Módní přehlídka na farmě (20.8. - 26.8.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Nářadový strom mám.Tak do toho,snad to zvládnu

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nářaďový strom mám většinou v liště, jen pro zajímavost je někdy na ploše. Nářadím jsem zavalený a rád ho nabídnu i vydřiduchům v sezóně.
    Modelky jsou dost šílené, ale budiž :p:p

3. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Tak do této akce jdu,nářaďový strom mám a po dlouhém nic nedělání si tuto akci vychutnám.;)

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nářaďový stromek? A XL? Ouvej, ouvej, ach. Nikdy jsem ho neměl na ploše a nářadí
    je dostatek i bez něho. Sezónu jsem tentokrát vynechal a body do ní nepotřebuji.
    Nenavnadily mě ani bedny s čímkoli, ty jsou obvykle u mě k pláči a ne k radosti.
    Nevím, nevím, jestli si raději nepůjdu stavět hráze a čvachtat se v loužích.
    Leda by do zítřka přestaly z nebe padat ty provazy vody. A pokud nepřestanou,
    budu zachraňovat tonoucí a házet jim do vody stébla.
    :D

5. barca279

barca279 Expert fóra

odmeny zasa nesklamali,stonky oničom,tajomne stromy a tajomne stajne to je oničom,jedine čo ma zaujalo bol ten strom naradia,ale ....to akože fakt?dostanem z neho napriklad 4 klince?to neni vtip?mam ist robit akciu koli stromu ktory dava 4 kusy naradia?teda pardon XXL dava 6 kusov.idem sa z toho vyplakat

Naposledy upraveno: 19/8/20
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Sezónu nerobím a ten strom s náradím ten som ešte ani nevytiahol z lišty.A tie červené tie mám niekoľko krát.Tajné ako vždy mávam iba tie čo mám v lište neúrokom.Ale uvidím či do nej ísť alebo nie.Zajtrajšia 14:00 hodina bude rozhodujúca;);).

7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tentokrát mi nezbývá,než se zúčastnit z vážných důvodů:bolí mě koleno,šmajdám o holi,háčkuju záclonky do kuchyně abych byla užitečná,nic jiného dělat nemůžu tak co!?!A také se mi líbí to,že do řádků na stonku mohu nacpat ležáky.Takže jo.

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No stonek dobry, ale ty dekorky nevim - nemaji obe byt 2*1? Taky ty body jsou predpokladam podle toho kde se daji, jako obvykle...

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ojojoj, nechtějí zrovna málo, ale když jsem uhrála s polovičním připojením na net předchozí deskovou akci na jedné ploše, tuhle musím na dvou taky. Akorát na mladší farmě došli pomocníci, kuponů je málo, asik budu muset spoléhat na pohopole...

10. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

No neviem, cakala som, že bude možnosť získať kompas, aby som odomkla stonek v Aquamanii. Teraz som zmatena, kompas ziskame inokedy?

jana151049 tohle ocenil(a).
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Idem do toho,aj keď je toho dosť!,ale predsa kravu v koženej bunde a rifľovej sukni si nenechám ujsť!!!;)

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ano, už je to opraveno.

Kompasy bylo možné získat v akci Spektákl na vodních lyžích.

Trilian55 a moncicak7070 tohle ocenili.
  13. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, nechci být za rejpala, ale může mi někdo říct v čem je tahle akce tak skvělá? Krom bodů do sezóny, tam nic tak dobrého nevidím a to sem se koukal dvakrát :eek: ;).

Hezkou hru ...

EDIT: Prosím, jen pro jistotu. Údaj o době růstu XXL varianty nářaďovníku, je v cajku?

Dob, děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno: 19/8/20
  14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Do akce jdu. No, nářaďový strom nemám, ale pokud slibují, že bude k dispozici v budoucnu, tak se nástavba bude hodit. Tedy pokud jej získám. O víkendu odjíždím na dovolenou, tak uvidíme, co do té doby stihnu.

15. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ano, je to správně. V tomto ohledu se podobá Kaktusové svíci, u které také nedochází u upgradů ke snížení času růstu, ale zvýšení množství plodů.

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak ještě něco pro pobavení: Avizují Krása, móda, zábava. Mno u zvířátek to asi projde, ale já nad tím kroutím hlavou.
    Nejlepší ale je, že do mlýna dodáme kožený popruh a průchodku a dostaneme koženkový opasek, to je kvalitka :D o té značkové kabelce raději pomlčím ;).
    Zasadím, vypěstuji, umelu a dodám, nějaké sez.body posbírám.

17. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Tak já do toho jdu hlavně kvůli bodům do sezony. Uvidíme, kam to až dotáhnu.....:)

maribeja tohle ocenil(a).
  18. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Taky jsem očekávala získání kompasů.Podařilo se mě získat pouze jeden ve spektáklu na vodních lyžích.Nářa´dový strom mám od jeho získání v liště,bo mám hafo nářadí z beden ze stonku,takže to mě neláká.Body do sezony nesbírám,mám špatné zkušenosti s taj.stájemi a stromy.Takže bude volné tempo,zítra opět vyrážím ráno na koupaliště.Je mě jedno kam dojdu.Na získání novinek z TS nebo něco slušného už dávno nevěřím.

LV 223

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ale jo pomalu polehku a něco dáme8)

berkaKolchoznice tohle ocenil(a).
  20. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

no a tak by mně zajímalo, jestli bude zítřejší dárek od ovce kudrnky platit taky na akční kytku...když ovci odkliknu až při prvním rozpěstování...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.