Magický stonek “Tržiště” (6.11. - 9.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..:: Magický stonek “Tržiště” ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Od 6.11. 14:00 hod. do 9.11. 14:00 hod. máte možnost získat dekorace ze starších akcí, které vám chybí a zkompletovat si tak kolekce předmětů potřebných do řad na magickém stonku.

Na začátku akce bude spuštěn skript, který u každého hráče vygeneruje individuální nabídku v závislosti na tom, které předměty mu chybí. To znamená, že různí hráči budou mít ve hře různé nabídky! Nabídky se budou lišit pouze obsahem, cena u konkrétních dekorací bude pro každého hráče stejná. To znamená, že pokud se v nabídce více hráčů objeví například předmět Pohádka na dobrou noc, každý z nich bude mít stejnou cenu tohoto předmětu. V nabídce nebudou předměty na řady magického stonku ze všech starších akcí, ale pouze vybraná část.

Skript zohlední při vytváření nabídky následující podmínky:
    • pouze hráči level 30 a výš
    • chybějící předmět v řadě na magickém stonku (pouze řady z minulých akcí, kam se umísťují specifické předměty z dané akce)
    • hráč nemá daný předmět umístěný v jiné řadě na magickém stonku
    • hráč nemá daný předmět v inventáři
    • hráč nemá daný předmět umístěný na některé herní ploše
    Do nabídky budou zařazeny následující předměty:

Každý předmět lze zakoupit pouze jednou.

Věříme, že vás tato možnost potěší, je pouze na vás, zda ji využijete.

hanynkach, olééé50 a lase2 tohle ocenili.
  2. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak to je florenový masakr, kdyby ceny byli do 30 fl., ale tohle je fakt moc :oops:

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

xD jsme si nakoupili FL do zásoby, tak je z nás potřebují dostat, ti co nekoupili, tak zas aby nakoupili :p ještě že jsem pilná a nic mi nechybí. Pokud chybí, tak celý řádek

Naposledy upraveno: 3/11/17
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jsem na tom jako evoku57.... nic mi nechybí... utrácet se nebude

hanynkach tohle ocenil(a).
  5. Skodule

Skodule Rádoby autor

Když nepostrádám, tak nepotřebuji

Trepifajksl, hanynkach a evainfo tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Někdy pochybuju o tom jestli RT myslí mozkem.
    Kdyby daly ceny 10 - 15 Fl. za položku, tak vydělají 10x tolik než když ty položky dají za 60 - 80 Fl.
    Na pár větvích je sice prázdno ale za tuhle cenu to nekoupím.

7. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

...no jak řikáte... kataštróóófe :(:eek::wuerg::mad:

Trepifajksl, hanynkach a evainfo tohle ocenili.
  8. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Dá se ještě někdy koupit punková mise?

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Martina717 - Musíš splnit všechny tyto úkoly a ty obsahují všechny dekorace do řádku Punková mise. Až to splníš tak dekorace na ploše upgraduj na II. potom zbourej a půjdou dát do řádku.

K tématu - dekorace mám všechny,utrácet se nebude.;)

10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jediný co bych chtěla je Kaštanový řádek a ten nemám celý, takže nejspíš nic nebude.
    Chápu to tak, že systém vlastně vygeneruje to co nám chybí aniž my to budeme hledat? Takže když budu uvidím prázdnou stránku s nabídkou tak mi nic nechybí a můžu být klidná?

kytka50, *dareba1 a evainfo tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Katule008: i když ho nemáš celý, v nabídce stejně není. Zbývá ti jen O&D, pokud tedy máš řádek a chybí ti dekorace... Já bych i utrácela, ale když zřejmě nepůjde získat komplet řádky s dekoracemi z doby, kdy jsem nehrála, tak neutratím nic, protože jinak mám všechno...

-Kuteno- a hanynkach tohle ocenili.
  12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No nemám celý Kaštanový řádek jako komplet, tzn, že ani šedý řádek mě nestraší. je to z doby, kdy jsem hrála velmi sporadicky a náhodně, protože jsem neměla pravidelný a celodenní přístup k internetu.
    A teď jsem zjistila, že nemám dekorace do Nový rok 2015 a Narozeninová párty 2015......naprosto netuším proč jsem nedělala akci, když přístup k internetu už jsem měla?? To jsou záhady na které se odpověď nedozvím. A ani při OaD tomu nedávám velkou šanci. Přesto to asi zkusím poptat.

evainfo, hanynkach a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Všechny stonky nemakají, ale nebudu dokupovat. Opět zklamání jediné o co stojím, tak tam nedají a to je kaštanový farmář a ani při OaD nemám šanci a kdo ho má ten ho nedá.

14. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

nemala uz tato akcia zacat?nie ze by som chcela kupovat,len som zvedava ;)

hanynkach tohle ocenil(a).
  15. daled

daled Pisálek fóra

no já tuto akci měl chvilku a pak jako by nebyla

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alexandrakerulova00 - zřejmě máš všechny dekorace do všech aktivovaných stonků (žádná ti nechybí) ;)
    Hráčům, kterým nějaká dekorace do řádků chybí, se objeví akce v novinkách a v akční liště

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

skali dakujem za odpoved
    :) asi mam naozaj vsetko xD

evainfo a Skali tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám všechno.Nic nepotřebuji ;)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alexandrakerulova00 - aj ja :D

evainfo a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  20. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Určitě mi nějaké dekorace chybí, ale přístup k výprodeji nemám... No nevadí, stejně bych nekoupila ;)

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.