Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

45 stran tohoto fóra a ani jeden obrázek chyby.To je takový problem udělat si fotku a vložit ji zde?
    Třeba takto:

[​IMG] [​IMG]

Zabralo mě to ani ne 5 minut.Já snad prvnímu kdo sem dá ten obrázek ten kokos daruji.xD

evainfo, -wiolan- a DANKA722 tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Satelit,

jen tě musím upozornit, že screen bez id a nicku, by jako důkaz uznán nebyl.

3. satelit

satelit Hvězda fóra

pajda361
    Já vím,samozřejmě je mám celé,toto bylo jen na ukázku.

evainfo, danda-vnovis a DANKA722 tohle ocenili.
  4. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Já bych obrázek klidně vložila, ale co je to za důkaz? Tam nikdo nevyčte, že jsem včera měla otevřeno a dnes zavřeno..2. problém je, že vložit obrázek neumím :(

5. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj vbaburek - vše jak vytvořit screen máš tu ... a za důkaz pro podporu o chybě stačí když doložíš screen se všemi otevřenými kokosy a pak screen se zavřeným kokosem... pokud tvrdíš, že jeden den byl otevřený a druhý den zavřený tak jsou to dva po sobě jdoucí screeny samozřejmě s tvým nickem a ID číslem, které máš v dolní části rámečku farmy u každého screenu.

Přeji ti fajn hru.

-wiolan-, DANKA722 a anickamalirka tohle ocenili.
  6. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

opravdu jsem nečekala, že budu potřebovat obrázek otevřeného kokosu, ten problém se objevil až druhý den, kdy jsem to zjistila, takže takovýto důkaz opravdu nemám ...

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já jsem podlehla panice a podle návodu výše uvedeného jsem se naučila! Každé ráno když nastartuju, odkliknu kokos, vyfotím, s datumem uložím a dále sklízím a seju a jdu do práce. Není to nic složitého a funguje to. Přeji všem mnoho zdaru.

8. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Tak já jsem měla dojem, že jsem kokos neotevřela v tom zmatku, který byl u nás s vypínáním proudu a nefungujícím internetem. Ale teď, když vidím, že tam byly kupony si uvědomuju, že jsem ho otevřený měla. Jde o kokos číslo 26 a moc by mi vadilo, kdyby se ten problém nějak nevyřešil, protože bych, stejně jako ostatní, přišla o patro na stonku. Po zkušenostech ostatních hráčů se ani na podporu neobracím.

9. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Třeba nás RT překvapí a poslední den,kdy se vyzvedává hlavní výhra,půjde nějaký kokos dokoupit,ikdyž tomu moc nevěřím,naděje umírá poslední

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Já si pro jistotu všechny screeny schovávám i s datumem a ID.. mám vše otevřené, tak prostě pro jistotu. Známe farmeramu jak dokáže pocuchat nervíky :) ;)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já si myslím,že nakonec zvítězí u RT jeho věčná nenasytnost a umožní dokup kokosů za FL!:eek:

Naposledy upraveno: 30/6/15
  12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, vaše přání umožnit otevřít kokos aspoň za FL jsme předali, nicméně iluze si prostě nedělám. Z jiných komunit byly zase komentáře, že ti, co si to poctivě vybrali, tak by se cítili poškození. Já věřím, že to není případ zde, věřím, že ti co mají by dopřáli těm co nemají možnost dokoupit si kokosáka.
    Z tohoto důvodu se ale domnívám, že RT nebude na možnost dokoupení slyšet a nic už měnit nebude.
    Na nějaké úpravy už totiž začíná být pomalu pozdě :(
    Nicméně se též obhajují tím, že pravidla byla jasně na začátku daná, kokosy se nedají otvírat zpětně a nelze je ani dokoupit za FL.
    Osobně by mi vůbec nevadilo, kdyby to hráčům, kteří měli technické problémy, umožnili. Nejvíc totiž zamrzí jeden jediný neotevřený kokos.
    Dokud bude možnost, budeme se snažit.

danda

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm, poctivě otvírám kokosy každej den a jestli RT umožní nákup kokosů za FL,určitě mně to opravdu vadit nebude!xD

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, pravidla byla v tomto případě jasně daná. V případě následujícím tak jasně daná nebyla a měnila se behem hry. Takže to lze. Nebo to záleží na tom, jakou částí těla producent zrovna vstával vzhůru?-.-

15. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak kokos číslo 28 ukrýval 25x SK :) Skvělé, to se hodí pořád :p
    Přeji dobrou noc a krásné sny......

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Dnes 25 SK, super ;)

Pokud jde o mě, s kokosy problémy nemám, ale ani mně by nevadilo, kdyby si farmáři mohli otevřít zavřený kokos znovu.

17. razari

razari Pisálek fóra

Byla jsem na dovolené, mám neotevřených 11 kokosů + 3 bonusové a divím se, že RT neumožní otevření dodatečné za floreny (1 kokos/2 floreny by byla přijatelná cena + 5 florenů případně za ty bonusové), což by u mě dělalo 37 florenů x 5 farem........co dodat, snad jen že někdo neumí počítat na čem by se dalo vydělat a lidi by za tuhle nabídku neremcali, ale naopak byli rádi........

findy22 tohle ocenil(a).
  18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

• Používání vulgarit, urážek, dehonestace, napadení. Pajda361
    Přesně tak jak je výše psané. Jeden jediný kokos všem zhatí šanci na stonek, ať už člověk zapomněl nebo mu při otevírání kokosu zobrazil dárek ale následně ******* internet, tudíž nedošlo k patřičnému odeslání dat na server. Proto mi přijde velmi mrzuté, že v případě jednoho neotevřeného kokosu nezískáme celý stonek.

odstraněna vulgarita

nanyblacks, findy22 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Já mám zatial okrem kokosu č.2, otvorené všetky čo boli doteraz, a aj si ich fotím, i ked stále neviem ako dopadne ten môj neotvorený kokos, za ktorý já nemôžem, hoci som naň klikla, i tak sa neotvoril. A podpora, tam sa my ospravedlnili, a postupili to technickému oddeleniu, a vraj mám byť trpezlivá, len neviem dokedy, lebo zachvílu táto akcia končí a nič sa nedeje, stále je uzavretý. Tak teraz neviem, či im mám znovu napísať, (len aby to bolo aj niečo platné). Čo by ste my poradili vy? Znovu napísať, či ešte čakať?

findy22, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Prihovorila by som sa aspoň za 1 žolíka;), síce ja zatiaľ mám všetky kokosy otvorené, no bolo by mi ľúto, a verím, aj ostatným, je to dlhá doba a prihodiť sa môže kadečo:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.