Měsíční neonová párty (7.10. - 13.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Tak za mě hotovo. Tulidomek naplněný za 1 SK až po střechu kukačkama a anakondama dal chybějící šlechtěnce. Chyběly jen dýně. Tak jsem ještě otočila. Dvakrát. Neboť jsem zazdila fakt, že dýně vypadne jen ze šlechtění kukaček a anakond. :p Pohodová akce a bez stresu. :D

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mituli, pokud nemáš aktivního pomocníka pro chov, tak jde zadávat chov po jednom. Pomocníka pro chov si můžeš aktivovat samostatně ve farmářském obchodu nebo aktivuj kupón na pomocníky a bude funkční.

upload_2020-10-7_20-8-43.png

Ať vás síla provází na všech cestách

mituli a maribeja tohle ocenili.
  3. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

akce fakt dobrá a dokonce ulovek z včelích kukaček byla karnevalová

maribeja, Peto121 a Apachie1 tohle ocenili.
  4. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Točit 368 šlechtění kvůli dýním, když už mám dost šlechtěnců z minula, mi připadá poněkud zvláštní. Chápu, že je nutné nás zbavit tíže zásob SK, ale nešlo by to udělat nějakou zábavnější formou?
    Na druhé straně množství neonových chovů taky není od věci.
    Jenže co potom s těmi stovkami anakond a kukaček?

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Fantasiro - ahoj, proč 368 šlechtění ? Na celou akci ti stačí 184 neonových dýní = 184 šlechtění :)

6. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak tomu říkám rychloakce měl jsem hadi i kukadla něco vyšlechtěno a je hotovo taková oddechovka.Všem taky hodně herních úspěchů.

7. maurehata

maurehata Osvícený autor

Chtěla bych jen upozornit, že v případě, že se začne kukačkami, je u druhé sady odměn uvedeno 3740 sezonních bodů, ale skutečnost je taková, že je to jen 3470. U anakond je to uvedeno dobře.
    Já mám hotovo, byla to jako vždy rychlovka. Díky sezonním bodům jsem se navíc konečně posunula k upgradu poháru. Teď už jen pozvolna doklušu do cíle :D.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maurehata - ahoj, díky za upozornění, dáme to do pořádku ;)

maribeja tohle ocenil(a).
  9. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove:
    Úkol splněn - hotovo :D

10. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Skali
    Aha. Podle toho, jak je návod napsán, to vypadalo, že se budou postupně plnit obě karty. Ne že by to nešlo, ale jak jsem uvedl, bylo by to poněkud nudné.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Fantasiro: budou se plnit obě karty, pokud obě chceš plnit, ale můžeš si vybrat, kterou kartou začneš, kuku nebo had. Stačí tolik dýní, kolik ti napsala Skali.

12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Poslušně hlásím,akce splněna ;)

Ze šesti Bábovek,tři stromy přání ...kéž by fungovaly v reálu

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak si jdu konecne taky pochrochtat! :inlove:
    Delali jsme pro noveho psa boudu, takze jsem se dostala k farme az vecer uz dost uondana a splachnout bez namahy 2 akce (slechteni i Goticky pribeh I.) behem 10 min., a moct si jit lehnout ke knizce, je proste bomba! Nepamatuju, ze bych se k tolika neonkam (z beden vypadli jeste medvedi a kocicaci) dostala kdy takhle jednoduse resp. prakticky zadarmo! Jo, jsou tu taci, kterym je samozrejme imr vsechno malo a porad budou mlet otravene pantem (abych pravdu rekla, nejradsi bych je posunula s jejich farmou min. o 5 let zpatky... treba by si zacali vazit veci, ktere dnes ziskavaji v akcich tak snadno), ale za me teda pro RT rozhodne hodnoceni: 1*
    Hvezdicka je tentokrat i za tajemno, ze ktereho rano vybehl:

Naposledy upraveno: 8/10/20
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Hotovo som mal tiež včera,ale všetky tajnáše zase sklamali na celej čiare.Ani nebudem písať čo mi s nich vyliezlo:(:(.

maribeja tohle ocenil(a).
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ještě mi tam od včerejší 22. hod. čekají 3 nedokončené dodávky do části Kukačka...

16. irsko

irsko Aktivní autor

Rychlá akce :) Jediné, co mi vadí, je, že na stavbu neonek jsou třeba dva nejvyšší šlechtěnci :-( Co tak najednou? Proč se mění něco, co se nějak začalo? :-((((
    Teď ještě radu, jaká zvířata začít "pěstovat", co může být příště :) Žraloci a křečci? :)

17. Pajda1

Pajda1 Zelenáč fóra

Mám problém. Dodělal jsem komplet kukačky ale jak se dostat na druhé kolo k anakondám?? Po otevření hry mě to vždycky hodí na hotové kolo kukaček :cry:

Y_n_O tohle ocenil(a).
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pajda1: když začneš s kukačkou, pokračuješ s anakondou. Když začneš s anakondou, pak plníš kukačky. Jsou to dva úkoly, takřka stejné... Je vlastně jedno, na kterou kartu klikneš, pokud máš dostatečné zboží na plnění.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pajda1: možná už máš hotovo komplet obojí a ani o tom nevíš ;) jedna lišta k plnění je pro oba druhy, pokud ji máš celou zelenou není co plnit.

kiki2305 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Původně jsem plánovala splnit jen první dva úkoly u kukaček, protože kukaček moc nemám a u anakond jsem vůbec neměla odemknuté šlechtění... ale chybějící konvičky do souběžné akce mě přinutily začít šlechtit, a když se mi třikrát povedl přeskok z normální kukačky na punkovou, řekla jsem si, že se do akce obuju víc. Teď už jsem si skoro jistá, že kukačkovou část dodělám a pak už mi bude líto nezkusit i anakondy... tak uvidíme, kam se dostanu. :)

maribeja, kiki2305 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.