zbytočné spomalenie a klikanie navyše>:(

evainfo, skalara.v a Silwin tohle ocenili.
  8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Teď to na stonku nemůžu vyzkoušet, ale zkuste dát "Escape" (Esc), některé tabulky tím zavírám. Pokud máte klávesnici :)

evainfo, Janké861 a skalara.v tohle ocenili.
  9. Filipov

Filipov Pilný autor

Ruční sklizeň stonku vyřešena :p - tydýtková díky - funguje to perfektně, stačí dát cihlu na "Esc" - ale musím zmáčknout a držet až po vyskočení prvního okna xD xD xD

tydýtková, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  10. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

informacni okno pri sklize ni radku je chybou nebo trvalou upravou? dekuju

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prosím, dá se to hloupé a nepotřebné hnědé okno nějak vypnout
    dřív než se zblázním?
    :wuerg:

Haló, haló, moderátoři jste tam? Co vy na to?

Naposledy upraveno: 11/2/16
    robin2151 a kopretina.82 tohle ocenili.
  12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj panslamacek,
    to, že vyskakovací okno není nejlepší nápad se reportovalo RT. Teď záleží jen na nich, jak se s přáním o odebrání popasují.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

do ted mi nikdy sklízet stonek rucne nevadilo, ale tohle je priserny :wuerg: neskutecne spatná uprava

evainfo tohle ocenil(a).
  14. marlow13

marlow13 Zelenáč fóra

Toto je najväčšia blbosť za celých 5 a pol roka čo sa tu zabávam na farme, neskutočné, to chcú odstaviť všetkých hráčov čo si nekupujú kombajn ??!!?

:mad::mad::mad:

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Filipov

Filipov Pilný autor

tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  16. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj,také mi to vadí,ale nechám vyskočit jen to první okno odkliknutého řádku,nechám si ho tam a pak sklízím ostatní řádky dál a jde to stejně rychle jako před "úpravou".

evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

uf, tak som teraz pracne odklikala stonku a tie zbytočné tabuľky s oznámením výsledku, na ktorý sa ma sekundu predtým pýtajú mi pekne dvihli žlč aj adrenalín. Načo iné to asi je, ako len na to, aby sme kupovali kombajn.... Asi sa prestanem usilovať o nové výhonky, je to úplne demotivujúce, frflem v jednom kuse

kopretina.82 a evainfo tohle ocenili.
  18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Filipov - promiň, ale tomu neříkám po problému.
    K čemu je dobrá úprava hry, kterou hráči musejí obcházet?
    >:(
    Cihlu k dispozici fakt nemám a ani ji nechci.
    :D

kopretina.82 tohle ocenil(a).
  19. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

Filipov: používám a děkuji za radu, ale přeci jen si nechci vymackat do klavesnice diru v miste esc

evainfo tohle ocenil(a).
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. jsem to zkoušela obejít, ale bez účinku :sleepy: .. mě to dál nepustilo .. chytré od RT -.-, ale podpásovka bez upozornění, či bylo nějaké ofi? ... se to přece nedělá, nebo nové pravidla? :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.