Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pomocníci jsou vždycky fajn a 12h poukazy se hodí ;). Sice teď není pěstovací akce, ale na sklizeň je toho taky hodně :).

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Radoneza,
    přesto, že se snažíme přemluvit RT o zpětné otevření, tak se nenechají umluvit, takže máš asi smůlu, stejně jako ostatní, kteří mají kokosy z různých důvodů uzavřeny.

Radoneza a kopretina.82 tohle ocenili.
  3. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*
    Tak to prosim hlane nevzdavejte treba povolí :)
    PS omlouvam se

Naposledy upraveno: 29/6/15
    mirae a olivka1180 tohle ocenili.
  4. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Také jsem si všiml toho, na co upozornila Lyzarka:

Pokud si uložíte obrazovku, tak máte jistotu, že se vám kokos nezavře. RT totiž zavírá kokosy pouze lidem, kteří si screeny nedělají. xD:cry:xD

Zní to divně, ale důkazem je, že se dosud na žádném foru na celé zeměkouli neobjevil jediný screen s důkazem o opětovném uzavření kokosu ... ;)

5. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

Tak se přidávám k těm, co se kokos uzavřel. Včera ráno jsem otevřela č. 25, no 100000 BZ se hodí. Ale ejhle po půlnoci kokos uzavřen a dle podpory u mě k žádné chybě nedošlo. :mad: Nechápu, nebudu se s nikým dohadovat, ale tohle mě zvedlo ze židle. Asi jsem byla moc rychlá a nestihlo se to načíst nebo nevím. Celou dobu to šlo v pohodě a najednou... Abych při každém kliku fotila farmu mě může...

Danielaa25, epek a findy22 tohle ocenili.
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, lidi nechvátejte, není kam a kokosy se zavírat nebudou. Pokud nedáte hře čas, aby z vašeho pc přenesla data na server (obzvláště pokud má někdo pomalé připojení), tak k přenosu prostě nedojde. Logicky ti, co si pořizují screen, tak setrvají při jeho pořizování dostatečnou dobu na to, aby k řádnému přenosu došlo. Ověřte si aspoň ještě jednou, že jste kokos opravdu otevřeli. Testuju zmíněný problém celou dobu a za celou dobu sem ho nebyla schopná nasimulovat - vždy kokos zůstal otevřený. Testuji to na více jak 5 testech a problém nenastal ani na jednom z nich. Kdyby nastal, předala bych podklad RT, ostatně proto to taky dělám. Bohužel se ale domnívám, že je problém jinde tentokrát a to nikoliv u RT.

danda

7. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš, stačí napísať meno, ďakujem.
    *odstránená zbytočná citácia*

Hraji pořád stejně, odkliknu a jdu a nikdy problém nebyl. No, zkusila jsem ještě jednou napsat na podporu. Když vědí každém našem kliku, tak by měli vědět, že co bylo včera za odměnu jsem nemohla vyčíst zde. Psala jsem po půlnoci a diskuzi na fóru pročítala až dnes ráno.

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím blanula19, to, že většinou internet jede bez problémů může být důvod, proč se to stalo až teď - mohlo se zpomalit připojení a data prostě na server nedorazila. Proč chvátat? Proč si neudělat druhou kontrolu, pokud o dárek opravdu stojím? Nechvátejte, vyhnete se tak nepříjemnému překvapení.

danda

9. kik681

kik681 Pisálek fóra

Já to musím zaťukat (ťuk, ťuk), dělám to přesně jako danda a radši si to taky vždycky překontroluji. Přece většina z nás nechodí na farmu jen jednou za den. Tak když jdu na farmu znovu tak se juknu jestli je vše OK. Zabere to tak 2 vteřiny času.

10. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Mrzí mě, že máš s kokosem problémy, ale nemůžeš argumentovat tím, že hraješ pořád stejně.
    Já také jezdím do práce stále stejnou autobusovou linkou, ale občas chytneme dopravní zácpu a do cíle přijedeme později. Kdybych z autobusu vystoupil v čase jak jsem zvyklý, případně jak zastávky hlásí zmatený infopanel u řidiče, tak vystoupím na půl cesty a do práce nedojedu.
    S daty na Internetu je to stejné. Pouze místo pohledu z okénka slouží k orientaci opětovné načtení stránky ...

11. amanda777

amanda777 Zelenáč fóra

bohužel,taky se mi stalo,že jsem zapoměla,mrzí mě to,nevím co to má za význam se nemít možnost vrátit k zapomenutým a otevřít je,už se stalo,ale pro příště se zamyslete....ale je to hra a ta má svá pravidla

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Podle meho rychleho testu trva 5-11 sec od kliknuti na kokos a pak reakci - nemam to ale moznost zjistit presne, protoze obsah paketu ze serveru neni v rozumny forme, takze mozna se koukam na neco jinyho... nicmene dat klik a hned zavrit je mozna chyba, zvlast kdyz se vraci treba na hlavni a hned se klika na neco jinyho...
    Davani do Wordu, to je jeste lepsi napad, sice to pak nejsou obrazky jako takovy, ale vse co je treba je tam videt...

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Již jsem to tady jednou psal, nejlepší je najet na kokos , po otevření kokosu otevřít novinky a jít posílat dárky.Pak zavřít novinky a tím vlastně překontroluji stav kokosu.Je to vždy 100%!Přece jen zasílání dárků nějakej ten čas zabere! Vyzkoušeno na několika farmách!

Simík21 tohle ocenil(a).
  14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ok, já už ten jeden kokos neřeším, v nejhorším příjdu o něco malovanýho a je to moje chyba že nemám čas a vzpomenu si každý den na park o něco pozdějc, snažím se dvakrát denně aspoň bahamu a tak sklidím, vyzvednu kokos a mizím. Začínal jsem před šestou s parkem, teď už to bylo po pul 11, takže nevím jestli to dám ještě v noci. moje chyba že nestíhám. Je fakt, že načítací květina je někdy hodně neodbytná a pak F5 a jsem někde jinde než jsem se chtěl dostat. Tohle beru, nevěřit, dosud šlo všechno bez problému nebo dokoupit, to bych nedělal ani kdyby to teď šlo. Horší budou ryby, ty jsou o náhodě a jsem zvědavej jestli ten stonek budu mít nebo ne. Screnny jsem kdysi dělal v jiné souvislosti ale i tak mi bylo řečeno že pravidla porušena nebyla...zbytečná záležitost, jak se jednou zapíšeš podle toho tě berou. Ale nevěřím že jedna hráčka, znám ji jen z fora a hraje dlouho, že by nějak podváděla když psala že i ona je bez otevřeneho kokosu, myslím že je to délehrající než já, a něco jsme uz vyměnili i při OD, takže ne že někdo lže ale prostě informace do mozku jdou pomalu a to je sakra rozdíl jak to tu někdo potom pojmnovává. Chystám se na tyby, tam to vidím úplně jasně, možná stonek a do něho jedna dekorka8), jedna by mi nevadila ale kdyby jedna chyběla>:(, tak si řeknu vše je tak jak má.

evainfo a findy22 tohle ocenili.
  15. epek

epek Pisálek fóra

Jaji,díky za radu,ale než se mi ráno rozběhne počítač tak si stihnu uvařit kávu.Je to stará věc a trvá jí to ,nakonec jako mě.Nejsem technicky zběhlý jedinec a i když jsem se snažila najít příslušný postup tak jsem prostě kopyto.Bohužel i takoví hrají farmu a i když těm co PC rozumí to přijde nenormální,tak jsou i tací.:sleepy:Zavřený kokos mě nezabije.Člověk nerad přiznává,že něčemu nerozumí,ale zkusím ještě tu mou starou mašinu prostudovat a snad se zadaří.Těm co se jim kokos zavřel na začátku a ještě se nedělaly screnny tak mají stejně smůlu,protože RT chce důkaz.Až se začaly množit stížnosti tak se vyžaduje obrázek,ale ruku na srdce,pomůže to?Spíš by mě zajímala statistika kolika farmářům se ořech zavřel.

findy22 tohle ocenil(a).
  16. bomman2

bomman2 Pisálek fóra

Prosím poraď ako sa dostanem ku svojim vyhraným pomocníkom???Vyhrala som ich už veľakrát a dostat sa k nim neviem...Vďaka

kometak96 tohle ocenil(a).
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

kometak96 tohle ocenil(a).
  18. bomman2

bomman2 Pisálek fóra

veľka vďaka za radu,také ľahké a nikdy ma to nenapadlo :)

jaji a mirae tohle ocenili.
  19. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Nejsou ty ořechy co se týče čísel popisných poněkud matoucííííí ??????

Dnes : 29.6.2015 otevírám kokos č.26 (neměly by být cifry podle datumu????

Edit: nezmarka.cz

Zcela zřejmě ano ,ale ani Děsivka přece nezačíná vždy v den úplňku dle reality,tak mohla akce začít již 1.6.
    určitě by se našlo víc způsobů,třeba ořechy mohly být značeny podle dnů a pod.,ale nejsem tu od toho abych RT radila,jen se divím,že je něco nenapadlo,aby cifry nemátly...
    Nic ve zlém samozřejmě,ale poslední dobou mě RT dost štve a to upřímně :(

-wiolan-, evainfo a findy22 tohle ocenili.
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jesterka74,
    jestli to nebude tím, že akce nezačla 1.6, ale až 4.6 ? Což znamená, že to není datumově, ale pořadové číslo kokosu.

babioli a -wiolan- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.