Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Chybi ti v tom uz jen casovka a je to dokonale! Ty jsi hroznej snilek... ;) Taky by se mi to libilo a MOC, ale v RT nesedis, tak co s tebou, chlape!? :p:D Toz jsi dobry leda na cteni mesicnich pohadek (budes mit ted co delat, aby sis otevrel novou plochu) nebo leda bys zplodil zlepsovaci navrh :)

2. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Pavoučí kapradí je fakt hnusný.Jsem arachnofobik. Kočičí víla sice všechen ten fujtajbl kompenzuje,ale i tak tentokrát budu sklízet s odporem.

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Hraběnko, já si nějak poradím a sám se sebou nějak vyjdu. Hodně mě mrzí, že se tady otevřely(otevírají a budou otevírat) nové plochy, každou chvíli v akci nová rostlina, nové zvíře či výrobna...... a skoro všechno do lišty a využití prakticky nulové ( nepočítám vonné svíčky v světluškové akci). Kruciš to je obrovský potenciál jak z hlediska zábavy, tak i z hlediska možností ( a možná i z hlediska výdělku) - dovedeš si představit, kolik by se s tím vším toho dalo udělat..... tedy, kdyby se chtělo. Asi jo, jsem snílek, protože už vidím možnosti dalšího využití a tak mě mrzí, že RT to nevidí ( anebo nechce vidět). ;)xDxD Njn, sedím, kde sedím a koukám na to krásné babí léto za oknem a říkám si, kdy mu asi bude konec. Nevíš o tom něco bližšího?:)
    Hmm, zlepšovací návrh - možná snad, ale bojím se, abych z něho neofukoval prach. Možná v RT sedí i lepší než já, ale holt třeba nemohou tu rukavici zvednout a udělat něco pořádného, protože by se to muselo zaplatit.... a opakováním her se vlastně ušetří a na košících vydělá. Holt staří koně jsou zvyklí na své prošlapané cesty a nových se bojí. Ale možná mě překvapí a třeba mile.

4. matlafous123

Druid.Panoramix Jdi do navrhu - podporim ho vsemi dvaceti, protoze jestli neco tahle hra potrebuje, tak nove myslenky a pristup (ne nove plochy, stromy a chlivky)!
    Mesicni pohadka, se svymi stromy davajici ovoce, je sice zmena, ale prilis mala. A vsadim svou nejdrazsi obuv, ze 95% aktivnich hracu jsou dospeli, kteri zvladnou vic, nez napestuj, dodej.

Naposledy upraveno: 17/10/17
  5. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

ahoj farmáři, už má někdo spočítáno kolik je potřeba rostlin a padátek na nakrmení 45 víl za předpokladu, že budu používat temné hnojivo a obě zuzi hnojiva a budu sklízet přes den cca 6x? nějak se stále nemůžu dopočítat, poradí někdo?

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak nevím, plnit akci či pěstovat plodiny a chovat zvěř na otevření dalších polí na nové ploše?!?:music:Snad jen ty vzácný odměny stojej za námahu.

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj popelka-a,
    jestli jsem počítala dobře, tak po použití všech hnojiv se ze stromu sklidí 12 plodů. Na 45 nakrmení je potřeba 1125 plodů. Takže asi 94 sklizní, což je 940 rostlin a 94 sprejů a ostatních hnojiv.

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Ouho, ouho, akce začne "Zanedl ouho" :DxD. Jenom nevím, proč tam grafici nedali oblíbené "Již brzy", vešlo by se jim to do infookna líp :p. Musím si to ještě jednou všechno pročíst, jak moc si budu honit triko 8). Ale ladem hřbitov ležet nebude, to tedy nee...

9. matlafous123

petaM2001, maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  10. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný podvečer všem, akce se mi líbí a už se moc těším. Hodně farmářů se tu zmínilo, že jim chybí stonek. Taky je mám ráda a taky mi v této akci chybí. Je fajn, že farma na tuto akci zůstává tak, jak ji mám a můžu si pěstovat a chovat co potřebuji. Na akci budu mít jiný prostor a ještě navíc zvětšený, no není to prima? Všem nám přeji úspěšnou akci a pojďme se bát.

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj matlafous123,
    já jsem své výpočty psala na použití na jeden strom. Vzhledem k tomu, že jich dostaneme 5 tak to bude 5x rychlejší, ale pohnojit se musí stejně těch 94 stromů.

12. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Taky jsem udělal rychlé počty. Uvažuju bez Zuzi.
    Z pěti stromů teda 50 ks krmiva, to je při celkovém jejich počtu 1125 ,23 sklizní stromů. Když uvažuju, že dostatek hnojiva budu mít až druhý den akce, tzn. ve čtvrtek bude první ranní sklizeň.
    Při 4 hod. se od rána do noci dá takto otočit, uvažuju konzervativně 4x, to je 16 sklizní od čt do ne.

Takže to by se do 23.10 nestihlo, je tedy třeba použít Zuzi a ideálně ultrahnojiva.

Na druhou stranu, kapradí není třeba moc, je čas pěstovat, jak kdo potřebuje, do družstva, Jackova obchodu apod.

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

:D no tak to by byl teda velký čurbes, už jen to aby farma fungovala jak měla... při souběžných akcích se seká, květinuje se kombajn.... obnovuje se co chvíli, aby člověk alespoň zasel, natož pohnojil co může....... a zalil :D
    A teď si vem, že by otevřeli ještě tu VIP plochu na "reklamní" akce... :D
    pro radost doplníme OaD s Renzem v zádech, strombolou a bude šlus :D game over... bo to už servery nerozchodí :D :D

14. kaolín11

Sem to raději smazal,bo sem se do toho krapet zamotal.:cry:
    Prostě jestli akci pojedu,tak první dám 10x na pole 2x2 se zuzanou, tj 90 akční plodiny, pak to asi otočím na 90x na pole 2x1 s vodou ,hnojem a SH a pak už na 200 polí 1x1 pouze s vodou a hnojem. Na novou plochu vrznu nové akční stromy,akorát se tam vejdou, doplním asi nějakými děsivými stromky z lišty.
    Hlavně zbytečně neplácat na akční rostlinu strašidelnou kytku,stejně fungovat nebude!:p

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Monča***: jsem na tom podobně :(
    Tak já se půjdu na farmu mrknout po DÚ a nakrmení zvěřince... Sakriš, ten koš za 230 mne tentokrát láká.... :) Jdu studovat, v sobotu budu muset nějak vysondovat, jak s farmou, stačí wifi, vemu si kluka mobil, pojedu s fábinou na výměnu klínového řemenu... má ještě originál (nalítáno 268000km!, taky podle toho vypadá). Ono na našem autě se vše mění od cca 250tis. a to jen proto, že se to poguánuje.
    jinak stromy budou mít asi 8h bez sklizně.... :( nooo, uvidím, ten můj ponocuje, tak mne třeba vzbudí, že bude chrápat. A když nebudu líná, otočím farmu :D haha, už se vidímxD

16. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Búcham si hlavu o stôl. Teraz som si aktivovala kombajn že idem sadiť na cintorín a ups akcia začína len zajtra. :sleepy::cry:

17. timonek.

timonek. Pilný autor

Tak já z těch prvních 90 ks dám 50 do mlýna at stihnu pohnojit stromy a ještě večer sebrat ovoce
    a těch 40 zaseju ;)

18. kaolín11

timonek Možná to udělám také tak a těch 40 kousků dám opět na pole 2x2 i s SH a zuzanou.;)

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak pokud to dopadne, tak mám až do 19:35 + 100% do stodoly... bude dobrej začátek :) Samo nesmí být údržba do nekonečna ...

20. doben

doben Ikona fóra

Ty akční stromky jsou celkem pěkné, škoda, že po ukončení akce budou odstraněny ze hry.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.