Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Dobrý den tak já jsem 1 z velké fronty hráčů co má uzavření 1 kokosový ořech.Pomalu se blíží konec letní akce a musím, počítat že má farma bude chudší o 1 cenní obláček v nebi.Tak důležití,který by mně obohacoval o BBZ.Je to smutné.RT snad,nebo nedá možnost o získaní tohoto obláčku jo a za jaku cenu.Já jako důchodkyne na to nebudu mít. Zajímalo by mně proč v log událostí títo udalostí dárky se neukazují,proč asi,pro kontrolu.Doufam teda,že nastane tá správná konstalace hvězd a ten 1 ořech se otevře a pak i to ostatní které nás hráče přivede k tomu,že naše farmy budou moci získat ten vzácní stonek na který čekáme celý měsíc.S pozdravem,nadej umíra poslední Bunny-cz.

babioli tohle ocenil(a).
  2. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Tak dnes mi po dlouhé době Náhoda a RT udělali radost. Postavil jsem 5 TCH z LS + 1 TCH zapomenutý z nějaké minulé akce a kromě oblíbených zlatých bobrů mě navštívil také ptakopysk a Kivi.

Tak snad se štěstí v nejbližších dnech neodstěhuje.

Naposledy upraveno: 29/6/15
  3. Drovers__Run

Drovers__Run Pisálek fóra

dnes 100.000,- krejcárků :)

evainfo, findy22 a skalara.v tohle ocenili.
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Tak to je hezké vidět hned po ránu takovou sumu [​IMG] se hned lépe pracuje xD, no už se to blíží a jsem zvědavá jak malé děcko ... co tam asi bude? :p

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Další zvýšení, které už jsem ani nečekal, takže super. 100 000 kr je poměrně hodně, teď ještě tak navýšit BBZ a je to kompletní ;).

6. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Nemám otevřený včerejší kokos, ač jsem ho 100% otevírala, přes kontaktní formulář mi bylo sděleno, že otevřen nebyl, má někdo stejný problém?

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ahoj, když se podíváš sem
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/hr%C3%A1tky-s-rybkami-29-6-5-7-diskuze.12732/page-24
    a sem
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/hrátky-s-rybkami-29-6-5-7-diskuze.12732/page-25
    pochopíš, že nejsi sama. Na podporu jsem sice taky napsal, nicméně jsem jejich odpověď ještě neotevřel a ani nečekám, že by mohla znít jinak, než tvá...
    Prostě - stalo se.
    Aho dandi, taky několikrát denně kontroluji kalendář (vždy jsem nalezl kokos otevřený) a jako na potvoru jsem se tam včera podíval asi právě jen na to rozbití... a přes den pak už asi ne (sice se divím, ale muselo to tak být). A právě včera jsem asi narazil na ten správnej replikovatelnej (čti obnovitelnej) kokosovej ořech... a zjistil to až ráno.
    No co, hlavu ani monitor kladivem si kvůli tomu rozbíjet nebudu, i když mě to pochopitelně mrzí (tedy ten nerozbitej kokos nikoli má hlava).;)

Naposledy upraveno: 30/6/15
  8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes 100 000 Kr dobrý,škoda že tam nejsou návnady na ryby

Simík21 a babioli tohle ocenili.
  9. -mariemk-

-mariemk- Pisálek fóra

Hezký den, tak jsem se přidala k "postiženým" s uzavřeným kokosem. Určitě je něco špatně, protože včera otevřený byl a několikrát kontrolovaný. Na mě to dělá dojem, že se spuštěním nové akce a pokud se spolu s tím vyskytne nějaký problém, tak se to odrazí na těch zatrápených kokosech. Pro řádek na stonku se nezblázním, ale je směšné, když mi uzavřený kokos s lítostí doporučí, ať se nezapomenu každý den přihlásit a to snad zjistit jde, pokud nejsou důkazy o otevření, tak jistě jsou o zasílání dárků a hraní a to by mělo stačit, jinak si může RT dát svou férovost za rámeček.

_.hela._ a bubák1960 tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

100 tis kr - to dóbry :D. Poněvadž jsem si vzpomněla, že jsem aktivovala Acai (kvůli TS), tak jsem vzala košíček a čtyři stromečky zakoupila. Díky ořechu to placení tak nebolelo xD

11. satelit

satelit Hvězda fóra

-mariemk-
    Vlož sem obrázek,ať vidíme jak to vypadá (otevřený kokos a potom zavřený).Ještě tu nebyl ani jeden.Udělat obrázek není takový problem.

-wiolan- a danda-vnovis tohle ocenili.
  12. sliacka1960

sliacka1960 Pisálek fóra

Zdravím hráčov, pridávam sa k tým čo tiež nemajú otvorený jeden orech a prídu o premiu. Keby RT zvážil svoj postoj a dal dodatočne orech otvoriť. Ďakujem.

13. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Včera jsem měla problémy s počítačem. Napřed nešel proud, pak zase nefungoval internet a tak to šlo střídavě celý den. Protože jsem na chatě, kde je všechno pomalejší, nestihla jsem ten správný moment, kdy fungovalo všecko a nemám odkliknutý včerejší ořech.l Moc bych se přimlouvala za to, aby byla možnost kokos dokoupit jako u jedné z vánočních akcí. Myslím, že bych nebyla jediná.

14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No ono s těmi kokosy je to stejné jako s tím pověstným hledáním rozdílu mezi toaleťákem a cirkulárkou - trocha nepozornosti a máš prsty v ...
    ...a hlavní dárek v čudu... :p

15. _.hela._

_.hela._ Pisálek fóra

• Uveřejnění soukromé korespondence s podporu hry. Pajda361
    Ahoj. Mne sa to stalo. A tu je odpoveď z podpory:
    ****** odstraněna korespondence s herní podporu

A to som si na 1000% istá, že otvorený bol.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/6/15
  16. satelit

satelit Hvězda fóra

_.hela._
    Vlož prosím obrázek ať už konečně je nějaký důkaz.

evainfo, -wiolan- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. .SilverAngel.

.SilverAngel. Perspektivní autor

Tak mám ze včera taky neotevřený kokos, mám za to, že jsem ho otevřela. No, už toho asi moc nezmůžu. Nejde o ten "dárek", jde o princip, nebudu to mít otevřené celé a to mne mrzí. Obrázek sem si nedělala, sem myslela, že to není třeba a ejhle, ono to třeba je.
    Vážně by RT mohlo zauvažovat o možnosti zpětně kokos otevřít...

18. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

Tak se koukám a nejen já ale více hráčů nemá vyloupnutý kokoos:mad:................a stonek v čudu je to k vzteku >:(>:(.. ale RC by si mohlo uvědomit že nééééééééééééééé každý má tu možnost ten kokos odemknout a hlavně o víkendu kdy se jede pryč,,,,,,,,,,,, kdysi se dalo třeba koupit za dva FLORENY a ejhle bylo to.............. ;) a je jedno zda to hrají děti nebo dospělí toto je jedno velké mííííííínus pro RC jinak vše super hezky provedeno atd. Všem fajn hru a především KRASNE PRAZDNINY :D:D8) AHOJ

19. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

Já s podporou komunikovala, ohledně znovuzavření kokosu. Jako jedinný důkaz jsem jim mohla dát, že vím, jaká bylo odměna a když znají každý náš klik, tak si můžu zjistit, že na fóru jsem to nevyčetla. Jejich odpověď, ve zkratce - můžu mít více farm, fórum jde číst i bez přihlášení, pomalý přenos dat apod. Prostě vše možné, jen aby dali najevo, že je to vlastně moje chyba a oni jsou z obliga.

20. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Tak bohužel jsem bez kokosu, hraji již mnoho let, akce plním beze zbytku a teď tohle, s podporou není řeč... Nejsou důkazy...jsem OTRÁVENÁ!!!:mad:

Elissa20 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.