Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Bludistaky si nech - nedaji se ani zrat, ani dodat do ukolu v druzstvu :p, ale zkusila bych decentralni nekomplexni ocistu tj. min. se odhlasit, promaznout prohlizec a znovu se prihlasit, jestli jsi na farme od rana, pac zadne vyrazne sekani u sebe nepocituju ;)

Trepifajksl, karbar a petaM2001 tohle ocenili.
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Další sklizeň dubů, 4v pořádku, pátý zase nic ale sklidit se má najednou za 58 minut- 12ks. opět v háji ne-li v temnější variantě-:eek:

evainfo, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak zatím můžu nakrmit 16,8 víl celkem to odsejpá;)probléma z hnojením nemám vše vcajku;)

4. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

prosim, kde najdu vrbu? - rsp. list strašidelné vrby?

maribeja tohle ocenil(a).
  5. Levlef

Levlef Baron fóra

nefunguje kombajn, nefunguje nic. boha jeho, to je zas akce ...

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kt-mr,
    strašidelnou vrbu si můžeš koupit v Jackově obchodě.

maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

zatím 19 nakrmení,odměny nic moc,syn dostal po 6 krmení Domov pro kočičí víly,já si asi počkám až 45 krmení,kdy ho dostaneme všichni,brzy budu moci koupit strašidelnou vrbu,ještě sklidím krvavé kapradí a vrba bude má,jde to dobře

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám nakŕmených 16 kočkovíl a zatiaľ mi vypľuli grajciare,SK,PL,ponožky,SH a BS.Ale nevadí ak mi nedajú kočkovíly domov za 45 nakŕmených ho získam a ešte 1 kúpim v Jackovom obchode za pár straškytiek :);).

9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky :)
    tak nakrmeno 53 nenasytných víl... a jsem stále tam kde jsem byla...
    dekorka nikde... bééé
    až na jeden chlívek těch nenasytných potvor nic než spotřebák či body s prachama....
    které stejně ztrácí svou hodnotu s progresí na trhu...
    tak alespoň ten bonus byl k něčemu...
    první rozšíření, píši si jednotku, je tu ;)

10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Já jsem asi mimo, mám nakrmeno 9 x...Na strom dám ponožku, zuzi a ten urychlovač,,,co ještě???

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj tazvenuse,
    jediné co ti může ještě pomoci je super štěstí a vytočení nejméně jednoho bonusu na KŠ a pravidelná sklizeň stromů.;)

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Aničkomalířko - jak jsi dokázala nakrmit tolik víl? I když k tomu vstáváš v noci, tak bys měla o 4 sklizně víc a to je cca 10 nakrmení + 16 co máme běžně, kdo v noci nevstali, tak je to 26 nakrmení. Prozraď nám to kouzlo, ať s tím taky pohneme;)Nakupovat košíky ale nebudu

Mám nakrmeno 16x a doposud se nepodařil chlívek s kočičkou, ale už mám dva, tak ten na závěr bude 3, zato se podařilo z těch lepších 25x SK

Naposledy upraveno: 19/10/17
  13. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak Aničko, jak to děláš?;)

14. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Zdravím všechny farmáře :) to je blbost - pardon, to je tak překombinované, že nevím, jestli mám nejdřív sklízet stromy a krmit víly, pěstovat na kočičí víly, pěstovat na to ultra-super-mega hnojivo na ty duby, nebo pěstovat do družstva na rozšíření plochy.. pomůže mi prosím někdo s tím, jak by to bylo po sobě nejlepší?? Moc děkuji o_O
    PS: a to jsem se teď ještě dočetla o té strašidelné vrbě :cry:

petaM2001 tohle ocenil(a).
  15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Na měsíčním poli mám výběh pro ptakopyska a arboretum xD xD xD. Pole nejdou sklízet ani klikáním, o kombajnu nemluvě... :cry: Fakt prča. To už bude takovej maglajz trvale??? >:(

Trepifajksl, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Vytočila jsem si na kole štěstí 100 + 200% bonus ke sklizni... čili z jednoho dubu 42 ovoce, z jednoho chlívku 4 víly, z jednoho normal stromu 18 kusů tedy s vrtulkami ;) ... Synek na ATB.. čili vyplnění čekacích chvil na léky :D

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

jo táááák:D

evainfo, anickamalirka a petaM2001 tohle ocenili.
  18. stěby

stěby Hvězda fóra

Bože. Nevím, jestli na mě leze podzimní depka, ale všechen ten cirkus s bubuplochami je mi tak nějak šumák. Nakrmil jsem 2 lítací kočkovíly a tak nějak se plácám mezi plochami a něco seju, hnojím a sklízím, a nechává mě to hřbitovně klidným 8);).

19. ROZA57

ROZA57 Zelenáč fóra

Je to super jen mě mrzí že prostor na dekorace není využitý. Kdyby se tam mohlo dát pole tolik dekorací nemá nikdo a prostor bude nevyužitý je to škoda bylo by super.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Fakt mě ti přerostlí zmutovaní motýli začínaj štvát.Zatím nedonesli nic co by stálo za řeč.Snad jen 6 pártylístků.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.