Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana895

jana895 Perspektivní autor

Tak hotovo,padly 3 duhová kouzla,rozšířila jsem plochu,ale jen díky 100% do stodoly.Ještě čekám co se vyklube z tajemniček.

2. burds

burds Titán fóra

Tak ted mi padlo druhé duhové kouzlo_Otevřela jsem malý kousek houbového lesa.Zbývá otevřít ještě jeden.Prostě děsivých rostlinek mám víc než na baha.Tam jsem ten poslední kousek vodopádů stále neotevřela.Ted jsem při O a D získala nějaké plumerie a tak pokračuji s otvíráním vodopádů.

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

600/1125 = 53,3 %

do konce 27 hodin
    další sklizeň Půlnočních dubů za 2:17 :(
    Holt jsem neměla velký prostor na čtení 1. stránky a sčítla jsem to v rychlosti... a podstatnou část jsem nepobrala, tj. NUTNOST hnojit temným hnojivem, jinak nestihnu akci celou. Teď už to asi nedoženu

EDIT ve 12:30: tak už 660/1125 = 58 %
    do konce 25 hod.

EDIT ve 20:05: tak už xxx
    nu, musím honem přepočítat, protože jsem nevydržela a začala víly krmit... nakrmeno 30 víl, 30 plodů v zásobě a jumbo-bubu-duby mám sklízet za 1:18 hod. To bych mohla vydržet....
    Tudíž mi právě chybí 315 plodů, a to je 5,25 sklizně... že bych to zvládla?
    stav 780/1125 = 69,3 %

Nu, ještě je brod za 17 hod., nebudu to vzdávat ;)

Naposledy upraveno: 22/10/17
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Tak duhovka už je na ploše ještě jednou děkuji lucii1978xDxDxD

5. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Hlásím hotovo, lektvary rychlíky ještě mám, tak nějaké odměny ještě budou, víly už mám dvě, a vrby krmylky 3, koupila jsem pár tajemnic tak jsem zvědavá co z nich bude, je mi to jedno stromů je teď potřeba hodně:)

6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Také se jdu pochlubit, dostala jsem duhovku od dobré víly skalary v. moc a moc za ni děkuji ,ostatní, kdo ještě nemají duhovku, nezoufejte, je mezi námi více hodných víl, skutečných. hezký den všem.

7. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak mám rozšířeno [​IMG][​IMG] a jdu makat na zbytek úkolu;););).

8. karbar

karbar Vévoda fóra

Chtěla bych zkusit rozšířit ty dvě nové plochy ale nevím jestli se zadaří.
    Chybí mi ještě 27 koček, 53 příšer a 453 koulí.
    Zvěřinu krmím SK.

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

karbar : neblázni. SK si schovej na šlechtění.
    Já třeba nemám ještě ani krmivo pro kočky a ani se nebudu snažit to nějak popohánět. Jednoho dne (asi tak za 8 let) se mi to snad podaří splnit.

Neplýtvej SK zbytečně. Stejně to nestihneš ani za 3 děsivky.

10. burds

burds Titán fóra

Přidávám se k pigi.Mám rozšířeno.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jsem vám v patách, pendolína:D Teď makám, aby byla další vrba ;)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný den z podsvětí :) jsem dnes použila už všechna zaříkávání a přesně ke konci akce jsem získala hned 4 duhové kouzla :p (kdo nemá pište) a těsně po akci jednu kočičí vílu xD ... u Jacka musela pořídit 3 protože mi to nevycházelo k otevření plochy. Večer se s novým hřbitůvkem loučím, protože brzy vstávám a byla bych v práci nepoužitelná :p No ještě si dnes ráno vytočila 100% na vše, + jeden do stodoly na 24 hodin a ještě je 100 na BZ ... paráda :p. Tak akce hotová, jedna plocha otevřená ale druhá příště ... to nestihnu. Stoneček nejede, ale pojede až dozrají dekorace ve strašidelném domku xD
    Ještě něco určitě nakrmím a získala jsem:
    - nálepka
    -párty lístky 12x
    -zuzi 35x
    - zuzi ultra 5x
    - BZ 211 750x
    - SH 45x
    - straš kytka 5x
    - nářadí XL 6x
    - Nářadí XXL 6x
    - KR 754 250x
    - TBZ 593 500x
    - duhové kouzlo 5x
    - SK 30x (krmila ty potvory)
    - mucholapčí hostina 1x
    - kočičí víla 1x

Akce se mi líbí, podzemí taky, jen v nových úkolech je něco přehnané..matlafousku se nebudeš zlobit, když oznámkuji? 1- xD
    Přeji hezký zbytek neděle a kdo bojuje, držím palečky ;)

13. daajen

daajen Aktivní autor

Teda to je, ale blamáž. Vyjma jednoho stromu mám jen ty cetky a duhové kouzlo mám jen díky jana 895. Jani díky ještě jednou.
    Těžko dám 30 krmení a tohle náhodné číslo farmy mě bude pronásledovat do konce hraní.

14. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Konečně sem vihral 200% na urodnich polích bude 16 kusu do 12:00 prací :)

15. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Už mám taky dokrmeno, z těch vzácnějších odměna jsem dostal 4 duhová kouzla, 3 XXL bedny, i celkově 50 SK. Trochu jsem doufal i v nějaký ten stromek nebo chlívek, další víly by se hodily.

Každopádně ty dekorky vypadají příšerné, ve strašiparku jsem je hodil do rohu. Budu je pak muset za něco schovat xD

16. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Oddechová akce a na konci pěkná odměna. Takže co víc k tomu říct 8)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

daajen, blamáž? Nějak nepobírám. Tentokrát by měli splnit i nováčci, protože šlo jen o čas... A ten pořád ještě běží... Cetky? Myslíš dekorace bez stonku, ale do nového parku? Hm...

18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Hotovo včera ráno,4x duhová víla a 2x domek pro kočičí víly.To jsem dostala taky od kočiček.Finišuju s posledním úkolem v družstvu na rozšíření polí I.Zbytek příště.Z taj sazenic jsem koupila jen 2ks a 2x zářivý strom,kterých mám hafo,takže lišta jako obyčejně.

LV 110

19. babča2011

babča2011 Pilný autor

já se z toho picnu, nakrmeno 64 zlomyslných potvor a mimo bodů, krejcarů,nářadí a hnojiv jen slizoun a třpytivý strom. Jak to děláte?

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Ha! Vypadá to, že tentokrát sedlo štěstí i na starého .... Teda, starého. V raném středním věku 8)xD . Strašivrba už se chystá na druhou sklizeň, teď na mě při krmení čičivíly vypadlo totok:
    A s čičivílami budu přesně za 5:07, takže ráno ani nemusím vstávat ;););). A budu mít hned 2, bo druhou koupím u Jacka - cca za 3 hodinky mi dozrajou poslední potřebné muchomůrky zářivky. Hallelujah :D:D:D

Naposledy upraveno: 22/10/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.