Měsíční magie (10.8. - 15.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

no kdo to mohl tušit, ja věřila že to stihnu..Tak nakonec vypadli, umleto bylo 17:59 ale jak jsem dala uložit kočce tak už to nešlo

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

8Lucca8 mohlas použít Fl na dokončení mlýna okamžitě, to bys možná zvládla, tak příště ;)

babina51, 8Lucca8 a Sovinka tohle ocenili.
  3. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

Právě tolik Fl jsem neměla, kupuvala jsem nějaké kotlíky. Co už :D

babina51 a Sovinka tohle ocenili.
  4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

V nicku je velké L, mně to poslat šlo.
    Škoda, že to nevyšlo - o chloupek, smůla, tak příště to určitě vyjde s bezpečnějším náskokem. 8Lucca8, máš můj obdiv, že jsi zabojovala, škoda, muselo to být o desítky vteřin.

skalara.v, babina51 a 8Lucca8 tohle ocenili.
  5. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

Sovinka: díky, tak aspon vidím že to splnit jde. Měla to být první splněná akce, jindy jsem se k tomu ani nepřiblížila. Splnila bych v pohodě, ale jeden den mi nešel internet (po bouřce). To naštve no. Tak příště...

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

bylo to naplánováno skorem na minutu zářící plíseň je napříště na poli(snad)[​IMG]

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pánečku! O co já všechno přišel - zazděn v práci na 12 hodin! Jsem akorát tak stihl sklidit a nasadit osmihodinovku a už jsem měl šéfku za zadkem... o tom, že bych šel na farmu znovu si mohu v práci nechat jen zdát.
    Tak nám dali v práci relaxační křesla, pche. I kavalec v muklárně je měkčí.:oops:

GordonSargent, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já na farmě byla naposledy v 11:45 a ve 12 si fičela pro to svýho do Hranic 190km.... no nejsem cvok? A ráno ho vezu do práce, to už jen kousíček 15km... takže prodloužená děsivka mě tentokráte minula :(

evainfo tohle ocenil(a).
  9. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

:mad::mad::mad:toto nebyla akce střední obtížnosti:mad::mad::mad: ale nulová obtížnost:mad::mad::mad:a odměny to snad nééé ??? já jdu zvracet z toho stonku:mad::mad::mad: co bude příště...stonek,který mi bude žrát realné prachy z banky nebo mě někdo nakope do zadnice:mad::mad::mad::mad:

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

rossi1972 - už tě zase kouslo něco jedovatýho ? o_O

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Já to tušila, trochu jsem děsivku zazdila kvůli OD a tak mně i přes noc rostlo kapradí. Pro jistotu jsem včera na velkých polích otočila se SH plíseň, namlela a dodala. Sice by to napadalo z ranní sklizně a stačila bych i dodat. Ale, když bych měla z ní dodávat, tak byla údržba... a prodloužení akce do šesté večer,o tom bych si v půl deváté jenom početla;)

12. arab146

arab146 Rádoby autor

Akci jsem po dlouhé době úspěšně ukončila s předstihem - ještě jsem stačila dopěstovat pár plodin do družstva - stonek super - padátka padala bez problémů .....akcička byla moc fajn

Apachie1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.