Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tajemnice mě potěší vždycky. Odtajňuji ráda, i když tentokrát zůstalo skoro všechno v liště. Na druhou stranu jsem v dárcích "bez zásluh" ani nic extra nečekala.

2× granátovník XXL, 1× granátovník XL, 1× pistáciovník XL, 1×mango XL, 1× juvie, 1×papouščí, 1×rohovník

Nevadí, lišta je nafukovací a někdy ty stromy třeba uplatním. Teď jsem nechala na ploše jen granátovníky, plním v družstvu Herbář a Směr jih, je tam potřeba 1000 plodů, aspoň to půjde rychleji.

Dárky jsou super. Milý RT, jen tak dál.
    Jediné, co jsem moc nepochopila je to, proč se kokosy neotevírají automaticky při denním přihlášení, když je v popisu akce napsáno "Přihlas se každý den do hry a shrábni hromadu letních cen".
    Zatím jsem nezapomněla kokos otevřít ani jednou, technické problémy se mi vyhýbají, doufám, že to do konce akce vydrží.

2. Margziam

Margziam Stará škola

Taky jsem ráda za všechny odměny z kokosů. Hodí se mi všechny :)
    A TS musejí na odtajnění u mě počkat, protože teď musím alespoň část Baha mít na pěstování rostlin, když ten bonus +1 platí jenom na rostliny a na stromy už ne.. Moc za ten bonus díky!!
    :)

3. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak sazenicky dopadly dle ocekavani. kazdemu se holt na farme neco dari a neco ne. u me se sazenicky pravidelne moc nedari.
    potesila budhova ruka a jeste celkem avokado xxl
    jinak juvie, hvězdnej, kakao xl, a jeste neco xl
    ale jak se rika darovanemu koni...... takze spokojenost

Margziam a evainfo tohle ocenili.
  4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

letní soutěž je super, díky za solidní dárky!!!!!!!!!!!

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já mám zatím všechny dárky a na žádný nenaříkám, neboť jediné, co se po mně chce, tak abych ten kokos odklikl. Tohle kdyby bylo u všech akcí!!!!! Co já se naklikám na farmě, kombajn jede jen o těch dnech, kdy mám akční políčka 1x1. No, je to moje volba. Jinak dárky jsou super, a doufám, že se dočkám stonku. Na ty kokosy jdu i 3 x denně, pro sichr. Všem gratulka ke stromkům. Já jsem dal zatím první dva. Ale je fakt, že baobab by se hodil. Trepifajksl:);)xD:D

6. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak z granátovníků už mi přechází zrak. To tam nejsou jiné stromy? Asi začnu vyrábět granáty.
    Jinak jsem s dárky moc spokojená a jen tak dál. Díky.
    Všem hezký den a hezkou hru. :)

7. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

Akce by se líbila i mi kdyby nebyl jeden podstatný rozdíl mezi tímto letním a adventním kalendářem.Bohužel jsem nemohla jeden den jít z technických důvodů na farmu a problém je na světě. Už neotevřu poslední dárek v řadě,pak ani hlavní dárek v závěru což mě mrzí. Měl by RT myslet i na ty hráče, kteří nemohou každý den otevřít kokos dát jinou možnost jak se k dárku dostat a nepokazit si tak celý výsledný efekt.Adventní kalendář šel otvírat i více okýnek ze zpožděním.Bylo psané, že podmínky jsou stejné a nejsou.

8. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

house to víš, že tam jeden byl a XL k tomu. Musím přiznat, že jsem se divila, že tam byl jen jeden.

Margziam, nanyblacks a evainfo tohle ocenili.
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky jsem odkryl, primo zazrak to nebyl, ale moooc pekny XXL stromky mezi plivama :
    KUSTOVNICE XXL, delonix, moringa XL, pistacie XXL, kokos XXL, rohovnik, papousek, kokos XL

10. davidson00

davidson00 Baron fóra

Též jsem odkryla, no bylo jich celkem 12 kousků, asi nějaké z jiných akcí ale stejné , tak padli, nejvíce mám radost z moringy XXL, pak Tomel XXL, Rohovník, kok. palma XXL, Delonix, papoušek, Liči XXL , JuvieXL, granátovník XXL 1x a 3x XL, mám radost

11. ruzas73

ruzas73 Zelenáč fóra

Ceny krásný jen škoda že není možnost získat nevybraný dárek za FL .Přeci jen někteří nemají každý den šanci jít do hry.

12. jaji

jaji Vévoda fóra

tak přemýšlím, kdy využiju bonusový dárek z řádku +1.... žádná pěstící akce na obzoru, snad mi ten dárek neshnije... :)
    ale je pravda, že se při každém kliknutí na kalendář pěkně rozhoupe, jako by už chtěl spadnout.... jen ať tam hezky ještě zůstane... když se dá otevřít kdykoliv, tak jsem zvědavá :)

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím mohu odklepnout dárek +1 až těsně před sklizní,nebo při zasazení? Jinak baha stromky vesměs lišta-.-

Margziam a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  14. jaji

jaji Vévoda fóra

zejdy66, tohle je asi jedno, protože to zkoušela moje maminka, měla zasazeno a připočítalo se +1. Já bych to udělala až těsne před sklizní, pak to funguje jako dýňovka, taky dává +1 a nepřicházíš o čas růstu plodin. Pozor, nefunguje to na stromy, jen na pole.

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pokusím se znovu obnovit žádost a možnost zakoupení chybějícího kokosu za floreny. Třeba jen za to, aby se zobrazil, odměna být nemusí, jen do celkového skóre.

16. zejdy66

zejdy66 Stará škola

jaji -díky za odpověď,šlo mi především o čas. Mám ráda dárky,ať je tam cokoli,tak akci moc chválím;)

Naposledy upraveno: 16/6/15
  17. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

*baha stromy slušný.. XXLka popadala a karob k tomu. ( Tajemné stromy nekupuji, proto ta "radost) :D

Margziam, evainfo a Simík21 tohle ocenili.
  18. monikap70

monikap70 Pisálek fóra

jak použít dárek - bonus ke sklizni 48h - nemůžu ho najít, u kombajnu není.

Margziam tohle ocenil(a).
  19. Simík21

Simík21 Znalec fóra

no já jsem taky ráda za každý dárek :) a z letního kalendáře jsou fakt pěkný ;) takže díky i za to hafo granátů a pistácií :p

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

monikap70 to není kombajn, ale "dýňová marmeláda" na 48 hodin - jakmile odklikneš dárek, z každého pole sklidíš o jednu rostlinu navíc...po dobu 48 hodin

Pitrýsek47, Margziam a silviec tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.