Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. palo1973

palo1973 Pisálek fóra

bože, aj ja som včera zabudla ťuknúť na kokos .... to vážne už nedostanem bonus???....

evainfo tohle ocenil(a).
  2. santava

santava Pisálek fóra

Ahojte chcem sa spýtať že či bude aj prvý oriešok opravený lebo mne sa nedal otvoriť a viac krát som na to klikala , hrám farmeramu päť rokov a bolo by mi to ľúto . Ďakujem

Rowena tohle ocenil(a).
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj palo1973,
    podle toho jak je soutěž nastavena je to bohužel tak, bonus se v tomto případě již získat nedá.

Ahoj santava,
    u prvního kokosu krom delší doby pro jeho aktivaci nebyla hlášena žádná globální chyba. Globální chyba byla potvrzena pouze u ořechu č.2.

4. santava

santava Pisálek fóra

Ahojte , ale na fóre som čítala , že prvý oriešok sa nedal tiež viacerým otvoriť. Ďakujem....

5. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

jaký zázrak, ořech mi někdo otevřel, díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

santava: prošel jsem tuto diskusi, technickou sekci a ať koukám jak koukám nikdo v první den nepsal, že nešel kokos otevřít. Ani herní podpora mi toto nepotvrdila, problém začal až po půlnoci s druhým kokosem.

7. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Také nemám otevřený první ořech, přitom si myslím na 99,99%, že jsem ho otevírala. No je to jenom hra tak z toho nedělám drama.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To je moc dobře, že se druhý ořech samovolně otevřel. A kdyby hodný RT přidal i bonusek koupě otevření zapomenutého kokosu za floreny, myslím, že by se mu vděční opozdilci váleli u nohou. (Můj případ to není, to se zase pletu do věcí, které mi nepřísluší). Kdyby třeba první týden byl za 2 pro každý kokos, další za čtyři atd....

9. palo1973

palo1973 Pisálek fóra

..ďakujem za info .... hmmm, tak toto ma teda strašne mrzí.... škoda

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Feris1, asi si sa trošku pomýlil a chcel si to dať pravdepodobne do tejto témy, hm..?

11. Feris1

Feris1 Expert fóra

diky za upozornenie uz som to presunul a aby som nebol mimo kokosy sa mi pacia a tipnem si zajtra bude SK

Ria30. tohle ocenil(a).
  12. alte81

alte81 Zelenáč fóra

:cry:Ahojte nešlo by dát třeba akci, že jeden jediný kokos by se dal otevřít zpětně? Bylo by to snad spravedlivé.....dát jednu šanci....děkuji!

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak dáreček - 4x kupon na 1 hod
    Pozor - Bonusový dáreček 100% BZ /24 hod (že já tydýt ho nenechala na ráno o_O, teď mám všude zaseto, chjo)

14. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak jsem taky otevřela oba bonusy a samozřejmě až po sklizni..... njn... taky jsem dneska až moooooooc aktivní :p

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ráno :) já bych asi tím kokosem měla dostat [​IMG] .. jsem udělala to stejné :eek:

16. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

člověk by řekl, že už od Vánoc víme, že kokosy otevírat před sklizní, nebo se sem alespoň podívat :)
    jinak tedy nevím, co RT žehlí, protože dárky se jim zatím docela povedly...
    včera jsem utratila majlant za královské věnce, protože za 15tis zase hned tak nebudou :)))

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    modíci měla bych jeden dotázek k bonusovým dárečkům v této letní akci. Pokud je neotevřu dnes zda je mohu otevřít v době mě příhodné.
    Např. dnes jsem si přečetla že v bonusu je +100% BZ na 24 hodin. A chtěla bych využít až bude uzrálý řádek více bz a bbz z dekorací a jelikož už mám po sklizni tak nejdříve až zítra... Aby mi nepropadnul.

Děkuji za upřesnění Andulííí

kometak96, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já jsem dnešní kokos neotevřela díky svému sousedovi, protože hned ráno poslal zprávu s upozorněním, abych otevírala až těsně před sklizní. Jak krásné jsou tyto nezištné pomoci.
    kaolín11 - díky moc [​IMG][​IMG]

19. _farmářky_

_farmářky_ Pisálek fóra

Hezká akce, ale.........škoda že nebylo myšleno i na ty, co v tuhle dobu už odjíždí na dovolenou, služební cestu, víkend na chalupu (ne všude má člověk možnost připojení) apod. a tudíž nemají šanci získat všechny dárečky a ani bonusové kokosy......tohle by byla jedna z mála akcí, kam bych byla i ochotná za dodatečné otevření vložit menší obolos ve formě florenů.........někdy by to chtělo více přemýšlet (rada pro RT)

skalara.v, evainfo a babuš2010 tohle ocenili.
  20. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Lyzarka...tak já hezky vše sklidila,první stonek, otevřela kokos, pak na plochy a nakonec jsem si vzpomněla, že je dneska ještě jeden dárek...konec řádku v kokosech a že jsem ho neotevřela. Tak jsem šla napravit pochybení a ejhle, po kompletní sklizni mám 100%BZ navíc:D...no nepotěší Vás to:(...neva, akce dokončena, stonek aktivován, až bude chuť , tak vysadim zbývající podivuhodné stromy a uvidíme, jak dopadnu(...samozřejmě, že bledě):p

skalara.v, Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.