Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A já mám třetí kouzlo (teda druhé, to jedno už jsem poslala pryč...) :)

EDIT: petaM2001: omluva, tobě to nebylo, mezitím byla rychlejší jiná farmářka, tak jsem už posílání neřešila. A poslala jsem dvě, heč, jedno jsem ještě vykšeftovala ve vzducholodi za jinou dekoraci... ;)

Naposledy upraveno: 22/10/17
  2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:čaute...ledy se prolomily :p
    [​IMG] k tomu 2x bažina, 2x kočky, 2x vrba :)
    ačkoliv novou plochu otevřít nestihnu, jsem s výsledkem spokojená (v noci spím xD)...
    tak sa majte dobre a zasa nabudúce :p;)

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

v poho nakonec se jich sešlo víc tak jsem taky posílal dálxD

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

daajen, co je pro tebe blamáž, je na mé farmě standard - kočičáci mi krom povinných dekorek a chlívku dali jen BZ, krejcary a pár fuseklí, ale ještě je krmím...co kdyby náhodou...

- nové plochy neotevřu, protože na I mi chybí víly a na II ty fialový tlamy
    - nový úkol v družstvu asi nesplním nikdy, protože ze 4 bubustromů mám jen 3 - chybí mi to krvavé oko, či co to je - leda bych se vzteky rozbrečela a pořídila si vlastní (to ani omylem)

takže bubuúkoly počkají do příští pětiletky neboli slovy RT "již brzy" .... no a co 8)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

čaro, já jsem si splnila lítající prasokočky; co daly - to daly, ještě je budu krmit. A plochy? Hmm, u vodopádů číhá časovka (a číhat bude, nemám je rád xD), mince šetřím, už mám přes půlku, snad je zase neutratím za SK, jako dycky... ;) A děsivku jsem nestíhala nikdy, tak budu nestíhat dál, akorát na více plochách xD

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Kočky jsem přežrala do bezvědomí a možná je to ovoce mírně jedovaté, či halucinogenní, páč mi daly fčil dekorku! Ale já mám na ploše na čestném místě tu hodnou farmářkou darovanou, ta mi nosí štěstí a tak tuhle můžu poslat někomu, komu nepadla. Pošlete holoubka. Dobře vím, jaké to je posílat stovku vláčků, 100x recyklovat a nic nepadne... Ráda smolaři pošlu, ať prolomí zakletí, jako se stalo na mé farmě.

7. daajen

daajen Aktivní autor

Y_n_O
    cetkama jsem nemyslela dekorky, ale náhodné odměny. Cetky jsou pro mě BZ a KR, SK jsem získala asi 5 ks. Dekorky za počet nakrmených víl jsou super, tam nehrozí to náhodný číslo.
    Chodím do práce a nejsem na PC tak často abych si sklidila stromy za 2,5 hodiny. Nakrmeno 30 víl, dám max 2-3 krmení.
    Teď jsem dostala kočičí stáj, tak to mám jako odměnu nakonec, protože na 45 vílu a odměnu nedosáhnu

8. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj,tak akci už mám od včera hotovou nyní jsem ještě nakrmila poslední kočky a stromy jdu zbourat i když hnojiva mám ještě namleto dost,ale to co jsem od koček dostala nestojí za to ,kromě toho co jsme po ukončení akce dostali všichni mně dali kočky je 10SK jinak samé ponožky pár kousků,nebo bz,krejcary ,a podobné a kdyby nebylo hráčky/e .macca.,která mi nezištně poslala dekorku duhové kouzlo ,za což jsem ji poděkovala poštou a děkuji ještě touto cestou,tak bych dekoraci ,která se mi líbí a moc jsem po ní toužila neměla ,jinak akce byla splnitelná celkem v pohodě a co se týká otevření ploch to až příště se snad zadaří,všem přeji pohodový zbytek večera.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak čičivíly dokrmeny - no, ještě jim dávám zákusek, co kdyby náhodou z přežrání nechaly pěkné spropitné?;) Dekorku mám, čičidomek dokonce 3x (ne, nedaly mi ho čičivíly, musela jsem si ho pilně odpracovat ;)) a teď si hromadím zásobičku na otevření nové plochy. Jsem na tom stejně jako Čarodějka, málo koček a málo améb, takže to bude ještě trvat ještě hóóódně dlouho :)

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak jo :D:D
    [​IMG] [​IMG]

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, tak jo, zase musíš být na té cílové rovince rychlejší.... ztrácím motivaci ,holt někdo vstává se slepicemi;) koček jsem nakrmila díky vytočenému bonusu víc, než bych jich jinak vykrmila. A stejně dávaly BZ,krejcary,krmiva a hnojiva, v počtu které odpovídají spíš běžná, nebo méně častá:)

12. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak se mi také podařilo otevřít obě plochy:p,ale byla to fuška;)Zásoby vybílené a měla by začínat nová akce,tak nevím,nevím:cry::eek:

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

mi právě chybí 165 plodů, a to je 2,75 sklizně
    stav 960/1125 = 85,3 %
    příští sklizeň za 50 min.
    do konce 4:45 hod.
    ...hmmm... bude mi chybět 1 sklizeň
    koupit či nekoupit koš? Toť otázka...
    moc se mi do toho nechce :eek:

EDIT: jo, a splnit 2 nové úkoly a otevřít další části straši-plochy :sleepy: úkol na další pětiletku

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nevím, jestli nejsem stará popleta, ale kdyby s i Halloween odehrával na hřbitůvku, možná by se něco z nových strašiplošek uhrát dalo.

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mi dnes čičivíly nadělily fialovou bažinu, to potěšilo. Předtím jen různé zásoby (SH, Zuzi), hlavně ale krejcary a BZ. Ovšem taky hned ze začátku 2x duhu a včera potřetí, určitě si nemůžu stěžovat.:)

16. ítío

ítío Pisálek fóra

Tak kočičky mi utečnou o jedno krmení. Bohužel :(

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

itío - nezoufej, kočičky si můžeš koupit v Jackově obchodě

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

ani vrbu a čiči nemám a akci nestihnu celou ty dva dny u voleb je znát :cry:,kdy jsem se nedostala k PC

19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den, akce se mi moc líbila ( a nebývá to často), dodělal jsem ji včera večer, ještě jsem nakrmil tři kočičáky nad plán, mám dva domky pro kočičí víly, dvě strašidelné vrby, dodělaný děsivý řádek na fazoli..... jen mě trošku rozladil nákup děsuplných stromů, protože i když jsem si vzal 20 stromů, tak rudé oko nikde ( já vím bylo to bez záruky) - ty ostatní mám, některé i vícekrát, tak jen věřím, že bude někde k mání. Teď ještě finišuji s dokončením rozšíření Houbového lesa o další 2 díly, ale bojím, bojím ( no, bodejť bych se nebál, když jsem ve Strašidelném domě), že to nestihnu. Hmm, kdyby o Halloweenu ( tedy pro mě o Samhaínu) byly strašidelné plochy funkční, to bych si rochnil a dokončil všechno, co by se dalo..... haló, admini, nešlo by tuto prosbu předat na RT? Asi bych nebyl sám., kdo by to ocenil. Děkuji.:)

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Druid : já bych zase ocenil kdyby si RT pořádně vyladilo své mozkové závity a daly možnost získat nové stromky na hřbitov i jinak než kupováním sazeniček z minimální šancí na úspěch.
    Klidně ať mi dají jen jeden od každého, ale ať mám možnost je mít.
    A tady už mi bude jedno jestli to budu muset vydolovat z úkolu, nebo to bude jako odměna v akci (moje trochu naivní představa je taková že je dostaneme po jednom kuse v dýňovém kalendáři, ale je to jen přání)

Snad se dočkáme možnosti je vyměnit v nějaké další O&D - i když ty požadavky budou šílené.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.