Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Elissa20

Elissa20 Pisálek fóra

Neúmyslně tedy asi porušila! Omlouvám se za to !

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A jako dnešní dárek hlásím 5x párty lístek :D (to bude fuseklí :eek:)

Naposledy upraveno: 25/6/15
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkné ráno přeji všem farmářům :) ... tak kokosek dal zase pecku a hned jsem šla párty lístky utratit, s vidinou "výhry všech tří strašáků" [​IMG] co tu jsou ( je ještě i místo pro RT) [​IMG] ... tak zase nic kromě jednoho rytíře a 8xSK a díky i za to :p

rampusak: udělej obrázek, jestli je dnešní tak se s tím snad dá něco dělat :-( .. měl by jít otevřít celý dnešní den.

Naposledy upraveno: 25/6/15
  4. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky, včera v ořechu 20 fuseklí a dnes je ořech zavřenej. 3 banány mě nepoloží, ale bordel ve hře nasejří a dost. Takže se hlásí do řady další. Kokosy jedině na sněhu, pak nebude docházet k průserům. Fajn den

Rowena, VivianLive a evainfo tohle ocenili.
  5. Babajezi62

Babajezi62 Pisálek fóra

Elissa - dostala jsi aspoň výstrahu, mne rovnou vyhodili na jeden den z fora - a to bez upozornění či info za co (zapomněla jsem, že na ČESKÉ lokaci máme slovenské moderátory a použila slovenský pejorativní výraz, který se ovšem v Čechách za tak závažný nebere). Po to že RT se daří naštvat čím dál víc hráčů je tu zřejmé. Jestli si myslí, že hráči pak budou ochotní ještě do něčeho investovat, tak jsou na omylu. Při množství kokosů, které je třeba otevřít by opravdu mohli dát otevření za floreny. Někdo totiž zcela evidentně nepochopil o čem byly stížnosti na placení při adventu. A ani se tomu nedivím. A rady ve stylu "kliknu a počkám" jsou pro ty, kteří nechodí do práce. My ostatní nemůžeme trávit čas tím, že budeme pořád čekat. My si chceme zahrát. Jak jsem řekla už dřív, dvakrát už jsem přestala a teď k tomu nemám daleko.

VivianLive tohle ocenil(a).
  6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Včerejší dárek jsem nekomentoval, i když samozřejmě Zuzi ultrahnojivo používám a je to fajn dárek, ale dneska to bylo ještě lepší a 5 párty lístků je super :). Jen je škoda, že se mě na kole už dlouho neobjevil ten nový strašák, který chybí, tak snad se brzo objeví ;).

7. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

5× párty lístek, super. Hned jsem si zatočila kolem.

* žlutá výrobna mléka
    * 20 SH
    * 8 SK
    * 4 ZUH
    * veselá lupina

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Párty lístky si schovám na nějakou akci,všechny strašáky už mám

9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Evainfo, na co, stanovisko znělo tak že prostě smůla, mě osobně 3 banány nebo co tam bude nevadi, mám jich přes 160 a postup dělám každý týden, prostě řádky hodně hážou a mám stromky co hážou také dost a ostrov o tom ani nemluvím. Jen mě štvě ten bordýlek a docela bych si přál aby to co všem visí z jakéhokoliv důvodu popadalo hlavám pomazaným a nemusí to být jen v sídle ale i poblíž jeden po druhým na hlavu. Myslím že pro mě by to byla dostatečná satisfakce vidět je až po krk v...kokosech. Psal jen na podporu, zatím nic, myslím že pako co chválilo kalendář a pak se není jistý jestli kliklo nebo ne nejsem, ale problém je v tom že si to myslím jen já. Tady totiž už neplatí presumpce neviny ale TY musíš dokázat že to tak bylo a ne oni tobě dokázat opak. Bohužel, tady je to virtuální, jednou ročně čištěný svět, ale toto se děje i venku. Takže konec rozčilování, pokud tam mají být správcové a mě se tentokrát díky serveru nevylíhnou žádání opeřenci které jsem daroval jen tak tak se z toho nepoložím. Párty jsem netočil asi protočím než se kokos zavře a lítstky třeba zmiznou. Jo a když se kokos zavře, cena z něho zůstane nebo zmizí? To by také těm co o to přišli mohlo pomoci ne? Já bohužel fusky nepočítám, mám na ně stromy, ale jako vodítko by to mohlo možná být. Nejsem expert jako Tass a mazlíka už neklikám, než to na liště naskočí že to tam fakt je tak dráček obletí i co nemá to souhlasím.

VivianLive tohle ocenil(a).
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro kometak96:
    No - a já nemám ani jednoho strašáka. Ať točím jak točím (jen tehdy, kdy je tam některý ze strašáků), nikdy se žádný nezadařil. A že jsem těch párty lístků už použil...
    Doufám, že nepřiletí špačci!

evainfo, kometak96 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.5 párty lístkov potešilo ale výhry o ničom.2x po 8 Renátkine špeciálne hnojivo,1x svätodušná kytica,20x SH a levanduľová marmeláda.Výhry ako hrom ktoré bývajú aj na obyčajnom kolese a na ňom ráno 1 ponožku.Čo som komu urobil že takéto výhry ma ani jeden krát neminú?

Lyzarka, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  12. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak já SH, SK nebo ZUH nepohrdnu nikdy. Naskočila jsem do hry později než někteří zde, obr stromy už se získat nedají, takže jsem s těmito přilepšovadly odkázaná na to, co vyrobím nebo dostanu. Reálné peníze do hry nedávám a tak mě potěší i to málo z výher.
    Pokud jde o veselou lupinu, je to první kytka potřebná na řádek, kterou jsem získala. Takže zatím je na Baharamě, aby byla užitečná aspoň nějakými body BBZ.
    Mimochodem, tu lupinu nelze umístit do parku, šla mi jen na bahamku. Ale píše se u ní, že dává BZ. Jak to tedy je? Dává BZ nebo BBZ?

mirae tohle ocenil(a).
  13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    párty lístky schovám až bude na kole něco smysluplného - buď další strašák (aktuálně mám všechny) nebo více šlechtěnců.
    Jinak co si stěžují, že RT nemusí nic dokazovat, že musí dokázat oni. Jsem trochu políben IT a také řešíme stížnosti, že někdo něco poslal. Pokud není záznam v databázi tak neposlal. Jak mám dokázat něco co neexistuje - to prostě dokázat nejde to musím prohlásit. Jinak je tady spousta stížností, ale zatím žádný důkaz. Chápu, že pokud by se to stalo mně tak taky nebude žádný důkaz, protože si obrazovky neschovávám, ale na ten počet co si je dělají a pokud by ve hře chyba byla, tak už by se musela objevit s důkazem. Programy nejsou vůbec inteligentní, chovají se vždy stejně a myslím, že kokos se otevře (objeví se dárek) až v případě, že komunikace se serverem (mohu se samozřejmě mýlit), ale že by se mi zavřel druhý den tomu opravdu nevěřím - to už by tato hra dávno nebyla.

14. babuš2010

babuš2010 Pisálek fóra

-wiolan- - lupina dává BBZ

evainfo, -wiolan- a skalara.v tohle ocenili.
  15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

-wiolan-: jen doplním odpověď od babuš a hodím ti sem link na všechny kytky z kola co dávají a kam jdou umístit: ZDE

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak teď je jasný že ti co maj všechny kokosy OK už si screeny budou dělat před a po a těm co dosud každej kalendář fungoval prostě nedošlo že se něco takového může stát. Ale zpětně si uvědomuji že jsem ***, v této hře přece nejede už tolik věcí jak má takže jsem to měl dělat hned od začátku, cokoliv darovaného prostě zdokumentovat. Párty netočím, už první cena lákavá že díky ale raději lístek nechám projet, není tam SK takže vlastně tím pádem pro mě nic. Tolik k tématu oříšky a život jede dál...ledňáčka si ovšem na farmu nepořídím

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak dnes mě čekal šok. Až dosud jsem si myslala, že u mě je vše v pohodě, ale dnes jsem zjistila, že se mi zavřel kokos se sazenicemi Borneo. Ještě včera byl otevřený. Napsala jsem na podporu, tak jsem zvědavá, jak dopadnu, protože nevšimnout si týden, že je kokos zavřený prostě nejde.

18. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

a ty sazeničky jsi už zasadila ?

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Či to odklikla ošada01 zistí aj tak,že či má odkliknutý aj posledný darček v tom rade čo bol zamknutý hneď za sadeničkami,bol to
    bonus na výnos + 1ks na 48hod.Mne to isté spravilo s kokosom číslo 19,bolo tam tuším 50 000BS.Viem že som to odklikol a na druhý deň sa tváril že nie.Či mi to priratalo BS to už ťažko zistím.

20. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Mirdo777, také mi to udělal kokos číslo 19, také jsem si jistá, že jsem ho odklikla, ale zřejmě jsem se příliš brzy odhlásila nebo nevím.
    Zamrzí to, tuto hru už moc nehraji, ale říkala jsem si, že kvůli těm kokosům (jsem strašně zvědavá) začnu být víc aktivní. Škoda.
    Na podporu jsem ani nepsala, zřejmě by to nemělo smysl a akorát bych přišla o čas a zřejmě i o nějaký ten nervík ;)
    Ale po pravdě by mě nikdy nenapadlo dělat si každý den několik obrázků, abych měla důkaz, že jsem to či ono skutečně udělala a dokonce si ani nezapisuji v kolik hodin jsem co sklidila apod. Zkrátka dojdu, odklikám a zase jdu.

Rowena a Maky7878 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.