Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

anickamalirka: taky jsem myslela bonusové dárečky ... no s tím, že se změnili pravidla ( oproti vánocům) předpokládám, že nezačneš další kokosky po odkliknutém bonusu :sleepy:, který musíš udat do určitých 24 hod .. bylo by škoda to propásnout o_O .. sem to myslela dobře :)
    Ria30: promiň, ale jsem to nepochopila: "..ak je bonusový darček odomknutý, môže sa vyzdvihnúť po celú dobu trvania akcie .. " .. to znamená, že když kliknu šestý kokos před bonusem si nemusím vzít bonus hned, ale i další dny? ... protože přímo odkliklý bonusový dárek Ti hned jede .. teď 24 hod. 100% ... mám z toho guláš :) a moc tomu nevěřím ..

Naposledy upraveno: 9/6/15
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj evaneke,
    jestli myslíš Královský věnec, který byl jako dárek z kokosu, tak jdi do stodoly a najdeš jej v zásobárně. Můžeš ho použít a tím dostaneš za každý 10000 bz a nebo poslat jako dárek.

3. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

I já, , patřím mezi ty , kteří otevřeli bonus 100% po sklizni, rozhodla jsem se to trochu napravit hnojem a hle trh nejde a nejen s hnojem! Pár grejcárků jsem tedy prodělala, vypadá to, že se nám problémky množí. Už se těším na ten jekot tady, asi se přidám.
    Hezké a napínavé odpoledne xD

4. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Mě se naopak povedlo :D na víkend jsem tam dal pivonky na 80h a ted jsem bral bomby... =D

AsDYxC a evainfo tohle ocenili.
  5. trpaslik1954

trpaslik1954 Zelenáč fóra

Bohužel není vše dokonalé, do včerejška jsem poctivě plnil a vybíral odměny a těšil se na konečný dárek .Dnes když jsem se přihlásil jsem byl nemile překvapen,že první "kokos" se uzavřel a nejde otevřít i když byl otevřený.....Reklamace nepomohla....
    Nevím co si o tom mám myslet...... stalo se to někomu dalšímu......

6. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj evainfo, to platí samozrejme len vtedy, ak máš otvorené všetky kokosy v danom riadku. Ak si otvoríš ten posledný napr. dnes bol ten šiesty, tak sa ti odomkne(zmizne na ňom kladka) bonusový darček
    Ten si nemusíš otvoriť hneď, ale kedy uznáš za vhodné, áno aj iný deň. Ako som spomínala môže sa vyzdvihnúť po celú dobu trvania akcie. Je to dobré hlavne preto, že sa môžeš na prípadný bonusový darček lepšie pripraviť, aby si z neho vyťažila, čo najviac.
    Peknú hru prajem

7. zmel

zmel Pilný autor

100 % bonus bol super, morskej soli padalo hodne - vdaka tomu som akciu ukoncila uz dnes. A to mi vcera vecer chybalo este 170 kuskov :)

8. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak dneska nám z kokosu vykouklo 10x Zuzino ultrahnojivo ;)
    Přeji dobrou noc a krásné sny....

9. evainfo

[​IMG] Krásné ráno všem :) jsem hned šla pro kokosek a "zuziho" není nikdy dost .. tak ať nám všechno pěkně zraje :Ddalší pěkný dárek a jsem spokojená ;)

10. krnda

krnda Zelenáč fóra

Ahoj všem. Na fórum moc nepíšu protože nemám důvod si na něco stěžovat. Všechny akce plním na sto procent a proto mě mrzí že mi čtvrtý dárek nešel dlouho otevřít ale nakonec šel ale pak zase zmizel. Doufám že to půjde nějak vyřešit třeba koupí za floreny aby to nebyla první akce kterou nesplním. Přeji krásný den všem. F98 B259

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pokud bude každý řádek začínat nějakým super hnojícím přípravkem, tak doufám, že ten příští řádek začne hezky SK.
    Ale i dnešních 10 Zuzi ultrahnojiv se využije, používám to na zkrácení času u super-obrovských stromů ;).

12. pindrusa70

pindrusa70 Zelenáč fóra

Taky by mě potěšilo dokoupení ořechu za floreny.Nebyla jsem doma a prošvihla jsem hned první kokos a mrzí mě,že kvůli jednomu už nemůžu mít hlavní dárek,jakoby už nestačil,ten v řádku,o který jsem také přišla.:cry:

13. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Prosím Vás, nemá niekto požičať obrovské kladivo? Nejde im otvoriť môj kokosový orech č.2, o ktorý som už viackrát písala aj na podporu, a akosik sa im to nedarí. Dúfam, že kým to otváranie orechov skončí, bude rozbitý aj ten môj. Inak sa my to páči, aj darčeky, až na tú chybu, že to zase ide problémovo

Basted23 tohle ocenil(a).
  14. badaji

badaji Obyvatel fóra

Také se přimlouvám za možnost dokoupení ořechů. U nás je problém při bouřce. Někdy vypadne internet nebo jen elektřina na dost dlouhou dobu. Připadá mi nespravedlivé, aby člověk přišel o odměny ne vlastní vinou. Kalendář se mi moc líbí a dárky by měly být dostupné všem.

15. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Ďakujem za kokosy. Skvelý spôsob ako si bez práce prilepšiť. Asi odmena za tie neustále pracnejšie akcie. :cry: I keď... ten druhý kokos ma temer priviedol k šialenstvu.:wuerg: No mať adventný kalendár v lete... pripomína to reklamu na nemenovaný internetový obchod. xD

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak nejhorší snad už máme za sebou - ponožky visí na šňůře. Fakt mě momentálně nenapadá nic, čím by to mohl RT pohnojit. Leda snad 1O x katalpa, 10 x granátovník a 5x bobří hrad žlutý.xD

Mikeš a evainfo tohle ocenili.
  17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

25000 BBZ no super, ne?
    Zatím ani jeden dárek, který by mě zklamal.

18. findy22

findy22 Obyvatel fóra

No super.... RT se v odměnách překonává a snad v každé z posledních akcí bylo spoustu BBZ... že to to něco naznačovalo?:p
    Přeji dobrou noc a krásné sny....

19. jaji

jaji Vévoda fóra

jen tak dal, na baha potrebuji otevrit posledni stromy a travy ci co to je, abych si mohla rici finito a zacala sbirat zb na koralky:)

20. evainfo

[​IMG] Pěkný den všem farmářům :) tak dárek zase nezklamal a by mě zajímalo, z které farmičky ty kokosky nasbírali xD
    Basted23: no letní vánoce nejsou až tak neobvyklé .. já znám "vodácké vánoce", jsme měli i stromeček a celá partie si dávala dárky ,, táborák, country hudba a pak jsme sjížděli nějakou řeku :)

Naposledy upraveno: 11/6/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.