Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tohle moc pro mne zajímavě nevypadá [​IMG] :sleepy::sleepy::sleepy:.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, tak už su :D [​IMG]
    A jedu dál. Právě mi kočindy nadělily další dekorku a bažinu pro slizké příšery. Kdyby tak daly ještě vrbičku, nezlobila bych se :)

3. karbar

karbar Vévoda fóra

Ještě 23 minut a akci budu mít také hotovou.
    Hodila jsem se marod, jinak bych asi nestíhala. První dva dny tedy pro mne byly hrozné.
    Měla jsem horečky a myslela že tu akci ani nezačnu.

4. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak mám zatím nakrmeno 22 víl, páč se musí do práce, a tím pádem jsou prostoje,kočičí vílu a strom jsem pořídila ve strašidelném obchodě, ale čekám na výrobu krmiva, proto zatím nemohu otevřít další kousek polí na pěstování, jde to pomalu a ztuha. Tajemničky mě taky zklamaly, dostala jsem ty, co už mám a novinku žádnou. Přeji všem úspěch u víl a tajemniček.

petaM2001, burds a maribeja tohle ocenili.
  5. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím ještě o radu kde seženu Marchmallowného ducha?Je potřeba pak v ůkolu v družstvu-děkuji za radu

maribeja tohle ocenil(a).
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Batory,
    je to plod stromu, který můžeš získat v TS na děsivce v akci, která právě probíhá.

petaM2001 a burds tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem včera svoje stoprocentní navýšení výnosu už nevyužila, regulerně jsem po pracovním týdnu odpadla a vstávala jsem dnes po desáté... co už, tak jsem párty kolo roztočila znova a jedeme dál xD Na kočičí baráček mi jich chybí nakrmit devět. Dekorku daly, vrbu daly... stejně je budu krmit dál, i kdybych to měla dělat jak u hus se šiškama a cpát to přímo do krku xD

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dokrmeno! Ze 45 víl jedna jediná dekorka.Žádnej chlív ani strom.:p
    píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp...............alespoň sem si ulevilo_O

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Taky nakrmeno... a dostanou další, dokud akce poběží, hnojiva mám mňogo.
    Dali jen bažinu pro slizské příšery a 2x dekorku. Jinak BZ, SH, BBZ, SH, krejcary... bedny nářadí ani jednu, ale zase 25PL :)
    Edit: tak už i jedny víly :)

Naposledy upraveno: 21/10/17
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, tak ještě maličkost.... dostat se každých 2:36 hodiny k počítači... tak to vzdávám, protože to nemůžu...

EDIT: V tuto chvíli mám jen 360 půlnočního ovoce (tj. 32 %, do konce akce 46 hodin včetně 2 nocí) a strašidelné jumbo-stromy mám sklízet za 1:45hod. A to se mi asi nezdaří... holt, pracující matka od rodiny... škoda, protože grafika se mi docela líbí a byla jsem příjemně naladěná. Ale to už je pryč :( to naladění

EDIT2: A ještě chcete říct, že když už mám 155 temného hnojiva, že už víc tu akční kytku pěstovat nemusím?!??? No dopr... to jsem mohla zaset něco jiného, co mi chybí, abych si tedy rozšířila plochu při splnění úkolu v Družstvu o_O A pokud od příště budou strašidelné akce opět 24 hodin... dost, raději se půjdu projít do toho smogu, stačí, že je z PC her zblblý puboš

11. hullk1

hullk1 Stálice fóra

no akce je fajn ale uvolnění pole jefuška tak asizas neudělam protože jeto toho moc

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak mám hotovo, ;)zbylo ještě 85 temného hnojiva a to dalších 90 jich můžu namlít. :p No však jsem psala, že jsem to s akční přehnala. Tak asi budu hnojit duby až do konce akce, podle toho co bude padat za odměny.

13. Y_n_O

k.vitek, ano, hnojiva bylo potřeba 94 ks... A potom jsi opravdu mohla pěstovat cokoliv... já se v tom také v týdnu ztrácím, ještě že čučím na ty svoje seriály a u toho kontroluju předchozí den; jak pracovně, tak soukromě, abych něco nazazdila. Ale na rozdíl od tebe mám už na starosti jen sama sebe... občas dceru se zetěm xD

14. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak mám hotovo, jen ještě budu dojíždět krmení létacích víl, mám namleto urychlování dubů, tak snad něco pěkného ještě napadá. Obě plochy již pracují a já dopěstovávám plodiny pro doplnění nových úkolů (myslím tím druhé a třetí úkoly - jela jsem jedničky a pouze poslední všechny tři na plochy Strašilky kvůli otevření nové plochy). Jára

15. Y_n_O

Právě jsem obdržela druhou duhovou dekoraci. Kdo ji nemá a bude nejrychlejší v poště, pošlu :)

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Y_n_O : já mám 4 kusy. Napřed jsem je nabízel jen tak prostě proto že je mám. V poště mi napsal jeden jediný člověk a dosud se neozval co teda jako bude.
    Pak jsem tady umístil nabídku na výměnu a od té doby nic.
    Buď to nikdo nechce, nebo jich chce 6 zadarmo nebo co.

Jo a jako každé O&D jsem daroval pár věcí zdarma (mě to vážně na nic není) a poděkovat se uráčily pouze 2 lidi. DVA !!

Tak víte co ?
    Nikomu nic zadarmo dávat nebudu. Už prostě ne. Neumíš ani poděkovat nebo napsat smajlíka nebo tak něco, tak si na....
    Ode mě už nikdo nic zadarmo nedostane.

17. Y_n_O

Taky jsem byla jak čekanka, furt jsem aktualizovala stránku. Mají smůlu, začnu být lakomá...
    So z Hané, to be belo, abe nebelo... 8)

18. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

Tak hlásím nakrmeno 45 víl, dvě dekorky, vrba a obydlí pro slizké příšery žádné, ale nevadí, akce splněna

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný - neházej flintu do obilí, třeba se ty lidičky ještě ozvou a poděkují ti. Třeba nejsou u písí ;)
    (už jsem zase nechutně optimistická - vím :eek:)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už ma dnes prešla chuť kŕmiť tie nenažranice za to čo mi pchajú nechám ich do zajtra hladné nedám im nič ani granulu.Nehodili po mne ani jeden stromček ani chlievik ale stále dookola to isté.To majú smolu kočkovíly nadarmo trepocú krídlami.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.