Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

petaM2001 a davidson00 tohle ocenili.
  2. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak nakrmeno 9 létavců- z toho jedna vrba ( + jedna koupena v obchodu). Jinak mi cpou pořád prachy a jednou BZ. Akční napěstována, hnojivo umleto- čekám akorát na stromy. Teď sázím trávu a koupím domek pro víly v obchodě- nebudu čekat, jestli se štěstí unaví a padne i na .... (mě) :music:

3. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Já jsem si taky pořídila domek pro kočivíly v obchodě, protože nevím jestli všechno stihnu, sázet krmit atd.. mám v tom pořád trochu zmatku. Nakrmila jsem prozatím 16 hladových vil mám 2 x duhové kouzlo, a samé BZ a ponožky :).

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Helena1313, gratuluji a závidím; tak teď tajně doufám, že když se dopracuju s tím krmením od 9 uspokojených hladovců k 16ti, padne alespoň jedno kouzlo. Zatím jsem dostala samé spotřební zboží... Už mám namleto na urychlení bobulí pro krmení navíc, budu je ládovat až k prasknutí a do posledního okamžiku, jen ať mi ten dárek dají :p

5. slootr

slootr Baron fóra

Nakrmeno 35. Taky se mi povedlo včera vytočit +100% do stodoly a to s tím hnulo. Víkend bude náročný, tak su rád, že mám trochu strejčka. :)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, vykouzlil jsem jedno kouzlo přímo duhové a třpytivý strom, ponožky, body, SK, mám první dekoraci.

7. papulice

papulice Veterán fóra

patřím k těm šťastným co si vytočili 100 % ke sklizni na kole štěstí a tak to zatím přibývá,také sem si koupila víly a vrbu v obchodě a uvidím co bude dál,jednu vrbu dala víla a tak jsem spokojená...

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] dala 20. mačka, ale obišla by som sa aj bez neho, viac by bodli iné z vzácnych - strom, chliev, náradie, SK, hmm, niečo sa deje s mojim šťastným číslom:music:, kto ho má teraz? xD
    pre 1 mačky a 2 vŕby som bola u Jacka, na viac nebolo
    zatiaľ nakŕmených 21 mačiek [​IMG]

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Máš pořád to šťastné číslo ,-) Nakrmeno 32 koček a dekorka nikde. Pomalu ale jistě se připravuji na "somrování" při OD kdo ji bude mít 2x. Na chlívky, stromy si napěstuji a vezmu u Jacka, SK si namelu, nářadí napadá, ale tu dekorku už jinak nezískám krom akce.

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jelikož mě nemoc zmáhá víc než je zdrávo, tak jsem ráda, že jsem zvládla nakrmil 10 koček, co se tváří, že jsou motýl. I přes antibiotika jsem musela do práce, takže na noční s tím trochu pohnu, protože jsem podráždila kolo za modré lístky a kromě růžových koní a bobrů tam těch 100% do stodoly padlo, tak ty bobule půlnočních dubů změní trochu počet k lepším výsledkům.
    Ale je mi tak blbě, že je mi jedno, jestli při nakrmení vypadne kravina a nebo nějaká dekorace, co je podle popisu na první stránce prý vzácná :wuerg::)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Upřímnou soustrast a pracuj i krm v rámci možností ;)

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, byla bych opatrná, jednou něco podobného někdo řekl a ani se nenadál a už o to svoje šťastné číslo v urnách přišel. Dámy a pánové, kdo to máxD

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, ja som to tušila, podozrenie som mala -.-, ešteže zostalo to číslo za plotom;), poteší však, ale takto na noc? asi si daj budíka;), teraz by Ti mala vyjsť hŕstka PL a z nich nejaká IV.výrobňa (neviem, či už zaradili medvede a slony) nech sa darí:inlove:

mne sa nedarí, neklikla som na renátu a 2 bobule chýbajú-.- [​IMG]

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, já pouze využívám těch chvilek, kdy se odhlásíš a můžu si vytočit něco i já, a ty dvě bobule do konce akce snad dáš.xD
    farma velí nespat, ale já se mamonem nenechám ovlivnit a půjdu:)

15. matlafous123

Holky, ze vy me vzdycky musite po ranu popichnout k nejake akci, kdyz jedine co chci, je dat si kafe a cigaro! Toz jo, no :D

PS: Kdo by to chtel zkouset: durazne doporucuji VSE nejdriv sklidit :mad:(jinak se to nepovede) :D

Naposledy upraveno: 20/10/17
  16. -interpretace-

-interpretace- Zelenáč fóra

kde najdu krmení pro kočičí víly__

maribeja tohle ocenil(a).
  17. matlafous123

-interpretace- Jestli myslis ty, co ti letaji po plose, tak ty se krmi ovocem, ktere sklidis z pulnocniho dubu (je to akcni strom - najdes ho v bedne se stromy). Zraje 40 hod., doba rustu se zkracuje temnym hnojivem (potrebne ingredience ti ukaze mlyn) a Zuzi hnojivem na dobu zrani 2:36 hod..

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Akce dobrá, přes odpor k hernímu prostředí ji dělám jako každou jinou. Taky mně pomohlo 100% do stodoly vytočených včera ráno. Nakrmeno 33 těch podivností. Dvě vrby a dvě kočky jsem včera koupila u Jacka, za chvilku půjdu pro třetí.

Casey - Ahoj. Pokud dekorku nezískáš, ráda ti ji pošlu, půjde-li to.

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kdo v téhle akci nezíská tu duhovou dekorku, nechť si uloží tento postík a napíše mi až - nebo jestli - to půjde vyměnit.
    Když bude hodnej, bude hodně prosit a podlézat a dá mi za ni dceru a půl JZD.
    Ten nejrychlejší má velkou šanci (že se mu vysměju jakej je smolař)

A to ještě nejsem na konci.

EDITEDETED : pro Velvyslance fóra Caseyho.
    Casey27
    : Tak zase ale třeba v mém případě je velmi výhodné když mi padne vědro krejcárků. 250 000 je krásná částka a už jsem z koťátek vytřásl skoro 2 miliony.
    Dekorku teda nechceš jóó ?
    Poslední slovo ?
    Určitě ?
    Ta moje je hezčí a nablýskanější a nechci za ni moc.
    5 JC a roční každodenní přísun MJS je slušná cena.
    Vážně nechceš ?

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

krakoramaja: Ahoj. Děkuji za nabídku.... už včera večer jsem se domluvil s jednou dobrou duší, takže ji přenechám někomu jinému. Jinak to nevzdávám, ale stále BZ, KR, hvězdičky, bedny s nářadím.... vše čeho mám opravdu "málo" a nutně potřebuji ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.