Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Nakrmeno 40 víl ;)

Naposledy upraveno: 20/10/17
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mám nakŕmených 28 kočkovíl a hádžu mi stále to isté.Najviac grajciare,BZ,SH,ponožky,hody mucholapiek a konečne prvú dekorku.Ovocia bude dosť aj navyše a plním úlohy.Domček a stromček som kúpil u Jacka keď to po mne nechcú švacnúťxDxD.Ešte kúpim jeden strom a bude zatiaľ stačiť.

3. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já jsem jich nakrmil 31 a zatím žádný extra bonus jsem nedostal...nevadí chci jejich domeček tak těch 45 kousků nakrmím... A právě pěstuju strašikytky na strašidelnou vrbu...

4. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

první vzácná odměna a pokus č.28

[​IMG] konečně aspoň ta dekorka

Už jen 30 koček a 300 plodu třpyt. stromu a rozšiřuju plochu:D

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už mě to fakt nebaví, že nemám dekorku, dobře, beru náhodné číslo stejně tak na kole neštěstí nevytočím 200% ale že mám 23ks ovoce, to už je moc. Včera dvakrát duby s pohnojením najednou znovu 40 hodin a dnes tohle. Pohnojené byly vším všechny-duby-:mad:

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nejsem chamtivej. Proč využívat "chudáky" kteří nemají to štěstí. Možná změním cenu a nechám každého ať sám nabídne co je ochotný dát. Bylo by zajímavé sledovat kolik je kdo za co ochotný vyměnit.

Kurz nesleduju protože to nemám zapotřebí. Budu milionářem v jakékoliv měně.

----------------------------------------------------------------
    dasa1143 : holka až je mi tě líto. Kdybych ti mohl pomoct, tak ti nasypu těch švestek kolik bys chtěla.

petaM2001, pigi1313 a dasa1143 tohle ocenili.
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

dasa1143 - a napsala jsi už včera na podporu? Na tvém místě bych to už dávno udělala, případně po dozrání přestěhovala duby na jiné místo. Já je sklízím i hnojím ručně. Vždycky počkám, až se mi ukáže značka u stromu, pak teprve hnojím další. Někdy to chvilku trvá, než se změní grafika stromu, ale zatím vždy vše bylo v pořádku.
    Edit: mám je bokem v tom novém houbovém lese s třpytivými a vrbami. Políčka na starém hřbitově beru pomocníky z kuponů, ale kočky taky ručně, krmím SK, jde to rychle.

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Duby hnojím ručně a sklidím kombajnem jenom když současně dozrají plodiny, od včera zodpovědně kontroluji 12ks u každého zvlášt´. Na podporu jsem psala za celých pět let dvakrát a bylo to o ničem.;)
    kiki2305 díky za radu, to by byl fakt důkaz ale já to bohužel-už jsem psala-neumím

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tie moje kočkovíly si museli vsúpiť do svedomia,keď som povedal,že dnes budú držať diétu ak nedajú niečo lepšie ako len grajciare a BS tak švecli po mne 2 dekorky a ponožkyxDxD.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

dasa1143: Já bych tam na Tvém místě napsala i potřetí. A když nepomůžou tak klidně i počtvrté. Nebylo by od věci, udělat si obrázek (asi přes lightshot, ale určitě to jde i jinak), kde bude vidět, že v určitém okamžiku máš všechny duby opatřené hnojivem a pak třeba po 2 hodinách už zase ne. Tak budeš mít doloženo, žes neudělala chybu Ty.

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Z každého dubu 32 kusů a tím pádem jsem za noc kočky nakrmila do počtu 35 a vzácnost se dostavila i na mou farmu. Na jásání nemám sílu, ale zase taková pecka to není. To by musela ta dekorace dávat od všeho mega, třeba i beden xD

12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

akce hotová ale jenom díky tomu že jsem si včera a dnes vytočila 200% tak to dobře přibývalo asi mám více štěstí než rozumu

jedu dál dokud mám hnojivo získala jsem 3x duhové kouzlo, kdyby někdo chtěl tak dejte vědět,strom ani vila se nepodařila už je ani nepotřebuji v obchodě jsem si pořídila 3x strašidelné vrby a 2 kočičí vili krmivo pro vili jsem zatím nemlela abych šetřila plody krmila jsem je sk z jednoho chlívku jsem měla 3 co hodinu a čtvrt. Už jsem si rozšířila jednu plochu a druhá bude asi zítra tam mi ještě chybí pár plodů.
    Ovšem mám na hřbitově nebo co to teď je takový chaos když každý strom roste jinak.

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Uff, vychazi to na chlup 8) Jeste jedna otocka dubu na nakrmeni 5ti hladovych culibrku a akce je hotova. Pak uz jen 50 prasokocek (ty uz budu sklizet po ceste v aute a po 6 to pujde rychle) na rozsireni houboveho lesa a trada na vikend pryc ;)
    Reknu vam ale, ze ty 100 a 200% bonusy na KS pro me zacinaji byt lehce navykovou zalezitosti :inlove:

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - když nechceš psát na podporu, tak se obrať do technické sekce. Třeba ti tam pomůžou :)
    Já osobně ti můžu poradit jen vyčištění PC nebo změnu prohlížeče.

MatysekKamilek, petaM2001 a dasa1143 tohle ocenili.
  15. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Nemate někdo fintu na kočky, nedokážu u nich sklidit? děkuji

MatysekKamilek a maribeja tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj Máťa: vypni je ,-) v liště u malého domečku

17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, teprve teď jsem zjistila, že můžu pěstovat i v Houbovém leseo_O:(, aktivní je sice jen pár políček, ale taky dobrý. Jinak nakrmeno zatím jen 22 kočiček, moc mi to nepřibývá.:oops:

18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

twintulka,jak to děláš, že máš z každého dubu 32ks ...já získám nejvíc 12ks...co to používáš

evainfo, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  19. papulice

papulice Veterán fóra

jupí tak sem vytočila plus 200% ke sklizni,na stromech 32 plodů,bezva to bude přibývat,takové štěstí sem ještě na farmě nezažila...a i plodiny přibývají,snad otevřu druhou plochu...:D:D

20. tavos7

tavos7 Expert fóra

Logicky se museli inspirovat Fešáckou "spirální roztočkou" Lojza a Líza -> Vědro má ve dně díru milá Lízo, milá Lízo.
    Vědro má ve dně díru milá Lízo, jak hrom. Tak ji ucpi ... :D Takže? Bylo dříve vejce nebo slepice?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.