Měsíční magie (10.8. - 15.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak nějak, bylo by to fajn, ale vybavuju si, že ty světlušky už měla spousta hráčů hotové nebo skoro hotové, když vyrukovali s kadidlem. Jenže světluší asi nebude nikdy dost, hned v dalším úkolu je jich taky potřeba hafo a ani slizouní jezero se bez nich jaksi nepostaví, tudíž to kadidlo je počin, který zasluhuje chválu. Já každopádně zatím víc chlívků nestavím, světlušky jsem dala do rozdělaného úkolu, neb rozdělané mě krkají, nenačaté naopak nedráždí :). Takže světlušky mám hotové a teď postupně dosbírám na ty slizouny a spěchat nebudu, potřebuju i plody stromů, koupila jsem jeden třpytivý stromek pro OaD, směnila jsem ho za vajcovník xxl, ale teď ty chapadla a zelený jabka musím zase dopiplat. Škoda, že musím taky pracovat, u děsivky mě to mrzí, že mi tolik času neefektivně vyprchá. -.-

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Ještě 5x otočím fialové tlamy a úkol bude hotov.Mám jich 10 na ploše a zabírají místo.

Měsíční magie splněna v sobotu.

3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

I já už jsem akci ukončila. Akce byla opravdu na pohodu. Líbilo se mi i grafické provedení, docela bych koukala dál, jak kočka Kadábra čaruje... Opravdu hezké! Děkuji sousedům a přátelům za pajdátka a těm, co ještě bojují, držím palce!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak od včerejšího večera též hotovo, u auta dána do cajku přední náprava (hurá, už to nevydává šílené zvuky, krom pravidelného pííííííííííísk /dochází benzín/ .... takže jsem spokojený tvor.
    Teď pěstuju do úkolů, mám jich ještě 7 nedodělaných...

5. majami1

majami1 Pisálek fóra

ahojte, viete mi poradiť, čo urobiť, aby tie kotlíky viac padali? Teraz mi z celej úrody vypadol až jedena potrebujem ich do zajtra ešte 38:( ďakujem za všetky dobré rady

babina51 tohle ocenil(a).
  6. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Pěkná akce,vypadávatka se sice trošku styděla vypadávat,ale nakonec to dopadlo dobře.

Helena1313, helca16113 a babina51 tohle ocenili.
  7. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Tak dočarováno a stonek pracuje. Akce se mi líbila.

Helena1313, helca16113 a babina51 tohle ocenili.
  8. mituli

mituli Polobůh fóra

Ještě dřu,pajdátka pajdaj(maj obě nohy křivé):oops:

9. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Taky ještě nemám hotovo, opět mi chybí vypadávátka :cry:

babičkakrabička a babina51 tohle ocenili.
  10. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Též ještě nemám hotovo, ale snad mi z té 8 hodinovky vypadne 10 kotlíků... Aspoň, že to nějak padá.... :music:

mituli tohle ocenil(a).
  11. pidifarmer

pidifarmer Zelenáč fóra

Taky nestíhám s kotlíky - z jedné úrody se všemi možnými pomáhátky vypadne jestli 4-5...

12. myš59

myš59 Vévoda fóra

ahojky, dvakrát jsem sklidila bez MJS,tak dnes konečně dopěstují a ještě chybí 24 štáviček, nějak nepadaj pajdátka, no ale co už nadělám ,když jsem pár dní měla dvanástky a do hry se dostanu jen dvakrát za den, Jedná věc jistá, pokud bude akce a já v práci, nebudu se už angažovat..gratulka těm,co už jsou za vodou.

Xenie6161, helca16113 a danielka0000 tohle ocenili.
  13. helca16113

helca16113 Aktivní autor

takže akcička splněna v neděli a těším se zase na další:D

danielka0000 tohle ocenil(a).
  14. rybička

rybička Rádoby autor

také nemám hotovo, ale chybí ještě 3 šťávy, tak si myslím,že do konce akce dám.

helca16113 a danielka0000 tohle ocenili.
  15. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Poslední štávy domlety ráno, takže splněno, momentálně 46 padátek k dobru.
    Hlavně jsem rád, že jsem zvládl dokončit úkol v družstvu a mám řádek na zkrácení růstu.

helca16113, Trepifajksl a karbar tohle ocenili.
  16. angee93

angee93 Rádoby autor

tak sonek vesele stonkuje to mám radost super akce :)

helca16113 tohle ocenil(a).
  17. karbar

karbar Vévoda fóra

Hotovo od včerejška večer.
    Pěstuji do stodoly protože stále mám málo plodin a spoustu nesplněných úkolů.
    Ani se nedívám co zrovna potřebuji na to plnění ale spíše sázím podle času kdy vím že budu na PC.
    Jinak akci O a D jsem se moc nevěnovala kvůli nedostatku času, ale dala jsem nabídku Pár sobů - které se nechají pořídit v obchodě sice za 10 FL ale já je koupila ve slevě, a získala jsem za ně ty slizké příšery.

18. Rije

Rije Pisálek fóra

Kde seženu ten noční třpytivý strom v základu? Asi jsem něco přehlédla. :(

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V Jackově strašidelném obchodě - napěstuješ strašikytky a vyměníš za strom.

mituli, Trepifajksl a skalara.v tohle ocenili.
  20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak akcička zdárně hotova jedu na další doplnění děsivých rostlin už mám další pavučinu a vraní hnízdo bezva že se konečně trošku vše pohne za mě jupí :music:;)Janča

Trepifajksl tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.