Letní senzační hry 2016 (12.8. - 18.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

zdravim farmari, kravy i psi splneni, cekam na BB s husama, tolik zakladnich nemam, tak jich par vyslechtim, pak dodam zbytek. Globalni tentokrate splnime levou zadni si myslim ;) jsem si se slzou v oku vzpomnela, kolik jsem tam minule nahazela bobru navic... :p dodnes je nemam dochovane :-D Nic navic prodavat asi nebudu, ikdyz je to vidina "snadneho" privydelku, ja tu zvirenu moc nechovam a spis mi vsude chybi, nez aby ji byly takove prebytky :)

jinak ja bych neblaznila s tim prihazovanim "navic" v tak zavratnych sumach, jak tady nekdo psal treba pul mega... :-O Akce teprve zacala, myslim, ze to jsou vyhozena zvirata, mnoho farmaru jeste ani nezacala plnit ;) Nerikam, ze tam taky nehodim neco navic, ale ne zbytecne, az budu mit splnenou osobni cast, ke konci akce prihodim, kdyyz bude potreba. Tentokrat nejsou treba tak vysoke sumy protihodnoty, jako byly u bobru...

Naposledy upraveno: 12/8/16
  2. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj Tribeca-v popisu akce jsou vypsána potřebná zvířátka,klikni na jedno a otevře se okno s informací kterou potřebuješ.H.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak já mám taky odevzdáno a napjatě sleduji blobál, jak to pěkně přibývá. Zatím s přihazováním ještě počkám, jak to půjde dál. Jsem připravena pomoci, ale zatím to vypadá dobře. Určitě stonek bude.
    A na trhu se opravdu velice dobře prodává. Penízky se pěkně sypou.

4. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak do hry samozřejmě jdu - v tulidomku již mám husy - s těmi si musím pomoci šlechtěním, ostatních zvířat mám dostatek v základu.
    čekám na začátek BB a bude splněno. Zatím trošku zvyšuji své krejcarové konto prodejem krav, psů a ryb - docela to sype.

5. pavca67

pavca67 Expert fóra

to co jsem utratila na vyšlechtěnych tak už to mam zpět a take něco navíc husičky a krmení se prodává dobře...dekorky jsou už dvě :)

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také čekám na BB ,mám založeno v tulidomku.Sice bych mimo hus dala všechny úkoly,ale počkám a dám to najednou.:)

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD jupí, dvě dekorky už jsou doma ... to to hezky odsejpá

8. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj lidi, taky patřím k těm co čekají na BB, sice něco mám ale radši vyčkám. Včera jsem si na kole vytočila růžový pesany, dost mě to překvapilo, tak snad se bude dařit i ve šlechtění. Držím všem palce.

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak já jsem z toho jelen, poradí někdo - kde vidíte jak přibývá globál, jiná, než deklarovaná zvířata se do globálu nedají přidávat? Osobní úkoly splněny, ale stále to chce jen čtyři druhy zvířat, Medvánku, kde jsi sehnala 2 dekorky, já mám nálepku+1 dekorku? Já jsem lehce dezorientovaná!

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tý jo to se spíš dočkáme globálu než baby boomuxDxDxD

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Viky007,
    globál je ten "teploměr" vlevo. Pokud si zaktualizuješ hru, tak se ti vždy ukáže současný stav. Do úkolu jdou dodávat jen krávy, psi, husy a ryby. Dekorky jsou součástí plnění globálního úkolu.

Trepifajksl, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  12. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Zdravím farmáři, osobní úkol splněn během 3 minut a teď čekám jak bude přibývat globální, popřípadě přihodím, ale času je ještě hodně....tak uvidím jak se situace bude vyvíjet. Dle mého názoru není zatím kam spěchat, něco vyšlechtím v BB a podle situace přidám do globálu šlechtěnečka. Přeji pěknou hru všem!

13. papulice

papulice Veterán fóra

hurá už jen stonek a bude hotovo,bezva spolupráce...

14. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

globál dáme v pohodě tak v 18.10:D, až přihodí ti co čekají na BB

15. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Zdržujou mě jen ty husy.
    Jinak mám všeho dost.

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

já ty dekorky taky nemám, budou po skončení akce (alespoň tak to píšou tam, kde se dodává) - jen jsem konstatovala, že v globálním úkolu jme už dosáhli na dvě dekorky - teď už na tři ... ono jde o to, že někteří budou potřebovat na splnění osobních úkolů víc čassu, než celá komunita na splnění globálního úkolu, tak asi, aby jim to nebylo líto, tak si všichni počkáme na konec akce ...

Trepifajksl, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  17. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Své 4 úkoly jsem splnila hned sice ze šlechtěnců nic nezbylo, ale s tím jsem počítala, zase nemám tak veliké zásoby.

18. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Milí spoluhráči v globálním úkolu! To jsme, ale šikovní, že jo? Ještě doplníme do stonečku a je to v nebíčku. Líbí se mi to, spolupráce perfektní, plníme na jedničku s hvězdičkou.;)

19. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Úlohy som splnila a niečo som popustila aj naviac. :)

20. abc23

abc23 Komisař fóra

Takže příští akce podobného charakteru se zase vrátí k obtížnosti bobrů :D
    Za tohle asi nikdo velkou odměnu nedostane .. nebo budou natahovat dosáhnutí stonku až do posledních minut, aby to bylo trochu napínavější :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.