Letní senzační hry 2016 (12.8. - 18.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavca67

pavca67 Expert fóra

jejda tak to se omlouvám ja myslela že po splnění ukolu je tak pardon :)

dana9494, disquotek a petaM2001 tohle ocenili.
  2. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jak to tak vidím jsem asi špatný zemědělec, nemám toho dobytka tolik a ani peněz na krávu za 10000, asi začnu prodávat co mám a třeba zbohatnu, kdo ví....:((
    Zatím pilně vyrábím potřebnou havěť na všech dostupných plochách a možná za dva dny budu moci něco dodat. :)))

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p už se v globálu blížíme k první dekorce ...

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Taky jsem trošku přihodila, první dekorku už máme:p;)

5. papulice

papulice Hrabě fóra

jj mohlo by se to dát,podle počtu hráčů by stačilo když každý dodá 50 000 hodnotu a je to doma,já už dodala za 200 000:p(jinak osobní úkol splněn)

Naposledy upraveno: 12/8/16
  6. libakos

libakos Titán fóra

Zatím dodáno za 200 000,uvidíme jak se zadaří v BB,protože na nejvyšší nemám štěstí tak to bude těžší,protože kdyby štěstí sedlo i na mě:) tak se budu rozhodovat jestli si to nenechat:)

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky
    a jako obvykle prodávám.Když mě to tak baví:music:

8. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Já zatím splnila kravky a půl psa. A ani se mi nechce pokračovat, líbí se mi, jak ta kravka mrská nohama :D

9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

p-eetra: Neboj, ona bude i potom mrskat, klidně přihazuj :D

10. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Tak já mám osobní celý splněný, stodola to ani nepocítila. Tak se podívá na trh jak to tam vypadá, a co půjde prodat.:D

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra v globálu to frčí já čekám na babyboome aby do tý doby nebylo hotovo aj bez mé pomoci;)

12. disquotek

disquotek Perspektivní autor

ukoly splněné globál jde super jedna dekorka je na světě a druha bude určitě za chvíli :)

13. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

kde najdu bodové hodnoty šlechtěnců? Ve FAQ jsou jednotlivé body zcela neabecedně za sebou a fakt nemám čas číst vše a bůh ví jestli to tam vůbec je. Dík

14. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Tak trh se zvedá, půjdou ven i ostatní chlívky za 5 minut skoro 1,5mega. kdo by to nebral.:D

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Tribeca*Borghski,

zkus třeba toto téma Šlechtěnci

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Čekala jsem na dvě berešky, trh je prázdný a tak jsem otočila předčasně šmajchl domek :D .. osobní hotová a čekám na BB :p

17. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

tak ja jěště hotovo nemam čekam na BB abych dodala husy jináč globál super jsou už 2 dekorky ;)

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra druhá globální je tam toto jede toto frčí
    xD

19. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Tak taky hotovo přihodila jsem do globálu přes 500 tisíc a po šlechtění přihodím určitě to dáme když každý kdo chce i trošku přidá ;)

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p taky hezky prodávám ... husičky pěkně vykrmené se prodávají obzvláště dobře ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.