Měsíční pohádka (18.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

Já mám zase den... no hele, nevkládat obrázek přes ikonu obrázku, ale rovnou sem dát URL a pak to udělá ... abrakadabra:

2. hullk1

hullk1 Stálice fóra

děxivou světlušku nemam asi budu konči z ukolu budovy

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

hullk1 : ty být cizino ? (datlování z mobilu tě neomlová)

4. milteska

milteska Expert fóra

mám nakrmeno zatím 10 a už 2x duhové kouzlo,ale plocha na dekorky pořád nějak poloprázdná

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zrovna jsem měla sklízet duby čtyři mají čas růstu zase 40 hodin-měla jsem na nich všechno,najednou blik a na sklizení zůstal jenom jeden. Dělá to ještě někomu?

6. Levlef

Levlef Baron fóra

@dasa1143 ano take jsem se s tim setkala, nekde vyse to pisu. pohnojim, pohnojim temnym, pridam zuzi - a pink, jsme zase zpet bez hnoje a zuzi. nemam uz energii ani chut to resit.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zkusila jsem restart, vypnutí a nic, takže si budu počítat o kolik ovoce příjdu:mad::oops:

8. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já mám nakrmeno 12 víl... akce se zatím docela daří, jen nemám dost strašikytek na otevření celé plochy... no tak zase budeme pěstovat do zblbnutí... Rozhodně ale akci musím dokončit, protože chci ty kočičí víly....

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Je hlaseno (a v reseni) zpomaleni odezvy hry. Typla bych si, ze jde jenom o grafiku a cas bezi tak, jak bezet ma, protoze podobne se mi chova stonek - sklidim, nestane se nic (radky jsou dal zelene a nesklizene). Prejdu na jinou plochu, vratim se na stonek, situace porad stejna. Odhlasim se, prihlasim a je sklizeno.

10. Levlef

Levlef Baron fóra

zpomaleny to je, o tom zadna ... na umisteni dekorky na plochu cekam 48 vterin ...

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

nakrmeno 20 víl a vzácná odměna 0 - to je ale náhoda jako pokaždé :music:

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Zkusila bych pohnojit duby a po odhlaseni zkontrolovat jejich stav. Ono to, co vidis ve chvili kdy je hnojis jeste nemusi byt to, co se ve skutecnosti deje.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký strašidelný den :) v noci zasela základ a od rána pěstuji a lítám v podzemním světě z plochy na plochu jako malá xD
    Zatím nakrmeno 7 kočiček a kromě párty lístků, kde jsem chytla dalšího mystic. draka zatím nic očekávané :( Namleto do zásoby 82 temného hnojiva, tak jsem se vrhla na tu trávu co má křeče :D a koupila u Jacka dva kočičí domečky. K dokončení 1. houbový prales chybí už jen listy vrby, ale se na tom pracuje :p U č.2 chybí pár rostlinek, tak pokračování až zítra ... musím do práce :oops:

xD[​IMG] Tak ať vám to roste ;)

14. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Pomalu se blížím zítra bude hotovo [​IMG] ;););).

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

S novinkami som tak kompletne spokojná asi na 50 %, čo môžem robím hneď a čo nie, počká ...
    Sťažujete sa, že už to nie je to pravé bububu ... pozrite sa lepšie na tú mačaciu vílu - ako Saxana vravela "muj táta je netopýr", tak naša mňau víla mala za otca asi prasiatko, nech na to pozerám ako pozerám, furt v nej vidím tie prasačie gény a nie roztomilé mačacie črty, takže pre mňa je tá víla asi dostatočným "bububu" prvkom.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož unás po prvním dnu takhle:[​IMG][​IMG][​IMG]:)
    Jedu samozřejmě bez košíků,stromy poctivě zuzankuju .Na kole štěstí se vůbec nedařilo.:oops:
    Jinak bych chtěl RT připomenout,že máme mlýn na mletí krmiva i na bahamce,takže by bylo načase umožnit mletí krmiva pro děsivá zvířata i tam!!:eek::p

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

matlafous123 jenomže mě se ty čtyři duby vrátily na začátek DVĚ minuty před sklizní. Jak jsem psala nepomohlo ani odhlášení ani restart, takže jsem sklidila jeden-12ks. ovoce- a zbylé znovu pohnojila atd. Za dvě hodiny uvidím, snad se to nebude opakovat.;)

evainfo, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  18. Levlef

Levlef Baron fóra

dasa, ted mi naskocil tvuj podpis ... ja myslela, ze ty kocky tam to, tamto ... a oni si hrajou :D :D

no ja pestuju 5000 kvetnatcu archeovych, taky zabava chjo :(

evainfo, petaM2001 a dasa1143 tohle ocenili.
  19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Levlef - to nic, to jsou ještě ty dozvuky krátkého filmu, časem by to mělo odeznít samo, chce to jen nohy v teple a nervový klid ;) (mimochodem kočičí to, tamto vypadá úplně jinak, tohle z podpisu je podobné spíš tomu pro náš druh) :p

---------------------------
    Bezejmenný - hullk1 chtěl jen říct, že protože nemá úkol s děsivou světluškou, bude muset skočit z budovy. Ty snad situace, kdy nemáš děsivou světlušku, řešíš jinak?

20. Levlef

Levlef Baron fóra

otázka za zlatého bludišťáka: za jak dlouho celá farma spadne? :D seká se víc a víc :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.