Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to ti Aničkomalířko moc přeji a gratuluji, to se mi jen tak nestane :p

2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak to se du hodit marod nejak nestiham xD

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak mam 1 novy strom pro krmivo, nic moc, uvidime po akci... tak jede dobre, ve mlyne ceka 94 hnojiv, takze to taky pujde... ted jen neprosvihnout a davat zkracovatka ve spravnou chvili...
    Ovsem ukoly na plochu, to je narez, nemam vubec uz svitici koule a o fialovy prisere ani nemluvim :)

4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím nakrmeno 22 víl. ;)Za chvíli skončí + 100% do stodoly, tak to půjde pomaleji.

5. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Dnes už víc nestihnu[​IMG] ;);).

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

klaarcca Nejdriv si ujasni, co chces delat. Jestli chces delat akci nebo rozsirovat plochy.
    Pokud chces plnit akci, pak se na vsechny domky a stromky vykasli a napestuj si cca 1000 ks pavouciho kapradi. To spolu s padatky semel ve mlyne, pohnoj duby a az uzraji, krm kocici vily, ktere ti poletuji po plose. Pri krmeni ti mohou dat jako odmenu domov pro kocici vily i novy strom (strasidelnou vrbu). Pokud ti ji nedaji v prubehu krmeni, dostanes za 45 nakrmenych kocicich vil na konci akce i ten domov.

Az budes mit napestovanou kytku do akce, pak muzes zacit pestovat cokoliv jineho. Nejlepe rostliny, ktere jsou potreba na zakoupeni strasidelne vrby v Jackove obchode, abys mela po skonceni akce cim krmit novy chlivek tj. domov pro kocici vily, ktere potom pouzijes na plneni ukolu v druzstvu (ten ti otevre dalsi cast plochy v houbovem lese).

Jestli akci delat nechces, muzes si vse napestovat na domov pro kocici vily i strasidelnou vrbu sama a potom si je koupit v Jackove obchode.

Pokud nemas zajem o novy strom, ani chlivek, ale chces rozsirovat plochy, pak se podivej na ukoly v druzstvu a zacni pestovat kytky, ktere po tobe ukol pozaduje.

Vsechno je to o preferencich, ktere si musis urcit sama.

Naposledy upraveno: 19/10/17
  7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

metlafous123 aké trávy ty dávaš mlieť?Ja dávam pavúčiu papraď na to hnojivo.Tú trávu čo ako že ty dávaš mlieť tak tá tráva sa melie pre vílové kočičkyxD;);).

8. matlafous123

-Kuteno- Vzdyt jsem pako - pisu a sklizim u toho travu xD

9. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

téééda, to bylo vyčerpávající :D moc děkuji za souhrn, moc mi to pomohlo! Z krmení budou určitě lepší odměny :music: fakt děkuji a přeji fain hru.. pa

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous - no, doufám, že jen tu svíravou :eek:

Jinak těch bestií jsem nakrmila 17 a nedaly mi vůbec nic, nad čím bych jásala. Ani dekorku, ani stromček, natož nějakou ubikaci pro víly :(

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

klaarcca : tak jestli ses v tom vyznala tak gratuluju. Já se ztratil u 3 věty.

12. matlafous123

klaarcca Delat akci neni vubec k zahozeni, protoze akcni kytky je opravdu minimum (to mas napestovane za chvili), padatek par a pak mas sanci, ze novy chlivek i strom ziskas pri krmeni tech poletavych potvor (po mne uz hodily stromky dva) a nebudes ho muset stavet svepomoci (na coz potrebujes samozrejme stovky jinych kytek).

Skali Neboj, preferuju tu, po ktere se nepo.... xD

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

metlafous123 tak nemiešaj jablká z hruškami ešte že tu máš mňa a opravila si to.Lebo keď sa im to nebude dať mlieť tak budeš to musieť stále dookola písať čo majú na to a to sadiť a mlieť.Čo si kosila reál trávu keď ti len tá behá po rozumexDxDxDxD?

14. matlafous123

-Kuteno- Jj, jeste ze te tu mam a zareagoval jsi na ten unfall tak svizne - dekuji pekne! ;):inlove: Kdybych kosila real travu, jsem ted svezi jak rybicka a nepisu hovadiny, ale sedim od rana u toho pocitaciho kramu a uz mi z toho preskakuji prevody :D

15. .selka70.

.selka70. Pisálek fóra

prosím ty kočičí mrchy nejdou vypnout?? Nemohu sklidit kvůli nim dolní malá políčka. Díky za odpověď

16. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

noo, určitě jsem se vyznala líp než v ofiku o_O důležité pro mě je, že je výhodnější plnit akci než rozšiřovat plochu, zase jsem měla za to, že na větší ploše bude rychlejší napěstovat kapradinu, ale než bych dokončila úkol, byl by konec akcexD proto jsem byla zoufalá, že jsem nevěděla co dřív.. teď jsem nakrmila první 2 víly a vypadla nálepka a 5x nářadí..

17. matlafous123

.selka70. Daji se vypnout. Klikej podle sipek.

klaarcca Rozsirovani ploch je beh na dlouhou trat, protoze ukoly v druzstvu pozaduji mraky ruznych bubukytek, mraky plodu stromu a co je horsi, tak i mraky zvirat, ktera zase zerou mraky plodu stromu a rostlin xD

Naposledy upraveno: 19/10/17
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

matlafous123 Chtěl bych teda mít tvé náhodné číslo.Já těch mutantů nakrmil přes 20 a chlívek ,strom ani dekorka nikde. Jsou fakt opravdu asi hodně vzácný.:cry: Hold co si neseženu sám to nemám.Ale třeba se štěstí nakonec unaví...:)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak prvně jsem se zasmála u Závisláckého občasníku a teď mne dostalo duo -Kuteno- a matlafous s dožatou... 8)

Protože jsem byla v pracovním procesu a den stál za starou bačkoru, mám nakrmených 9 prasečích kočiček s křidélky xD (Milka66 rovněž bodovala :D). Ještě že je zítra pátek a následuje úžasný, téměř pravidelně volný, víkend. Hnojivo z pavoučího plevele a bandasek namleto, tak teď to chce jen klid na hnojení, sklizeň a krmení okřídlených potforek.

20. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Ahoj všem tak akcička dobrá ale jako vždy mě něco uteklo kde seženu slizké příšery asi byli někde v akci a já to propásl,no číča víly moc toho nedávaj furt jsem na BZ nebo TBZ všem příjemnou zábavu na hřbitově.

petaM2001 a davidson00 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.