Letovisko na kokosové pláži (5.8. - 11.8.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Polobůh fóra

Jaj! Vlezu na farmu, koukám na vyzývavý vykřičník [​IMG] a už se hrnu sklízet. Na poslední chvíli jsem ucukl od myši a málem mi prdla cévka:cry: :music::D:D:D.

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už je to tady. 1 lama 128000 trh AA:oops:

Peto121 tohle ocenil(a).
  3. sasasa

sasasa Stálice fóra

to nic není u mě nejlevnější za 170000 trh AG

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Není nic jednoduššího,než zakoupit v krámu 44 Lamých chlívků,nejlépe i ve žlutým provedení,a pak je 2x-3x otočit.Času bude během akce víc než dost!;)
    U nás nejlevněji po 150.000 KR kus.

5. maribeja

maribeja Komisař fóra

do akce jdu takovéto akce mám ráda co jsou rychle hotové

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Na AN strilim lamy do hlavy za 139.999. Byla jsem s nimi na nule, po precteni Oracula jim vyclenila kousek plochy (kdyby nahodou), takze ve stodole jich ted pres 500 plive po sobe i sousedech a pri te cene a jejich chovani... no, neprodejte to, kdyz vam za to lidi trhaji ruce :p Na slechtici akci se tentokrat dokonce i tesim a doufam, ze k tomu RT neprihodi nejakou dalsi, aby byl zas aspon na chvili na farme klid a pohoda.

EDIT: tronaldo55 Jj, hnuj byl masakr (u nas jsem prodavala za 14 tis. kus).

Naposledy upraveno: 4/8/20
  7. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Mne sa docela páčil ten hnoj 7000 Kr za kus :D teraz idu na rad lamy :D

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

U nás necelých 125 000, tak to si je raději nechám a uvidím, jak se bude trh vyvíjet :p na hnoji jsem vydělala dost

9. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

186000 za lamu. Zítra BB. Až zítra večer dojdu z práce, tak ji hned sfouknu.

Naposledy upraveno: 5/8/20
  10. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

To jste byli v Peru kde mám lami pochytat nebo zas něco v akcích uteklo pěstovačka je v poho SK taky dost.

-pechfógl- a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  11. barca279

barca279 Expert fóra

dobre vidim,alebo v odmenach su len 4 žetony a oranžove lamy a oranžova dielna pre lamy...

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj barca279,

pokud máš na mysli žetony mořského koníka tak ty se dají opravdu získat celkem čtyři, stejně tak jako jedny oranžové lamy a oranžová pletařská dílna. Ty žetony mořského koníka potřebuješ do probíhající akce Aqua mánie a víc jak 4 nepotřebuješ...

Přeji ti fajn hru, Natali

avotram tohle ocenil(a).
  13. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Akce tohoto tipu mám ráda, škoda, že není příští týden, jedeme na kola a tak bych si to více užila. Takto mě bude strašit další pěstovačka.
    Přeji všem pěkný a pohodový den!

modro.ocko22 a dinoalesi tohle ocenili.
  14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Super, snad to za max 2 hodinky udělám....
    Jakmile odejdu od PC, okamžitě totiž zapomenu, že jsem chtěla např. za 15 min sklidit....:oops:xD

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Akce na šlechtění za 1 ks SK šla tak nějak mimo můj zorný úhel, takže budu tradičně šlechtit za dvě superka. Ale až odpoledne, bude BB a já budu relativně při smyslech. Teď jdu spát, nebudu do tulipaneláku dávat nic, určitě bych tam naklikala něco, co nepotřebujeme ;)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Agama na ploše, akce hotová, jupííí ;)

17. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,já myslela,že to bude BB za jeden kus superka a ono to je za dvě superka.Asi mi něco uniklo:eek:

18. kája53

kája53 Expert fóra

Taky hotovo, tato akcička byla super! Farmaření zdar! kája53

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

*Kuliočko* - ahoj, BB je klasicky za dvě superka. Jen nedávno proběhla slevová akce, tak jsme si za jedno superko naložili do tulidomku.

20. stěby

stěby Polobůh fóra

Takováhle půlhodinová akce je přesně podle mého gusta. Agama si už vesele pobíhá u vodopádů, čekám na dozrání poslední várky na odznaky a bude finíto 8). A můžu zalézt zpátky do doupěte ;)...

Naposledy upraveno: 5/8/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.