Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno z bubu podzemí :) tak už se to trošku hejblo, víkend volný a blíží se první rozšíření :p u Jacka koupila 4 strašidelné vrby a hnojím, jak to jde. Nakrmeno 21 kočiček, ale vysněná dekorka zatím nikde :oops: tak doufám.

2. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Farmáři přiznejte se kdo vybral všechny duhové kouzla já pořád nic nemám :sleepy::sleepy::sleepy:.

3. suzi74

suzi74 Pisálek fóra

Já získala už čtyři kousky.

4. helik006

helik006 Rádoby autor

Já koupila 20 sazeniček a nemám z nich žádný nový strom, převážná většina jsou obyčejné stromy z jackova obchodu (obyčejná temná jabloň, obyčejný třpytivý a obyčejná chapadlovka)...2 nebo 3 mají XL upgrade...
    Říkala jsem si, 4 novinky, to něco vypadne a abych měla všechny, koupím si o víkendu balík florenů a budu mít i víc BZ... no... když vypadlo tohle, tak nekoupím ani floreny, ani další tajemné. Třeba jindy budu mít víc štěstí, ale pro tuhle akci ho už nejspíš pokoušet nebudu...

5. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

stále mi nevypadla ta krásná kočička ,prosím kde jí koupím?
    Děkuji

maribeja tohle ocenil(a).
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Batory,
    pokud myslíš stáj Domov pro kočičí víly, tak ten můžeš koupit v Jackově obchodě, nebo po nakrmení 45 víl. Dekorace Duhové kouzlo může vypadnout při krmení létajících kočičích víl. Tedy mě se zdá, že tančí hromadně kankán.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Grrr! Jestli si mi ty pitomý kočky dovolí dát ještě jednu jedinou bednu XXL, tak ji pověsím za vocásek!

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

,hotovo krmím dál ale ta vzácná dekorka nevyskočí ani domov víl jaksi ke mě nechcou :p

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, dekorka se dá vyměnit při OD, někdy docela výhodně někdy za bizona nebo krokodýla ,-))

Naposledy upraveno: 21/10/17
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová ráno a pokračuju, mám toho hodně semleto
    Stromy na kočičí krmivo jsou vydřené, nedostala jsem žádný od kočky, za chvilku bude třetí
    Vypadá to, že do konce akce otevřu i obě nové plochy, už chybí jen pár koček a slizounků

:p

11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Včera se mi povedlo vytočit taky 200 procent bonus, takže akce je hotová, víly už fungují... A z šesti tajemných stromů jsem získal jedno popínavé rudé oko, jinak nic.... A duhové kouzlo jsem dostal třikrát....

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Chybí mi nakrmit ještě tři kočky a taky budu :D Teď se snažím napěstit kytky na strašivrbu, bo jedna je málo. Chlívky pro víly mám zatím dva (jeden od poletujících koček a jeden od Jacka). Jde to pomalu.
    Asi jsem si vyfoukla Pechfóglové bonus [​IMG], což mě tedy velmi mrzí :oops: Ale je jenom na 12 hodin (i tak je to super) ;)

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

O jaké nedosažitelné dekoraci se zde vede řeč? I v OaD se za ní nabízí docela zajímavé věci.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jééé ... na 23 krmení jsem si vybrala vyhublou, nejvypelichanější kočičí vílu s ulomeným křídlem a pod půlnočním dubem zhroucenou ... a toto mi poslala .. [​IMG] xD xD .... bych měla jít dodělat oběd, nebo taky tak dopadnu ;)

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak se podařilo nakrmit 45 hladových koček. Akce je u konce, Domov pro kočičí víly je doma. Ještě chvíli budu mít duby na ploše a pár koček ještě nakrmím. Sice 1x tu dekorku Duhové kouzlo mám, ale mohla by přijít ještě alespoň jednou....

16. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Taky hotovo tak ted jeste nejaky bonusek ;)

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám kouzlo,nemůžu vařit, mám DEPRESI -takhle velikou, prostě nefunguju:p;) Nakrmeno 33 koček-nic moc-

18. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . . nakrmeno zatím 35 koček - duhová kouzla zatím 4x a k tomu jedny víly (to ostatní nepočítám) :D :D :D

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Moje kočkovíly sú už prežrané xDxD ako náš kocúr z granúl.45 ich mám nakŕmených ale nič moc po mne nehádžu.Stále to isté ale potešilo od jednej 25 SK.Budem ich napchávať ešte pokiaľ pre ne mám.

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Melu a melu a ted jsem se podival ze jaksi to hnojivo ani teoreticky nevyuziju... tak to dopada, kdyz nemam cas pocitat, ze?
    No nic, tak jsem dodaval kockam, nemam jeste zakladni cast, ale uz jsem ziskal aspon koulickovy strom - ten se hodi, takze nejspis budu kupovat jen druhou kocici staj, druhy strom pro krmivo (mozna tri), no a to zas bude stacit, kdo vi co dalsiho si priste vymysli, tu novou plochu stejne moc rychle neotevru o ty dva kousky...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.