Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sarkafarka23

Sarkafarka23 Zelenáč fóra

No super a já zrovna jedu na dovču,prostě smůla..

2. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Ač jsem stará koza, v tomhle jsem jak malé děcko :) surprise adventní kalendář v létě, celkem super nápad, nebo že by promo akce jisté společnosti vnucující nám "letní vánoce" ????

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Chválím moc,už se těším :):):)

4. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. kalendář vypadá hezky. stonek se hodí, jen nezapomenout každý den vybrat kokos. už si píší upozornění na rám monitoru notebooku.

evainfo, findy22 a švestinka tohle ocenili.
  5. jaji

jaji Vévoda fóra

ne ne zuzas66 - nejdřív přijít na forum, zjistit co je za dárek a teprve pak odkliknout kokos :)

jinak - spadla mi brada.... dolní čelist jsem sbírala ze země xDxDxD ať je v kokosech co je, všechno vítám a jsem za to ráda;)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jen doufám ,že Varun si uvědomí že venku je léto a ponožky si schová až na zimní kalendář!o_OxD

7. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Posílám pochvalu celému týmu farmerámy,mise hezká a dárků plno a kalendář je taky hezké červnové překvapení.Děkuji

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Toto je velice pěkná akcička, děkuji za ní.
    Hlavně na kokosáky nezapomenout a pěkně si je každý den odkliknout.:D Asi si taky udělám poznámku na monitor - KOKO. No jo, a potom se spletu a půjdu do tajné skrýše pro sušenčičku nebo čokoládičku či bonbonek .... kokinko. xD

Madulka_cz

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Monča***: Až se vrátí do hry florenovník, pochopíme, že RT opravdu teče do botiček a hra spěje ke konci.

10. Verense

Verense Stálice fóra

Teda jakože jsem výstavní florenový škrt, tak jsem si říkala, že kvůli nepřítomnosti ty žluťásky tentokrát obětuju, abych měla dárečky komplet, a ono to nejdeeeee. :cry: Ten stonek, to je jiná káva, než ten ze dne oceánů. To mě teda nepotěšili, chlapci...

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, velká pochvala RT

KOKO5169 a findy22 tohle ocenili.
  12. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

sem rád že bude ta akce superrrr:D:D:D:Dhlavně aby tam byli naky ty pěkný dárečky:p:p:p:p:p1josef1

findy22 tohle ocenil(a).
  13. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Tak to se povedlo,chválím Rt,jen tak dál.....

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Přidávám se k pochvalám! At je v dárcích co je, je to milé překvapení, a když stihneme všechny dárky, tak i řada ve stonku bude skvělá! Děkuju!

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Klidně ponožky na celý týden. Za ten stonek je přijmu s nadšením xD

16. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Ahoj. Moc velká pochvala. Každý den dárek. Moc se těším. Hned odemknu kokos ve 14hod.Za tu dřinu na farmě, konečně odměny bez práce.

-Kuteno-, evainfo a findy22 tohle ocenili.
  17. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

to naučim sousedy at to dělají, když nebudu mít čas :D

jaji a evainfo tohle ocenili.
  18. Marek.Š.

Marek.Š. Zelenáč fóra

Je to super, bohužel jsem poslední týden akce mimo bez možnosti připojení se k internetu. Chci se zeptat, jestli výběr dárků nějak ovlivní mód dovolené.

Díky. Marek.Š.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak to je hodně velká náplast za poslední nepříjemnosti :p i kdybych si měla dělat čárky do svého kalendáře, tak nevynechám xD
    v adventním kalendáři jsem musela jednu ponožku dokoupit, přes den byl čas a potom to už nešlo :oops: tak tady si dám hoodně velký pozor. Vážně supr akcička [​IMG]

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ten stonek bude fajn a zadarmo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.