Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kiki2305 Decka, neblbnete z toho! Domek pro kocici vily si muzes koupit v Jackove obchode.

EDIT: Levlef Jj, to mas z toho, ze cucis po 150te na stejnou hovadinu, misto abys studovala informace na foru! Je to marny, je to marny, je to marny - ty jsi proste blond xD;)

Naposledy upraveno: 18/10/17
  2. Levlef

Levlef Baron fóra

muze za to kratky film, ja to rikam porad :D :D no hele, kdybych sla do kina, necham tam petikilo taky ... no tak jsme skoukla kratky film a koupila si kocky a vrbu. Ja cetla nazev kose, ale kdyz vidis jen ctyri misto peti, tak te nenapadne resit, ze nazev je chybnej - zvlast teda v pripade tyhle hry, kdy je chybny kazdou chvili neco, od křišťálových a krystalových koulí až po základní informace, hodinky jako holínky... :)

mno nic, aspoň mám hotovou akci a svůj drahocenný čas můžu věnovat smysluplnějším věcem. Kolem a kolem, za stání na D1 mi taky nikdo neplatí a nic nemám, no tak teď mám aspoň imaginární strom a stáj, a to se vyplatí :D

tvl von jde ten domek koupit u Jacka! ne, slibuji už nikdy nebudu koukat na krátký zajímavý film .. jsme to mohla prožrat, 8 másel by za to bylo!!!!

3. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Podložte někdo už konečně ten CML :po_O

4. malanek70

malanek70 Expert fóra

No tak to je úplně nejlepší zpráva dne, už jsem ten domek našel v Jackově obchodě, už jen vypěstovat 1000 svírající trávy - to je jako protiprůjmová? ; to bych dnes i pochopil :D

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jde vidět jak lidi čtou fórum.
    Tady to jasně píšou že je ten chlívek k sehnání u Dýňáka v krámku.

6. matlafous123

malanek70 Presne! Dulezity je se z toho nepo.... xD

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sic hraju, ale jsem z toho monumentálně zmatená. Normálně mi nefungujou mozkové spoje a vůbec tomu nerozumím.
    Pro případné rádce uvádím vtip: Ve škole zadá učitel úkol a čeká, jak se s tím žáci poperou. Po čtvrt hodině se z jedné lavice ozve zoufalý kvil: Já tomu nerozumííím! Učitel k žákovi přispěchá: Ukaž, já ti to vysvětlím! A žák na to: Vysvětlit to dokážu taky, ale když já tomu nerozumííím!

8. kobliha01

kobliha01 Pisálek fóra

Ufff. Mám na ostrově a parku narváno dekoracemi.... které z nich můžu přenést na strašidelnou plochu??
    Kontrolou dekorací strávím dlouhé veselé večery...
    Nebo vyhodit všechno kombajnem a postupně znovu skládat ..ach ne.

9. Levlef

Levlef Baron fóra

vždycky musí být někdo první, jehož chyba poučí ty ostatní - no, tak tentokrát jsem si to vylosovala já, no :)))

10. matlafous123

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Levlef : děkuju za obětování. Příště nelosuj. Leze to do peněz.

12. Levlef

Levlef Baron fóra

za blbost se platí :)

dobrý je, že se můžu vykašlat na akci a dopěstovat si to, co mi chybí do starších úkolů v družstvu.

bursuk59 a petaM2001 tohle ocenili.
  13. kobliha01

kobliha01 Pisálek fóra

matlafous - DIKY !! / tak mi to zabere jen půl večera.../

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som sa v tom bludišti skoro stratil,ale našiel som sa tam.Neviem ako to dopadne od radosti neviem čo mám skôr sadiť.Mám s toho mirš-marš.Ale nejako sa s toho vyhrabem ako krtko a pôjde to dobre;).

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Mno, me by zajímala zase jina věc (jestli tady někdo resil, omlouvam se, poslední 2 stranky zpet jsem to nenasla). Sice nejsem blondýna, ale pripadam si tak :-D Na první strance diskuze se pise, ze strasidelne hnojivo snizi rust stromu o 90% (na 4h), ale u pomocniku mi to pise, ze o 50%. Tak by me zajímalo, kde je pravda :-/

bursuk59 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. Levlef

Levlef Baron fóra

matlafous, viděl jsi ty počty u Lesa II? 600 temných bobulí, to už budou rychlejší ty kočky :)))

Trepifajksl, bursuk59 a petaM2001 tohle ocenili.
  17. matlafous123

Levlef Videla, akorat jich je tam 1200 xD

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Lenca_85 - pravda je, že po pohnojení temným hnojivem spadl čas na něco přes 2 hodiny a je mi jedno, o kolik procent to je.

Na svíravou trávu funguje strašikytka, není to akční rostlina.

19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

krakoramaja - dekuji, tak to je jen chyba v textu u pomocniku. Jsi dobra, ze uz mas i pohnojeno, ja teprve melu :)

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Lenca_85 - já mám o 90 % :D

Tak tohle je trapné o_O
    Že já to to do toho družstva ládovala...Syslit jsem to měla :eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.