Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Babajezi62

Babajezi62 Pisálek fóra

Pajaable - leckterou akci vynechávám, protože nevím proč bych se měla honit. Mám psychicky dost náročnou práci a tak si chci odpočinout. Těšila jsem se na stonek, kvůli kterému nebudu muset pořádat hon na čas. Tak o stonek jsem prostě přišla. Kvůli jedinému dni z té spousty. Máš dojem, že to potěší?? Kdyby to byl jeden den z týdenní akce, tak mi to tolik mrzet nebude, ale takhle to zamrzí. Hra je čím dál víc o honičce a s relaxem má čím dál méně společného.

jancamamca a Rowena tohle ocenili.
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Casey27... příspěvků je tady sice dost a dost, nevím, proč reaguješ zrovna na mě
    ale budiž... Jak jsem psala, mám všechny kokosy otevřené , můj problém
    to tedy není. Tak úplně s tebou nesouhlasím. Rt sice akci dalo ze svého popudu ,
    ale Rt také dobře ví , že spoustě lidí kokosy utečou , ať již z jakéhokoliv důvodu.
    Zaměstnání, výpadky proudu , internetu,prostě cokoliv. Pro tebe je tato hra třeba
    nedůležitá, ale jak se dalo již mnohokrát u jiných akcí číst, jsou lidé , kteří jsou na
    hře opravdu závislí, je to pro ně citová záležitost. Nemyslím tím zažrané fanatiky,
    ale lidi nemocné , s postižením, lidi osamocené, pro které je farma naprosto vším.
    Já příspěvky zde jen tak neprojíždím a neoceňuji ledabyle, proto jsem několikrát
    zaznamenala několik takových jedinců. Také je plno těch, kteří makají celý den , viz.
    příspěvek nade mnou a pak se vůbec na farmu nedostanou...jejich chyba ? myslím,
    že ne. A tohle vše přece RT zná , při každé akci se kolem dokola tyto problémy
    propírají . Je takový problém, aby se vyzvedávání kokosů upravilo jinak ? Já myslím,
    že ne. Jde jen o to, že se prostě nechce .
    Tímto okamžikem přestávám vysvětlovat, že jsem asi blázen, když se beru
    o něco, co se mě netýká ...nemám náladu vysvětlovat , že spolucítím s ostatními,
    kteří mají smůlu a některý z kokosů nemají otevřený.

Babajezi62 ... lidičky, jestli si někdo nevšiml, já tu horuju pro všechny z
    vás, co máte kokosy neotevřené ..... raději příště sklapnu, nakonec ještě
    dostanu vynadáno

3. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Promiň mi mou troufalost, ale opravdu asi hrajeme každý jinou hru. Mě se informační okno rozhodně neotevírá ihned po přihlášení do hry, ale až po několika minutách. A pravidelně se to stává uprostřed sklízení nebo sázení, takže musím napřed info okno odkliknout, zjistit, že posledních několik polí zůstalo neosetých, znovu vybrat plodinu pro setí a pak teprve pokračovat v setí.

A když je člověk pod časovým tlakem, tak je to neskutečně frustrující ...

P.S. Kokosy mám naštěstí zatím všechny, ale stejně si obrazovku pro jistotu pravidelně ukládám ...

4. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

Tak koukam ze jsem pekne naivni. to zakladani x farem kuli kalendari me naprosto nenapadlo.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kulasec04: já jsem nenapsal ihned po přihlášení hry. Zpoždění tam určitě je, ale s tím prostě již počítám. To zpoždění je dáno kvalitou připojení od zhruba půl minuty do 2 minut. Co se mi, ale nestává je to, aby mi skákaly okna sama od sebe. Navíc jak mi potvrdila kolegyně, tak pokud se jí toto stalo a okno zavřela, tak viděla kokos neotevřený a to okamžitě. Takže to, že se jí kokos neotevřel opravdu nemohla přehlédnout, pokud řádně kontrolovala to co vlastně udělala.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. flexka

flexka Hrabě fóra

Nevím, jak je to s poctivostí farmářů, ale co se týká hry, tak mám ozkoušené:

- sklidím, nakrmím, napojím, je tam ikona žrádla a vody a vše v pořádku, pak se kvůli něčemu vrátím a je to netknuté, vše uzrálé
    - někdy krmím chlívek 10x - nakrmím, napojím a skočí tam ihned dudlík, sklidím, nakrmím, dudlík, sklidím, nakrmím, dudlík a to ještě tolikrát, kolik mám krmiv, pak mi to ukáže, že nemám krmivo, pak to blikne a je správně nakrmeno, napojeno a jen jedno zvíře navíc ve stodole, jak má být
    - mojí dcerce je jednou podařilo sklidit farmu 2x díky těmto potížím a zůstalo jí dvojnásobné množství ve stodole
    - dnes mi vypadl internet - sklízela jsem a krmila v pohodě, až jsem se podívala, že se šedě točí ikona skype, takže jsem počkala a pak to udělala znovu, kdybych to vypla, tak nevím nic, nic to 5 minut nehlásí - třeba chyba spojení, nebo tak něco a jen se to tiše a pokoutně neudělá, většinou poznám, že je něco špatně, když se nejde odhlásit, pokud se někdo neodhlašuje a jen zavře okno, nemá šanci na to přijít
    - ano, pokud se jedná o vyrušením oknem, tak to je jasné, hned je vidět, co jsem udělala a co se neuložilo
    - dárek od Bambuláka taky dokážu otevřít, odejít a je tam znovu neotevřený, když se vrátím, pokud mám špatné připojení, co mě trkne je, že nevyskočí okno, jaký dárek jsem obdržela. Ono taky někdy už sklízím plochu, krmím, když teprve přijde okno, čím mě beránek podaroval.
    - jednou při šlechtění kukaček, když byly ještě krátkodobé, jsem potřeboval včelí, napsala jsem si na papír, kolik potřebuju a jak jsem ji vyšlechtila, tak jsem ji dala hned do úkolu, pak jsem šlechtila, ukázalo se vyskakovací okno, co jsem z tulidomků obdržela a já ho zavřela a šla dát včelí do úkolu - jenže nebyla v invetáři, sice jsem podporu kontaktovala, ale nevěděla jsem, kolik jsem čeho ten den vyšlechtila, ostatní jsem nesledovala, takže to ukončili, že jsem ji dala do úkolu. Je možné, že se někdo po cestě ztratilo vše z té várky šlechtění. Nevím, kolik čeho mám ve stodole.

Takže věřím, že jde odkliknout kokos jen na obrazovce, aniž by o tom server věděl. Nevím, jak ostatním, ale mně se ještě nikdy u farmeramy neukázalo něco jako chyby spojení, opakujte akci znovu, nebo tak. Prostě na obrazovce to mám hotové a přitom nemám. Nebudu si komplikovat hraní tím, že si budu ukládat ode všeho fotku obrazovky, když nevím, kdy a jaká chyba přijde. Prostě to beru, že se může sem tam něco přihodit. Já přistupuju k hraní férově, třeba valentýnský řádek jsem kupovala kvůli tomu, že ty dekorace tak byly levnější a mám ho prázdný a nikdy jsem tam ty dekorky nedala. Proto jsem nežádala floreny zpět, když byla ta možnost. Pokud RT bude přistupovat k řešení problémů tak, že pokud nedokáže oddělit podvodníka od opravdu postiženého hráče, tak bude považovat za podvodníky všechny, budu to brát jako osobní urážku a důvod pro ukončení hry.

Naposledy upraveno: 23/6/15
  7. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Ahoj farmáři!!!Také se moc přimlouvám o zpětné otevření kokosového ořechu za floreny!!Já vím že RT má pravdu že se to někomu třeba nemusí líbit že si může otevřít zpětně kokos za floreny,bohužel jsou mezi námi i takoví hráči - jsme občas i nespokojený s tím co nám RT nábízí a občas i prbláme!!Jenže RT by si mohlo uvědomit že kdyby dali možnost si neotevřený kokosáček moci otevřít florenama tak by tím přeci dáváli prostě jenom tu možnost nikoho by nenutili že?!!!Jednoduše kdo chce at si ten zapomenutý ořech otevře dodatečně za floreny a komu se to nelíbi otevírat si ho přeci nemusí že?!! RT by nikoho nenutíilo,aby si ho dodatečně otevřel když nechce!!!!Myslím si že by většině farmářům radost udělali!!!Ještě jednou proto moc prosím RT o opětovné zvážení a dát nám tuto možnost moci si zpětně ořech otevřít!!!DÍKY!!!Přeji všem farmářům hezkou hru!!;)

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajaable: reagoval jsem (nehledej v tom nic špatného- prostě diskuse a jiný názor) na tvůj příspěvek z důvodu toho, že jsi v něm měla zmínku o stresu, psychu a negaci která pochází od RT. Já jsem jen toho názoru, že si tyhle stavy hráči vytvářejí úplně zbytečně sami, tím že Farmu už neberou jako hru. Nenapsal jsem, že je pro mě nedůležitá, ale stále vnímám rozdíl mezi realitou a hrou. U některých hráčů mám takový pocit, že se dostali za hranici a proto ty negace a stresy, když nemohou něco splnit. Vím, že je zde velké procento lidí co jsou z nějakého důvodu "odkázáni" na Farmu ... bohužel. Moje slova byla myšlena dobře, aby se snažili brát Farmu stále jako hru a jak sama píšeš nestala se pro ně citovou záležitostí a vším. Aby se kvůli ní nestresovali a dělali jen to co je baví a vnímali i reálný život ikdyž není lehký a bezbolestný. Co pak budou tihle hráči dělat, až se BP rozhodne s provozem Farmeramy zkončit (to může být kdykoliv)... bude to pro ně konec světa? Asi tak nějak jsem to myslel a rozhodně je dobře pokud myslíš i na ostatní.
    U těch kokosů se to samozřejmě dalo udělat třeba tak, že by se ti dárek připsal (otevřel kokos) hned po přihlášení automaticky a vyskočilo okno co jsi získala + by byl k dispozici jeden "žolík" na herní účet, který by se dal použít na otevření za jeden den nepřihlášení. Zrušení zpětného otevření (které bylo u prvního adventu) plně chápu kvůli dotačním a podpůrným farmám. A zpětné otevření za FL... když to tak bylo všichni remcali že je RT nenažraný a jde jen o prachy.... teď to RT zrušil a co by za to najednou někteří dali ,-D Ale nechme to koňovi.... je to opravdu jen HRA. Jdu se věnovat reálnému štěněti, nebo mně sežere PC myš a zítra si kokos opravdu neotevřu.

9. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Navrhuji nastavit cenu otevření kokosu na 20 FL.

Jeden zapomenutý ořech konto nezruinuje a kdo chce na poslední chvíli otevřít všechny, ten se alespoň pěkně prohne ...

Rowena a kopretina.82 tohle ocenili.
  10. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Rovněž se přimlouvám pro možnost otevření stonku, i když jeden den někdo neotevře kokos. Je čas dovolených, začátek prázdnin, jsou dny kdy se prostě i ti nejpoctivější nedostanou k počítači. Nebo snad chcete, aby si hráči mezi sebou začali prozrazovat hesla, aby sklidili kokosový ořech, a porušovat tímto způsobem pravidla??? Nejlepší by bylo ty kokosy zpětně otevírat za floreny, třeba klidně i za 10 florenů. RT tým by něco málo vydělal a všichni by byli spokojenější.

Rowena, kopretina.82 a babioli tohle ocenili.
  11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj flexka - problém, který popisuješ ve svém příspěvku - sklízení a obhospodařování chlívků i několikrát - může být způsobeno pomalejším připojením k internetu, zkus zpomalit tempo a klikat pomaleji, nech prostor k tomu aby tvá činnost na farmě měla šanci se přenést na server.

Pro tebe i pro ostatní bych chtěla připojit jeden svůj "trik" jak na úvodní vyskakovací okno - přihlásím se na farmu a dám jí 2-3 minutky klidu na to aby ono okno vyskočilo, v klidu ho odkliknu a pak si už na farmě farmařím dle libosti, stejně tak to dělám i u ovečky Bambulky - kliknu na dortík, po chvilce na dárek a opět počkám 2-3 minutky na vyskočení okna s informací o dárku... je to pár minut zdržení, ale pro svůj klid i klidné farmaření to myslím stojí za to.

Přeji všem fajn hru.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nazdárek bojovníci, není to tragédie, prostě dárky nebudou, budou jindy a jiné .... pravidla jsou nastavena a RT je měnit nehodlá.
    pajaable: ano horuješ za ostatní, ale i tvůj vnouček má jeden kokos zavřený ;)

už mi to připomíná debatu o změnách ve mlýně (taky velký boj)

13. flexka

flexka Hrabě fóra

Natali1465 - já vím, že to není chyba hry, ale beru to z praxe - mám rychlé připojení a jsem zvyklá klikat rychle a mít to vše v pořádku - problém je, pokud se připojím jinde, než doma, nebo doma vypadne na chvilku net, nebo se na malou chvilku zpozdí, protože něco stahuju, nebo načítám jinou stránku, nebo na wifině sedíme 3 a paříme. A ejhle, mám problém, a co je horší, nevím o tom. Navíc prostě někdy ráno spěchám a mám přesně 5 minut na sklizení celé farmy. Taky to neřeší problém s tím, že pokud spadne net, nevím, co s uložilo a co ne. A pokud se dostanu na farmu ráno a večer, může být s kokosem ámen.

Takže jednoznačně za chybu hry považuju, že napřed mám provedenu grafiku akce a pak (možná, nebo taky vůbec ne) akci vlastní. Chápu, že není možné změnit toto pořadí, které by pro mě bylo logické a všechny tyto chyby by eliminovalo. Určitě nazlobí míň, pokud se mi kokos na serveru otevře a bude se tvářit na ploše jako neotevřený, než naopak.

johnymusicman a pajaable tohle ocenili.
  14. Klafdas

Klafdas Zelenáč fóra

Ahojky, tak už mám zavřené dva kokosy - v první řadě třetí a před chvílí se mi zavřel ten ze včerejška. Přitom ráno, když jsem otevírala ten dnešní, byl ten ze včerejška hezky otevřený. Jelikož chodím otvírat pravidelně, tak po znovuuzavření toho prvního se chodím několikrát denně dívat zda mám ješte otevřeno, jenže kokos se znovu zavře až další den. Tak nějak nevím co pro to mám ještě víc udělat, třeba se musí zkusit ho otevřít znovu, několikrát za den, přestože se mi jeví jako otevřený. Ale je fakt, že někdy něco sklidím a při dalším otevření mám nesklizeno, nebo nenaseto, ale to je vidět při dalším otevření, u kokosů to vidět není. Beru to tak, že je to jen hra, ale na druhou stranu taky musím dodržovat nějaká pravidla. Hezkou hru všem a hodně štěstí.

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já si ofiko k neotevřeným kokosům od pajda361 přečetla až nyní, nějak nebyl důvod a i čas moc často pobývat na farmě a foru. Přestože zpráva z ofika není pro ty, kteří nemají otevřený nějaký kokos povzbudivá, já jí přijala celkem s povděkem, jelikož mně z toho vyplynulo, že nemusím jako blázen při každém přihlášení se běžet podívat na šňůry s kokosy, zda-li zůstal otevřen či nikoliv a před posledním odchodem z farmy, že nemusím pořizovat screen.

Jinak věřím, že jeden neotevřený kokos je k naštvání a všem bych i přála, aby se to nějak dalo vyřešit, ale všimli jste si, jak najednou všichni se snaží cpát RT floreny a oni je zrovna nechtějí? Fakt by mě zajímalo, co bude za posledním tajemným dárkem, že RT odmítá příjmy do své kasičky.

Klafdas
    ráno si ten včerejší měla ještě otevřený, pak si odklikla ten dnešní a teď máš ten včerejší zavřený. Tak zkus napsat na podporu, to by se mělo najít někde připsaných najednou 50 tis. BZ, to by pak mělo být důkazem otevřeného kokosu. Hodně štěstí přeji.l

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda :) mám ještě volno a tak pročítám vše, co se zde děje :p a je hodně těžké reagovat o_O
    No některý hráč "pilný autor" zde tvrdí, že hraje jinou hru ... no už má tady něco za sebou a když přijde na farmu, tak klik kokos ...klik ovečku ... klik stonek .. klik mazlíky .. klik produkty ... a potom teprve "po tom" všem jde sklízet :p ... no si přiznejme, že "informační okno" se ukáže někde mezi kokosem a ovečkou (nebo obráceně) xD a není problém během dalších operací se na "kokosek" kouknout ještě jednou o_O .. už hlavně proto, že se to tu omílá už 17 dní a bude to stejné i u 30-tého kokosu! Chápu hráče, kteří vážně nemají možnost kokosek kliknout :oops:a je mi jich vážně líto ... ale výmluvy hráčů, kteří jsou zde každý den několikrát vážně nechápu! Hlavně, že se jednou spletou, tak si příště dají pozor, no ne? 8)
    Ještě chci napsat, že mám někdy vážně slabý signál (teď na dvě políčka) a to je málo ... no hraji bez problémů, i když mi to sklízení někdy déle trvá :-(

17. carrin

carrin Zelenáč fóra

Já mám také jeden kokos zavřený. Bohužel nešel proud v důsledku nepříznivého
    počasí. Pokud by byla možnost si zakoupit třeba za floren či dva, prosím, ale návrhy na 10 či 20 florenů, to je blbost. Ne vlastní vinou jsem neotevřela a platit za to tolik? To mi
    může být kokos ukradený. Karin

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ale no tak, Pytrýsku ...už zase reješ ? xD
    Mohu tě uklidnit, opravdu horuji za ostatní. U mého vnoučka už je vše v pořádku.
    Protože je to jelítko , a kliká blbě...ono se to někdy stane, že myš stávkuje . Ale
    babička se podívala a vše napravila . Takže tě musím zklamat zlato, ironie není
    na místě . xDxD
    A to je právě to a byl to případ i mého vnoučka....kliká, nekontroluje i když se
    dušuje, že ano. Má ale to štěstí, že nastoupí bába kontrola. Jiný hráč takové
    štěstí třeba nemá.
    Ale , jen reakce na opět zlobivého Pitrýska a jinak už se k tomuto problému
    nebudu vyjadřovat.
    Tady na foru je pár hráčů, kteří člověka naučí hrát si jen na svém písečku
    a o problémy druhých se nestarat. A pomalu a jistě se začínám do této úrovně
    dostávat ... možná ne, oklepu se a nedá mi to..:p;)

19. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Já nevím, kde je chyba, ale i mně se 2x stalo, že jsem kokos odklikla a večer byl zase zavřený. Nevšimla jsem si jen, jestli se odměna připsala při prvním, nebo až druhém odkliknutí, Našla jsem to, protože si ještě večer znovu kontroluji otevřené ořechy.
    I když mám zatím všechny otevřené, přimlouvám se za možnost otevření za floreny a je jen na každém hráči, zda peníze obětuje nebo ne.
    Trochu mě zaráží neochota RT něco měnit, žijí přece z toho, co jim na farmě utratíme a tak by měl být každý floren dobrý, ne? Ale je to jen můj názor.

20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Zatím patřím do tábora těch, kteří s kokosy problém nemají. Mám otevřené všechny, pro jistotu si ukládám po otevření každý den screeny.
    Přestože nevylučuji chyby ve hře za které hráč nemůže a jsou vinou jen a jen RT, většině hráčů, kteří si zde stěžují na zavření již otevřeného ořechu, prostě nevěřím. Někdo tady trefně (myslím, že Pajda) poznamenal, že při prověření účtu na základě tvrzení "já jsem kokos otevřel", nakonec herní podpora došla ke zjištění, že ten den se hráč ani nepřihlásil. To je výmluvné samo o sobě.
    Letní kalendář chápu jako jakýsi bonus navíc, který nám vlastně RT nemusel poskytnout. Pakliže chci ten bonus získat, musím pro to něco udělat.
    Chápu rozčarování hráčů, kteří se denně na farmu nedostanou. Ale to je prostě hra. Včera jsem v tv zahlédla reklamu společnosti Euronics. Při zakoupení lednice nad 6000 Kč dávají dárek v podobě kávovaru. Akce platí tuším do 23.6. A teď si představte, že přijdete do prodejny den poté a dožadujete se lednice i s dárkem s odůvodněním, že jste se tam den předtím nedostali. Předpokládám, že se vám vysmějí.
    Nešťastnou vidím spíše formulaci k akci. Pokud mi někdo nabízí "dárek za denní přihlášení", očekávala bych, že se mi kokos otevře sám automaticky, například s úvodním oknem.
    Možná podráždím hada bosou nohou, ale za sebe děkuji RT za skvělou akci a super dárky. Zatím nebyl ani jediný, nad kterým bych ohrnovala nos.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.