Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Díky RT!Že bychom byli hodní?Po tom věčném remcání dárky?Vážně si to zasloužíme?No nezasloužíme!Takže znova - díky RT!

KOKO5169, -Kuteno- a mirae tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Marek.Š.: mód dovolené nemá s dárky nic společného. Prostě musíš dárky vyzvednou ten den pro který jsou určené, zpětně se již získat nedají.

3. modrásek50

modrásek50 Pisálek fóra

Chválím, chválím - hezký letní dárek!

KOKO5169, evainfo a mendalam2 tohle ocenili.
  4. if67

if67 Perspektivní autor

moc se těším na kokosy,..konečně něco zadarmo,....:D

evainfo tohle ocenil(a).
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný den plný pohody a sluníčka a už se těším ne letní vánoce, až otevřu první kokosák. No řekněte, komu se to poštěstí mít vánoce i v létě a těšit se na překvápka, která nás v nich čekají!!! A že tam bude něco, co se nám nehodí, to neřešme a pojďme do toho, protože stonek , si myslím, stojí za to!!!;););)

6. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Super překvapení, jen škoda, že nejdou dodatečně ani za FL otevřít:cry: - 26.6. jedu do Chorvatska, kde nebudu mít wifi:cry: - škoda, tak alespon doufám, že do toho 26.6. budou pědné dárečky;)

Ps: těchto milých překvapení by mohlo RT udělat více;)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. Jarda_Jágr

Jarda_Jágr Pisálek fóra

Kokosové ořechy mám nejraději v praktické podobě na dvě půlky, jako podprsenku pro ženy, co nemají hrudník po otci.
    Ale to neznamená, že bych se na otvírání kokosů netěšil. Nehrozí mi, že bych si dárek nevyzvedl, farma je teď u mě na prvním místě, co se koníčků týká.
    Pěkné léto 8)

majat7155 a evainfo tohle ocenili.
  8. Honza_R_47519

Honza_R_47519 Zelenáč fóra

také mi přijde moc líto že 1.7. odjíždím na dovolenou bez možnosti přístupu na pc a tím přijdu o řadu na stonku:cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Aflen

Aflen Zelenáč fóra

Díky moc za odpověď! Krasný den!

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

po zasetí prvních akčních rostlinek půjdu hned vyzvednout "první" kokosek xD .. letní advent je fajn, ale není mi to cizí :) .. ještě jsem zažívala pravidelné "letní vodácké vánoce", kde jsme si dávali pod stromkem dárky s kantry-kapelou ( kapr a salát nechyběl)a pak šli sjíždět nějakou řeku xD to bylo vážně supr :p ..
    mamča 50: máš u mě úžasné plus :)

Naposledy upraveno: 4/6/15
  11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jéé to je milé, už se těším:):):)

Květa54, mirae a evainfo tohle ocenili.
  12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Letní vánoce, se stromečkem ozdobeným letním ovocem, bramborový salát a kaprem a pod stromečkem nějaké ty dárečky, to bylo fajn!Bylo to zpestření pro děti. A to rozčarování po prázdninách, když přinesla dcera poznámku, když napsala: Můj největší zážitek z prázdnin!
    Nejvíce jsme si užili vánoční stromeček a pod ním dárečky a paní učitelka si stěžovala, že její slohová práce neodpovídala zadání . Musela jsem paní učitelce vysvětlit, že to tak opravdu bylo a že se to všem našim dětem i synovcovi a neteři líbilo. Paní učitelka na mne tak divně koukala a říkala, snad, se jí líbilo také něco jiného, ne? Ale na to jsem neměla už slov a myslela si své. Sloh jsme nepřepisovaly. Život tropí hlouposti!!!;););)

13. ezzra

ezzra Hrabě fóra

krasny slnecny dnik..tak uz netrpezlivo cakam na akciu a letny kalendar...to nam asi Varun dal vytvorit na leto ,,nech sa tesime a neremcame ze neni Newsletter na maj...a co bude noveho a co nas caka..a ako sa vsetko dobre vyvijaxD..to mate tak isto ,ako ked date dietatu novu hracku...nacas vas neotravuje pokial ho neprestane bavit novinkaxD

14. Feris1

Feris1 Expert fóra

no nechajme sa prekvapit ale ked je to zadara preco nie aspon trosku sa vratime do detskych cias a budeme sa tesit na darcek ako male deti :)

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už - 10x letecké hnojivo :D

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Doufám, že Zuzi hnojivo signalizuje rychlost a skvělost dárků z kokosů, ale snad ne jen na 10 dní, když bylo 10 ks Zuzi SH, ale až do 30. dne :D.

17. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Super. Je to něco jako avdentní kalendář, až na to, že v létě. To se nechali inspirovat, tím zeleným panďulákem na letní vánoce, ne?xD

carrin, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také tak....

19. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Akce jako je tato vždy potěší. Mám radost z každého byť sebemenšího dárečku. Díky

20. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky

tak 118 soli, uvidíme, jak to půjde dál

Všem hodně soli, at zbyde i na chleba

Klárka

ezzra tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.