Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

S akcí jsem spokojená mám kouzlo,2x víly,1x bažina,95x SK,3x 200000 BZ,2x 200000 TBZ,spousta pantoflí,KR,SK,strom.Nové plochy otevřené,kratší úkol mám hotový a druhý dokončím v další děsivce.A zase syslit do zásoby.
    FA122.....BAHA369

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Bezejmenný - tak v dýňovém kalendáři jen dnes jako prémii 7.dne noční třpytivý strom, to je skoro jako s křížkem po pohřbu, ale na druhou stranu pro některé je to lepší jak drátem do oka. Na druhou stranu nevíme, co přinesou další listy kalendáře.;)xDxD Jenže když to dají do úkolů a akcí, tak to na jedné straně bude dostupné všem, ale na druhé straně zase na tom tolik nevydělají. A oni chtějí v první řadě vydělávat. Ono na druhou stranu se na OaD dá s někým dohodnout a vyměnit třeba Rudé oko za Kaktusovou svíci..... a šílené požadavky nechejme šílencům. A že to jde se dohodnout, tak jsi viděl tady na Duhovém kouzle a kolika lidem se udělala radost , když ho od někoho dostali darem.

3. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, s akcí moc spokojená nejsem - spíš vůbec :( Víly jsem nakrmila minimálně 80x, ale kdyby mi kamarádka neposlala tu duhovou dekorku, tak ji prostě ani jednou nemám i kdybych se na hlavu postavila. Tohle není fér :( Stejně tak absolutně žádná stáj. Jen jsem 2x dostala tu straš. vrbu, a jinak v osmi pokusech z 10 jen krejcary nebo body, při velkém štěstí strašikytka, bedna s nářadím, hnojivo nebo SK. S tímhle se můžou jít vycpat. A to jsem si já blbka koupila i ten největší koš za 230. Příště se jim na nějaký koše vyfláknu. Rvát do akce real peníze a ani radost z ní nemít, tak to nejsem pitomec :(

Jinak se mi podařilo otevřít v lese jednu plochu, a na druhou mi schází asi 30 příšer, takže to bude příště. Už bych to měla hotové, kdybych o minulé děsivce nenacpala asi 80 příšer do úkolu Bažina. Také sem si o víkendu koupila 2 balíky tajemných děsivých sazenic. V těch jsem měla docela štěstí a mám všechny novinky (4x svíce, 2x marsh. duchy, 2x popínavé oko a 4x sarkof. strom). Bohužel ne tak moje kamarádka, která koupila 1 balík, a nedostala marsh. duchy. Posílat se ty stromy nedají, takže má smůlu, a ani se s ní nemůžu roozdělit :(

Naposledy upraveno: 23/10/17
  4. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

Můžu se zeptat? Funguje strašidelná kytice na akcní rostliny? Respektive jestli urychlí Půlnoční dub, portřebuju to o pár minut popohnat :D

babina51 a petaM2001 tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Obecně nefunguje, navíc dub není rostlina, ale strom ;)

6. Persefone

Persefone Aktivní autor

Celý víkend jsem byla pryč, ale i tak jsem víly nakrmila asi 50x, nicméně výsledek mě trochu zklamal. Chlívek (ať už nový nebo bažinu), ani strom (rovněž ani ten, ani ten) jsem nedostala ani jeden (Pokud tedy nepočítám ten Domov pro kočičí víly, který každý dostal po nakrmení 45 víl). Zatímco tu dekoraci (Duhové kouzlo) jsem dostala 4x. Jinak klasika - BZ, krejcary, SH, ZSH, nějaké párty lístky a bedny, asi třikrát SK a jednou strašikytka.

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ten vílí chlívek se dal naštěstí pořídit u Jacka, jinak bych taky měla jen ten 1 z úspěšného dokončení. Ale ta dekorka byla v OaD docela žádaná, třeba by se ti ještě podařilo ji vyměnit za něco šikovného.:)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Obří stromy odstraněné z plochy, bo další sklizeň už bych ani s urychlením nestihla, nakrmeno 84 kočičích víl.
    Komplet splněné úkoly na otevření plochy, oba jsou v archivu a tím je pro děsivku splněno. Zůstal jen úkol s tajemničkama, kaktus je běh na dlouhou trať. Odměny z akce nic moc, potěšil jeden chlívek na víly a 2x25 SK, jinak vrba a dekorace, ani slizounci, nic z toho nedorazilo. Ale na ploše jsou 4 stáje s kočkovílou a 5 vrbiček, ale opravdu vydřené. Teď jen doplňovat stodolu. Byl při plnění úkolů opravdu průvan ve stodole, zásoby jsem měla dost velké, tuším kolem 7 tis od každé plodiny a teď tam jsou jen paběrky. Také obojí zuzino jaksi dost ubylo, aby i stromy stíhaly. Ale všechno se časem zas doplní a můžu se jen těšit na další pěknou akcičku
    :music:

9. ašada01

ašada01 Titán fóra

Víly jsem krmila o sto šest, ale mimo duhového kouzla jsem dostala jen body a krejcary a pár SK, SH a ponožek.

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ti co to prepestovali - taky jsem se na vypocet dostal az v okamziku, kdy se uz mlelo 50 kusu... ovsem ted mam 115 kusu a nanic, ty jsem udelal jen proto, ze proste nemam rad suroviny navic... ani se nedivam, zda bez mleti bych nemel vic z vymenenych... nemel jsem sanci vic toho dat, vikend byl dost omezenej na cas a prace dneska taky, jinak bych jich dal vic...
    Dost jsem se bal, 45 kusu jsem dal az v nedeli odpoledne, ale zase jsem ziskal o 2 dekorky s nejlepsim vynosem navic, takze celkem spokojenost... spravne patri na Baha, ale necham je pracovat jen BZ na desivym poli, tam je ted hodne mista...

11. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

Já si to myslela, díky. Budu doufam že to stihnu, zase jde o minuty :D

aljanu, babina51 a petaM2001 tohle ocenili.
  12. zbynda70

zbynda70 Pisálek fóra

bezva akce,ale potřeboval bych ještě 30.min.než dozrají poslední dubové stromy abych to dokončil,chybí mi 2 kousky a floreny nejsou ach běda přeběda:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry:

13. cipísek53

cipísek53 Aktivní autor

zbynda 70- to stihneš ještě máš hodinu času

14. Janiss11

Janiss11 Pisálek fóra

tak ja to nestihnu,chybi mi sklidit stromy ,poslednich 5 kusu ale ty budou az za 2 hod. ach joo

aljanu, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som to už zabalil.Moc sa tie kočkovíly nepredviedli.Ani jeden strom mi nedali ani domček.Čoho bolo najviac tak boli grajciare,hody mucholapiek,straškytice,BS,35 SK,debničky náradia a iné hnojivá a jedny príšerky ktoré som vymenil.A čo sa týka rozšírenia tak do 1 hubového lesa mi chýba dodať len 31 kočkovíl.A druhý hubový les v ňom mám polovičku úloh hotových.

16. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

HA! Stihla! Poslední nakrmená kočka 13:59 :D Tak doufám, že tam odměna bude :) JInak mi taky vypadávalo nic jineho než bz a krejcary, asi dvakrát superkrmivo jinak nic...

17. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak jsem to stihla s vodřenejma ušima... ;) Ale odměny za krmení jen BZ, krejcary... Jedno duhový kouzlo... :( Nový plochy budu otvírat, počítám, tak nejmíň rok... :cry: Ale kočkovíly jsou hezký, i když nejsou strašidelný! ;)

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ehm, co asi bude z tech tykvi do dalsi akce, co jsem o minutu nestihnul? No vlastni vinou, rezerva byla, ale jaksi telefon potvora byl delsi...
    Zajimavy ze dekorky jdou, tak aspon neco potesi...

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

V poslední vteřině jsem stihla nakrmit kočičí vílu! Jinak zůstaly do příště o hladu:wuerg:
    Ze 78 nakrmených poletujících kočkovíl vypadla pouze 1x bažina a dekorky. Co k tomu dodat...
    Grafické provedení moc pěkné! To se opravdu podařilo.

20. flexka

flexka Hrabě fóra

Suma sumárum:

4x 5 vrtulí, 1x 15 vrtulí, 1x 40 SH, 5x 15 SH, 4x 5 SH, 2x 20 ponožek, 1x 10 ponožek, 7x 5 ponožek, 6x 5 SK, 2x 1 párty lístek, 2x 5 XL beden nářadí, 3x XL bedna nářadí, 2x 250 000 kr., 10x 39 750 kr., 3x 91 000 BBZ, 4x 91 250 BBZ, 7x 26 500 BZ, 1x 200 000 BZ, 1x vrba, 1x bažina, 3 dekorace

Celkově jsem nakrmila 70 prasokočkovíl a daly mi 35 vrtulek, 135 SH, 85 ponožek, 30 SK, 2 lístky, 13 XL beden, 897 500 krejcarů, 638 000 BBZ, 385 500 BZ, 1 vrbu, 1 bažinu a 3 dekorace. Díky, mohlo to sice být i lepší, ale taky horší, ke konci se polepšily a krčkama jim kroutit nebudu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.