Lov příšer (3.9. - 9.9.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/9/26 v(e) 9:15 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Lov příšer ::..

Minimální level: 66

Obtížnost akce:

• střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ, lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

libakos tohle ocenil(a).
  2. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek vespolek, no toto.... 2 hodiny po vydání akce a tady ani řádek o_O kde jste všichni? :D Až dám dohromady nějaký přehled, tak ho sem mrsknu ;)

Podstata této akce tkví v hraní miniher, k tomu abychom mohli minihru spustit potřebujeme

mlýnský produkt:
    [​IMG]Příšerkovou sušenku - stačí nám 77 (miniher) na základní plnění / na řádek do stonku stačí - 67 (miniher)
    (jednu Příšerkovou sušenku dostaneme na začátku + 1 Žvýkací hračku a dvě sušenky jsou odměnami v úkolech)

- na její výrobu potřebujeme

padátko:
    [​IMG]Kartáč na příšerky - 924 ks / na řádek do stonku stačí - 804 ks
    (Plantáž, Chovná ohrada).
    z rostlin a šlechtění zvířat (střední šance na vypadnutí)
    +
    [​IMG] [​IMG]

a

další mlýnský produkt:
    [​IMG]Žvýkací hračku

na její výrobu potřebujeme

akční rostliny:
    [​IMG]Jadeitový kočičí květ / [​IMG]Jantarový kočičí květ /[​IMG]Lápisový kočičí květ
    od každé rostliny potřebujeme - 2.660 ks (na řádek - 2.310 ks)
    zrají 5:30 na Plantáži

K rychlejšímu napěstování nám pomůže

Šťastná hodinka:
    v časech mezi - 12:00 - 13:00 / 17:00 - 18:00 / 0:00 - 1:00
    v tuto dobu získáme navíc +2 rostliny z pole
    Nezapomeňte vždy před sklizní v těchto časech restartovat hru!

Další odměny dostaneme za získání počtů bodů tím, že spojíme co nejdelší možný okruh, kde se počítají i body uvnitř okruhu dle zavřených příšerek (jak to známe z minulých akcí)
    a za plnění dílčích úkolů, k tomu budeme potřebovat vyrábět ve mlýně z akčních rostlin příšerky:

[​IMG]Zelenou bryndu - vyrobíme z - 20x Jadeitový kočičí květ, 30x Jantarový kočičí květ
    [​IMG]Oranžová chlupatka - vyrobíme z - 30x Jantarový kočičí květ, 20x Lápisový kočičí květ

[​IMG]Modrá kaňka - vyrobíme z - 20x Lápisový kočičí květ, 20x Jadeitový kočičí květ
    [​IMG]Purpurová slizka - vyrobíme z - 1x Modrá kaňka, 10x Růže

a žolíka, který nahrazuje jakoukoli příšerku
    a tím je opět
    [​IMG]Žvýkací hračka - vyrobíme z 35x Jadeitový kočičí květ, 35x Jantarový kočičí květ, 35x Lápisový kočičí květ
    Vyrobené příšerky můžeme pak záměnou dosazovat do hracího pole tak, jak nám to bude v daný moment vyhovovat.

Cílem tentokrát není jen spojovat uzavřené okruhy, ale dle dílčích úkolů i neuzavřené linky!

Novinkou v této akci je
    [​IMG]Nosič na příšerky - slouží k odebrání jedné příšerky dle vlastního přání. Prázdné místo zaplní příšerka, která se nachází nad ní.
    3 ks získáme na začátku darem a další můžeme získat z - minihry
    nebo
    Příšerkového obchodu
    a v něm nakupujeme za [​IMG]Třešňové mince
    ty nám budou vypadávat při šlechtění savců, členovců a ryb
    z každého šlechtění 1 ks (jen na dekorace bude potřeba 270 šlechtění)
    V obchodě můžeme také získat za 160 třešňomincí (šlechtění) Ráj traktorů – upgrade!
    Více se dočtete zde
    Ziskový předmět Ráj traktorů (3.9.2026)

[​IMG] [​IMG]
    Úspěšný lov všem lovcům a lovkyním :)

Naposledy upraveno: 2/9/26 v(e) 12:12 PM
  3. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,tak tohle je asi pro mladší ročníky,kteří ještě nemají problémy s očima.Já tedy akci dělat určitě nebudu,tolik barev nedávám.Jen jsem si to přečetla a bolí mě hlava.:oops:

4. janar53

janar53 Aktivní autor

Také se divím, asi jak byla dlouhá akce, tak zapomněli, že je středa. Jinak já mám tuto minihru také ráda, tak se těším, až sem dinoalesi něco přidá a všem přeji úspěšnou hru.:inlove:

5. babina51

babina51 Hrabě fóra

No nevím ,nevím.Už mně to bourání plantáže přestává bavit.Uvidím jak to půjde.Ještě,že je jen jeden čas.

6. 14087

14087 Titán fóra

dinoalesi děkuji za pěkný a vtipný úvod a výpočtový itinerář xDxD

7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Spojování mě vždy bavilo, tak i tentokrát se na něj těším. Řádek je taky super, takže není co řešit. Navíc už v rodině máme po svatbě, tak snad budu mít i víc času na všechny ty děsivý příšerky a pozavírám je všechny pěkně do ohrádek. :)

Děkuju moc dinoalesi a tvůrci FAQ za skvělé přehledy, zase je jako obvykle budu využívat v průběhu celé akce. :inlove:

8. olčaML

olčaML Magnát fóra

Uvidím jak to dopadne ,ale moc se mi do toho nechce .

9. Ocickooo

Ocickooo Zelenáč fóra

Tadyyyyyyy:D:D

lacrima, modro.ocko22 a babina51 tohle ocenili.
  10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Radko, veliký dík, jsi úžasná!! Tolik práce jsi nám ušetřila, ale stejně nejsem touto akcí moc nadšená. Přesto zítra budu připravená na její zahájení a určitě to dopadne k mé spokojenosti.
    Přeji všem ať se daří!!

11. libakos

libakos Titán fóra

dinoalesi-moc děkuji .Opět skvělý přehled akce, jen nevím jestli se mi do toho bude chtít, minule mi to moc nešlo:p

12. babina51

babina51 Hrabě fóra

dinoalesi-také ode mne díky za přehled a výpočty.

lacrima, -Jara05- a 14087 tohle ocenili.
  13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkné odpoledne.
    S pěstováním tolika rostlinek - to si ještě rozmyslím.

A chápu dobře? - pro 4 upgrady Ráje traktorů mně bude stačit pouze šlechtit členovce a ryby? - viz třešňové mince. Děkuji.

Přeji úspěšnou akci a ať každý dosáhne svých cílů.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocieva
    Ano chápeš to dobře, na upgrady Ráj traktorů bude opravdu stačit jen šlechtit savce, členovce nebo ryby ;)

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jsem si myslel, že to bude horší, ale když jen takhle.... :music:

Do toho se možná pustím a uvidím, kam dojedu a nevím jestli dojedu, protože jsem přes víkend v práci (opět)

-Jara05-, kocieva a lacrima tohle ocenili.
  16. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Do akce se pustím uvidím jak to půjde,moc děkuji dinoalesi za skvělé vypočty je to hra bud se podaří nebo né:)
    přeji všem klidnou hru ;)

17. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

dinoalesi díky za perfektní přehled :inlove:
    No ještě uvidím co a jak se mi bude/nebude chtít hrát/plnit :wuerg:;):p

18. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Takže vlastně 2 v 1
    Samostatně budu šlechtit pro upg traktorové dekorky a pak se nezamotat do barevných kytek pro řádek v nebi...
    Třeba mi to půjde líp jak s tím pasiansem... nakonec jsem ale zvítězila, asi na 12 pokus ;)

-Jara05-, lacrima a kocieva tohle ocenili.