Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři tak akce dokončena,jedu ještě dále mám namleto dost hnojiva,ale duhová dekorka se mé farmě vyhýbá,kočičístáj jsem si koupila dvě u Jacka a vrby též nic z lepšího kromě 10 ks SK mi nepadlo holt štěstí okolo mně jen prolétne,ale nezastaví se škoda dekorka se mi moc líbí.Třeba se bude moci časem koupit,hezký zbytek večera

2. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Mám dvě duhová kouzla tak kdyby někdo jedno chtěl tak se může hlásit :) a kdyby chtěl na oplátku někdo za to darovat MJS tak se zlobit nebudu :)

3. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

ahojky ve spolek mam také na víc kdo má zájem

4. jitikw

jitikw Perspektivní autor

ahoj, já zatím nakrmeno 39 mršek. Čtvrtá mi dala vrbu, pak se dlouuuho točily body, krejcárky, semtam ponožka. A hurááá 38. víla konečně dala duhovku. Potvory lakomé :p-.-:D

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ježíš zrovna nejsem u pc píšu z mobilu ale kdo rozdává duhovku klidně jednu či dvě vezmu předem děkuji zatím jsem neměl štéstí
    ps.nebo mi pošlete holuba ja se ráno určí někomu ozvu

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Omlouvám se, už nemám, právě jsem odeslala. Když padne od těch prasokoček ještě něco, jsi první v pořadí :)

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nevadí buď bude nebo nebude ale je zajímavé kolik je jich volených bylo by to i v případě stonku hihihihi

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Tady každý přepočítává duhová kouzla, ale já nějak váznu na čičivílách. Nebudu mít ani chlív, ani dekorku, a rozhodně se z toho nehodlám opupínkovat.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ráno si napiš o chléb jo mám 2 me stačí jeden

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na další čičivílu časem dopěstuju, teď jsem nakrmila číslo 45, mám jeden strašidelný prasokočičí domeček.; na krmení pro ně mám jednu odhozenou vrbu z krmení (kdybych neměla, taky dopěstuju a koupím). Ale ta dekorka by mi vadila, že chybí xD Já prostě musím mít fšecko xD

11. stěby

stěby Hvězda fóra

petaM2001 - Co prosím, jakej chleba? Něco mi uniklo?

Edit: že by chlév? Jak jsem psal: bude - bude, nebude - nebude. Fakt mi to žíly netrhá :).

burds, krakoramaja a Y_n_O tohle ocenili.
  12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

t9 je hrozná věc samozřejmě chlév

13. stěby

stěby Hvězda fóra

petaM2001 - to je fajn, že jsme si to objasnili. Už jsem se bál, že po másle a vajíčkách zdražil po dnešním volebním večeru i chleba. Já koupil dneska jenom pár krajíčků a už jsem se oblíkal, že vyběhnu na benzínku, jestli jim někde pod pultem nějaká skýva nezbyla :p;)xD.

Naposledy upraveno: 21/10/17
  14. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Ahoj 31 nakrmeno dekorku,strom aňi chlév nepadl no co nevadí jede se dál :)

Naposledy upraveno: 21/10/17
  15. lena3576

lena3576 Pilný autor

Já mám nakrmeno 26, jelikož jsem každý den v práci, tak to nestihnu celé.
    No zkusím aspoň ty dekorace po 30. No co bude,to bude.
    Chlívek a vrba asi nebudou,no ale duhová dekorace je doma :p.

16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

540/1125 = 48 %

do konce 36 hodin
    ale to jsem vstala omylem 8) resp. jsem usnula v křesle a v 1 hod. po půlnoci jsem se vzbudila...

17. antena58

antena58 Pisálek fóra

ahoj kde dostanu list strašidelné vrby

18. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

petaM2001 pokud potřebuješ dekorku, tak písni do pošty, jednu ti pošlu

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hotovo kouzlo ani vrba nikde. jenom ponožky BZ SH a ZUZI, jo ještě krejcary:p

evainfo, petaM2001 a burds tohle ocenili.
  20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, vrba i chlívek se dá pořídit i v Jackově obchodě, já tam pořídila obě věci, jedna vrba přistála i u víl, tak mám 2, ale na druhý chlívek asi nedosáhnu, neb mám nakrmeno jen 31 víl a ráno opět do práce a odpoledne už bude po akci,dekorace se mi vyhnula obloukem, zrovna tak nové stromky z tajemniček, tam přistála jen samá chapadla(1035 plodů ve stodole) a stromy zůstaly v liště. Duhovka by se mi též líbila, no snad někdy příště, ať se daří všem získat to, co chtějí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.