Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 já rozhodně nepatřím k fanklubu RT, ale VOP jsou přece jen jiná situace a taková změna se čas od času vyskytuje u větších společností běžně a příčiny mohou být různé (vezmi si například změnu VOP u poskytovatelů elektřiny a plynu, která nedávno proběhla).
    Věřím, že by nikdo nic nenamítal proti dodatečné změně dokoupení otevření kokosů....ale pak se nám může stát, že se dodatečné změny stanou běžným jevem a to by se nám taky nelíbilo. Zkrátka - pokud chceme, aby RT dodržoval jednou daná pravidla, nemůžeme chtít změnu v průběhu akce. To by se nám taky mohlo za chvíli stát, že v normální pěstovací akci se objeví např. třetí den oznámení, že namísto 10 000 kusů plodiny musíme dodat 18 000 - a to by teda bylo něco....

anickamalirka, sopti a nanyblacks tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak bych si řekl"konečně pořádná pěstovačka"!xD Ale jinak máš asi pravdu!;)
    Osobně napřed poklidím celou farmu,pak najedu na kokos,poté na dárky a až je všechny pošlu,tak po zavření sousedů skontroluji vlastně ještě jednou jak to dopadlo s kokosem! Je to vždy 100%.Akorát díky histérii na fóru,projistotu ještě minimálně jednou za den zkontroluji jestli je fakt kokos otevřen!:music:

3. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj Pajda omlouvám se ,ale hra se seká , na všech mých dostupných PC a vzala jsem to podle data,ale stejně první dva kokosy devět a deset otevřeny byly ,ale to už mi přebolelo a kašlu na to ,za dnešek se omluvám chybička se vloudila seká se to a mám mlhu vzteku před očima tak se omlouvám

petaM2001 a Danielaa25 tohle ocenili.
  4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 tak pořádná pěstovačka, jo...:D. Dobrá, tak jiný příklad: zkus si představit, že nám RT znenadání oznámí, že "v zájmu ekonomiky hry" prodlužuje čas zrání obrstromků na 96 hodin - a včil ukaž, jak se směješ a jak zvládáš tu pořádnou pěstovačku xD

petaM2001, anickamalirka a babioli tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 Když budou účinější i ponožky ,tak proč ne!xD

6. maribeja

maribeja Stará škola

Danielaa25 už v pohodě já jsem jen vzteky neviděla ,už si zase budu hru užívat,holt chybička se vzteky vloudila,nemoha jsem se dostat hodinu na farmu:D

babioli, Lyzarka a Danielaa25 tohle ocenili.
  7. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

ano , infotabule vyskočí kdy se jí chce, všechno zruší a musí se znovu navolit, bohužel až na SK vrtulky a ponožku

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

kantor15
    Překrucuješ moje slova. Tak ještě jednou, pokud jsi to nepochopil. Vůbec nejde i Euronics, lednici nebo kávovar.
    Jde o předem daná a vyhlášená pravidla. Euronics stanovil pravidla a termíny akce. A zákazník se jimi musí řídit.
    A na farmě je to úplně stejné. RT i Euronics nabízí cílové skupině něco navíc. Jediné, co pro to farmář (zákazník) musí udělat, je dodržet stanovené podmínky. Nevím co je na tom nepochopitelného.

9. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

U mě se otvírají kokosy bez problému, nic se nezavírá, ale zavřené mám taky dva, dva dny nešel internet a je to. Tentokrát bych taky uvítala nějaké otevření kokosu za floreny.
    Zase bude chybět něco, co už nikdy nezískám, zbytečně to bude ve stonku, jako už spousta řádků, které se nedaly dokončit z časových důvodů a teď to tam otravuje. Proč není nějaká akce, kde bychom mohli získat nějakou dekorku, kterou nemáme?

10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Rony84,

nedávno taká akcia bola-Obchodovanie a darovanie-pozri tu. Kedy sa však objaví najbližšie, to my netušíme, vie to iba RT ktorí tvoria túto hru a takéto informácie nám dopredu neoznamuju.
    Peknú hru

petaM2001 a terkacheerka tohle ocenili.
  11. králdžungle

králdžungle Zelenáč fóra

Na forum zavítám málokdy a pokaždé, než se sem podívám, myslím, že se
    něco změnilo. Nezměnilo. Zase těch několik přemoudřelých, kteří mají čas u
    hry sedět a hlídat si , aby nic nezmeškali , všechny ostatní , kteří ty možnosti
    nemají a bohužel o něco ve hře přicházejí, ač ne vlastní vinou, ale prostě
    shodou okolností, poučují o předem daných pravidlech a podobně. Mám tyhle
    řeči hrozně rád a hlavně, když vycházejí od hráčů, kteří se nejvíc ozývají, když
    jim samotným se nedaří. Teď jsou v pohodě a ostatní okřikují.
    Můžete mě také okřikovat , prosím .... nemám vyzvednutý kokos, nebyl jsem
    doma , měl jsem dva dny pohotovost a rád bych , aby vyzvednutí šlo za floreny.
    Těžko asi bude RT slyšet , pokud má podporu v několika skalních hráčích ...
    můžete se teď za můj osobní názor sesypat .

12. maxijanicka1

maxijanicka1 Zelenáč fóra

Hmmm pekne, nejde dokoupeni kokosaku :( KOKOS 19 se mi uzavrel a nevim proc, 50 000Bodu jsem dostala. Co ted mam delat? Nedostanu ten darek?

babioli a Danielaa25 tohle ocenili.
  13. X-mole

X-mole Znalec fóra

Přeju krásný pozdní večer všem. :) Mam prosbu: poradíte jak se dělá screen monitoru? Bo jak se to vlastně jmenuje... Zkrátka, při obecné hystérii kolem kokosáků bych si farmičku raději taky vyfotila, ale nefím jak na to.... Kuju... ;)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Asi takhle - najdi na klavesnici neco jako PrtScr klavesu, mozna bude v kombinaci s necim jinym u notebooku... stiskni ji... najdi program Malovani, je ve vsech verzich Windows, da se spustit ruznym zpusobem... pak dat Vlozit ze schranky nebo CTRL podrzet a "V" pismenko, to taky vlozi... pak uz jen Ulozit jako, optimalne zmenit vyberem na GIF nebo PMG (ne prepsat pismenka, ale najit v moznostech pri ulozeni souboru)...
    No uvidime, zda ty obrazky budou potreba...

15. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Můžeme prostě jen doufat a věřit, že veškeré tyto prosby, stížnosti a návrhy padnou na úrodnou půdu, tedy RT se rozhodne dát možnost ke zpětnému otevření neotevřených kokosáků... pokud ne, nezbude než zamáčknout slzu a dát sbohem 24000BBZ denně... co už...

16. veronika606

veronika606 Zelenáč fóra

Nejde o to, jestli někdo pravidelně sklízí kokosy, ale uvědomte si, že většina hráčů pracuje a nemá možnost chodit denně na farmu. Já pokud jsem na internetu nemám problém s kokosy, ale za tu dobu co je Letní soutěž, jsem byla dvakrát na služební cestě a neměla jsem možnost kokosy otevřít. Není to zapomnětlivost, ani lenost. Jinak akce plním na 100% i kdybych měla v noci vstávat abych stíhala, pokud mám třeba dvoudenní překážku. Ale tady se asi řídíme pravidlem, pokud děláš a jsi pracovně mimo CZ, kde se nedostaneš na net, nemáš nárok na to, co nemůžeš vlastním úsílím dohonit. Mrzí mne to, ale snad RT vezme i toto v úvahu a dá šanci poctivě pracujícím lidem ke zpětnému vyzvednutí, nebo aspoň k zakoupení konečného dárku... Děkuji a přimlouvám se za všechny, co jsou na tom jako já.

17. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj maxijanicka1, ak ti kokos ostal zatvorený, tak si pravdepodobne ani tú odmenu nemohla získať. Ak nemáš dôkaz, tak ti žiaľ v tomto asi nikto nepomôže. Môžem ti akurát poradiť, aby si kokos skontrolovala poprípade viackrát za deň ak sa dá, ak nie urobiť si screen, že kokos sme skutočne otvorili.

Pre tých, ktorí ešte nemajú s obrázkami skúsenosť: Vše o obrázcích a screenech
    Snáď vám to pomôže, dobrú nôcku prajem

skalara.v, babioli a terkacheerka tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes Zuzino ultrahnojivo

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ráno všem :) .. kokosek se opět bez problémů otevřel a dal 20x ultra hnojivo :p a to je další věc, které není nikdy dost :D vážně chválím, ať nám všechno krásně roste ;) [​IMG]

20. donaklara

donaklara Zelenáč fóra

darčeky su fajne, tiež som si všimla že na komfortné treba len 3ks semen, to bude už nafurt? lebo je to cca odvtedy ako začala letni suťaž

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.