Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

danda-vnovis

Ahojky, v první řadě chci moc poděkovat, že za nás stále bojujete, já osobně si toho moc vážím.

Vím, že pravidla byly napsané hned na začátku, ale skoro si teď říkám, že k tomu tedy měli do ofika připsat i "správný" způsob otevření kokosu, tak aby se znovu nezavřel a nutnost pořizování obrázků. Opomenu-li, že u rybiček (a nejen u nich) pravidla změnili za pochodu a to ničemu nevadilo (tedy jim z RT).
    A po pravdě věta, že z jiných komunit byly komentáře, že ti, co si to poctivě vybrali, tak by se cítili poškození, mi přijde tak trochu spíš jako výmluva ze strany RT. Snad ani nechci věřit tomu, že by byli lidi až tak zlí nebo lakomí nebo nevím, jak jinak to nazvat, aby hráčům až tak vadilo, že si jiný hráč může dokoupit to, co on dostal zadarmo v namalované hře.

Všem přeji hezký den a modíkům ještě jedno velké díky, že za nás bojují. Vydržte, prosím ;)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné a konečně sluneční ráno všem farmářům :) .. možná díky těmto 25-ti SK získám to lepší zvířátko :p .. no ještě dva dny a jste taky tak zvědaví? ... už aby to bylo xD
    ..se tedy přiznám, že chodím i na jiné farmičky a "nikde!" nebyl problém s kokoskem - odkliknu a už tam nejdu .. :)

Naposledy upraveno: 1/7/15
    Lyzarka, skalara.v a kometak96 tohle ocenili.
  3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dando, nějak se mi nepodařilo pochopit, proč by se hráči mající otevřené kokosy měli cítit poškozeni tím, že si někdo jiný otevře kokos za floreny (zatím mám všechny otevřené). Podle mne tento argument zcela a naprosto postrádá jakoukoliv logiku a jestli na toto RT slyší, pak potěš protěž....

Pokud je to ovšem tak, že trvá na pravidlech stanovených pro kalendář před spuštěním akce - v pořádku, pak by ale dodržování jednou daných pravidel mělo platit pořád....to ale neplatí, což RT předvedlo v souvislosti s rybí miniakcí.
    Možná by stálo za pokus se optat, jak to s tím dodržováním pravidel teda je - budou platit vždycky nebo jen tehdy, kdy se to RT zrovna hodí? Pokud je aktuální druhá varianta, je vysoce pravděpodobné, že tato hra záhy skončí - nedovedu si totiž představit, jak hrát strategickou hru, ve které se mění pravidla bez předchozího upozornění a kdykoliv se to RT hodí. V takovém uspořádání pak nelze nic plánovat a hráči, kteří hrají farmu právě proto, že je strategická (zatím), ji opustí - a většinou jsou právě tito hráči platící. Takže pokud má v RT alespoň někdo jen trochu rozumu v lebce, měl by dokázat domyslet důsledky....

4. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Patřím též k těm, kterým se druhý den protáhla brada, protože byl kokos zavřený, jediná klika byla, že to bylo na vedlejších farmách. Na mojí farmičce jsem několikrát denně a po špatných zkušenostech kokos pokaždé zkontroluji ;). Jen mám strach, aby RT neudělalo kulišárnu a nezavřelo nám všem poslední kokos;), oni jsou pro výdělek schopní všehoxD, pak nám za těžké prachy nabídnou výhodný balíček
    čarodějka007 - souhlas !!!

evainfo a olivka1180 tohle ocenili.
  5. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Možná trochu chápu, proč RT nechce umožnit otevření kokosu za Floreny.

Existují hráči, kteří jsou schopni o víkendu založit třeba 20 nových farem a za 2 floreny získat 5x TCH, 8x TS, .... Potom počkat na akci O/D a přeposlat si vše na svou hlavní farmu ...

A co se dodržování pravidel týká: Pravidla určuje a mění RT tak, jak mu to vyhovuje z pozice majitele a provozovatele hry. Jedná se o hru komerční, která má za úkol vydělat co nejvíce peněz. Solidaritu a socializmus je bohužel třeba hledat jinde.

silviec a Iwuska tohle ocenili.
  6. sslunce

sslunce Pisálek fóra

Včera jsem na 100% otevřela kokos, dal mi 40 000 krejcarů, dnes jsem zjistila, že je zavřený. Fakt super hra:mad:

7. honzi

honzi Komisař fóra

Mám hrozně nepříjemný pocit, že když v advenťáku jsme měli Dalekohled, tady najdeme Slunečky :D Jsem sám?

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Kulasec04

Tak to asi nebude pravda. Včerejší kokos nedával 40 000 krejcarů !
    Předpokládám, že screen uložený nemáš. Ten totiž za celou dobu trvání akce nemá nikdo, komu se kokos zavřel ...

slechtajara, evainfo a Iwuska tohle ocenili.
  9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, děkujeme a samozřejmě budeme stále bojovat za hráče a tuto hru. Musím reagovat na ty části, které sem ponechala. Opravdu to není výmluva RT, ale na vlastní oči jsem bohužel byla svědkem, kdy zástupci některých zahraničních fór toto sami za sebe za svá fóra napsali. Tím vlastně dali RT do ruky důvod. Ale problém je především u nich.

Všem prima hru a pěkné výhry
    danda

EDIT: kyblik1958 ohled se bere nejen na naše fórum a názory našich hráčů, tak i na ostatní komunity. Bohužel. Nejsme v této hře sami.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Ahoj všem :D..................... jen chci podotknou ještě jednu věc a to je že kolikrát se stalo že nešel celý den internet >:( píši to proto jelikož se mi to právě stalo u poslední akce a tudiž jsem to ani nemohla dokončit:cry:..................a nechápu proč by měli ostatní být proti aby se třeba dal :potevřít kokos za floreny :eek:,,,,,,,,,,,,,, snad je to jen hra a o nic přece nejde každý hraje sám za sebe....jinak přeji krásný den a RC ať se polepší u některých rozhodnutí ve prospěch hráčů a néééééé že je to o penězích snad je to hra ZADARMO!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

11. Kulasec04

A ty bys chodil do práce ZADARMO????????

evainfo tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jelikož se blíží konec letního kalendáře,tak sem si řekl že není čas na hrdinství a raději si také pořídím ten screen!o_O

13. ssans

ssans Pisálek fóra

Taky nemám zatím s kokosy problém a vůbec by mi nevadilo, kdyby si mohli jiní otevírat nejen za floreny, ale klidně zadarmo i týden zpětně. Proč to někomu vadí?? Argument, že oni si to museli denně odklikat je trapný - stejně tu tráví každý den hodiny a hodiny času. Buďme trochu přející a ne jen zatrpklí hamouni. 8)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kaolíne - tys nějak vyměknul xDxD:p
    (ale chápu, velmi rozumné ;))

15. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

čarodějka007

Možná to RT myslel tak, že by to bylo nespravedlivé v případě, že by chtěl hráč otevřít kokos za den, kdy vůbec na farmě nebyl. To bych docela i pochopila, protože v manuálu se píše, že odměny jsou za denní přihlášení. I když ani tak by mi to nevadilo.
    Ovšem už nechápu, proč by někdo měl mít námitky proti znovuotevření (za floreny) již jednou otevřeného kokosu, ať už k jeho zavření došlo z jakéhokoliv důvodu.

Fakt ale je, že dost možná problémy s kokosy rozčílily mnoho "starších" hráčů, protože mně zčervenali (a nereagují) dva sousedé (89. a 86. level).

evainfo a olivka1180 tohle ocenili.
  16. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

danda:

Jj, pravidla byla daná. Ale jak k tomu přijdou Ti, kteří ač denně kokosy otvírají mají i tak jeden zavřený. :mad:Chtěla bych vidět ty hráče, kteří jsou proti dokoupení za floreny, zda mi mluvili stejně, kdyby se to stalo jim.[/QUOTE]

olivka1180 a jesterka74 tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A už jste byli hlasovat o kokosech, jo? :) Je tu hromada proseb o znovuotevření, ale hlasů nějak málo. Tak šupšup. Třeba to k něčemu bude ;)

V diskusním koutku je toto vlákno
    Edit: Hlasovat by měli jen hráči, co mají všechny kokosy otevřené !

evainfo a danda-vnovis tohle ocenili.
  18. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

skalara.v
    Kde je nějaké hlasování? Sice problémy nemám (zatím), ale hlas "pro" přidám ráda.

Edit: Díky, mám odhlasováno.

evainfo, Janké861 a skalara.v tohle ocenili.
  19. acron

acron Pisálek fóra

Ze začátku jsem byl pryč D: Takže mi jich hodně chybí... teď už je postupně otevírám všechny. Super zpestření na farmě a dokonce zdarma. Jinak všem přeji krásné léto, ať chytnete trochu té 'čokoládové' barvy, nebo pokud pojedete na dovolenou tak ať si to tam užijete. To taky přeji RT a ať vydáte něco zase takhle super :p

evainfo a iveek tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

sslunce: a Tobě podobní to trochu měníte a hodně mlžíte :eek:... tak a teď bude na mě asi hodně hráčů naštvaných, ale to musím říci!!
    Už mě nebaví číst stálé výmluvy a hlavně proto, že se zde (skvělá a alternativní debata) mění na nechuť a závist :oops:... mě se zavřel kokos .. jsem ho určitě otevřel/a ... je otevřených 28 kokosů a do této doby nikdo!! nedal obrázek "otevřeného" a samovolně "zavřeného" kokosu o_O... si děláte legraci?? .. přemýšlíte vůbec o tom?? a snad čekáte všichni, co se připojují k těmto nesmyslům, že kdyby RT povolilo se svezete? :music: ... no občas klikám i na jiných farmičkách a nikde!! není problém (kliknu a odejdu) .. už se nevracím a nekontroluji .. no vše je v poho .. a další den to tam je!! ... je mi vážně smutno z toho, co zde děláte za chaos a drby ... ale pokud kokos kliknu a možná (pro mě zbytečné) ho zkontroluji, tak se nemůže "zavřít" ... to víme všichni ... a co mě nejvíce štve je, že toto forum jde do zloby a nenávisti!! a tak to přece nemá být :sleepy: ... hlavně mi nikdo "netvrďte, že to poctivě kliknete a druhý den to tam není!!! ... jinak k tomu nemám co říci a jiné akce, které nejsou férové s tímto nic nemají ..
    kaolín .. to také dělám, i když si myslí, že pokud klikneš a uvidíš "dárek" se nic nemůže změnit :D se přiznám, že občas klikám více farmiček a nikde!! nebyl problém a to nekontroluji!! ..
    Určitě souhlasím s tím, že hráči, kteří "poctivě otevírají kokosky" získají odměnu a proč ti, kteří na to kašlou (bohužel jsou takový, kteří nemohly a to jinak nelze) a se chtějí "svést" by měli mít hlavní odměnu taky? :)
    Jsou dva dny do konce této hry a pokud mě to potká (pro mě nesmyslné), že se mi kokos zavře, tak mám opravdu důkazy a budu bojovat ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.