Letní senzační hry 2016 (12.8. - 18.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Šmarjá, on se tady ještě někdo dobrovolně zbavuje svých zvířátek? Myslete na charitu a pošlete je mně... Mám pořád nedostatek, teď konkrétně husí. Chi, no nedejte to na trh za ty báječné ceny, že!

2. kolomazník

kolomazník Zelenáč fóra

Myslím, že jsi dost velký optimista. Docela bych se vsadila, že za chvíli se objeví výzva, že jen hlupák ještě dodává zvířátka, protože již je globál splněný, tak ať se nikdo zbytečně nezbavuje zvířátek. Pravděpodobně žádný lumen to nebude, protože si nedovede spočítat, kolik hráčů do globálu musí dodat, aby byl splněný, ale je nás přeci mnohem víc, kteří touží po stonku.

evainfo, petaM2001 a -XFarmářX- tohle ocenili.
  3. Sylva00

Sylva00 Zelenáč fóra

Tedy ty husy za 45 jsou darda! Takové trochu nevyrovnané ...

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Toto je možná neobvyklé, že stonek bývá aktivován až po ukončení kalendářní akce. Většinou lidi "konec akce" mají spojený s dokončením akce na své farmě. A protože mnozí nečtou zadání (případně přečtou ale nerozumí mu), tak když nasypou poslední rybu, mají za to, že je konec akce a žádají si odměnu.
    Nejspíš se tu do čtvrtka objeví ještě spousta dotazů :)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Koukám, že nadsázka už se nenosí... Mno, tak si to tam naházejte, alespoň budete kupovat to, co my, hlupáci, vychováme.
    Osobní úkol musí splnit každý, kdo chce odměnu a do globálního už dát není třeba. To už tu ale bylo psáno asi padesátkrát...​

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak to zkusím ještě jednou . Do globálu NEDODÁVAT, je hotový už pár dní. Stonek se aktivuje ve čtvrtek po skončení celé hry tomu , kdo splnil OSOBNÍ ůkol;):)

7. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

kolomazník - já a optimista? Jsem se narodila jako životní pesimista a zkouším to změnit na optimistu....jde to ztuha, ale možná první optimistické výhledy se objevují právě zde na foruxD. Ale teď vážně. Já sázím na přirozenou inteligenci našeho národa a věřím tomu, že s inteligencí na tom nejsme nejhůř;) :p. A asi je to pravda, protože zde na foru, už žádné dotazy ohledně globálu nejsou, všichni pochopili. Tak to lidé, prosím, nepokaztexD.

8. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Za mňa môžem akciu zhrnúť ako veľmi vydarenú. Za dobu čo tu hrám bola lepšia (na výnos) asi iba kráľovná v Riu :)
    Síce som začínal iba s necelou stovkou husí a pár šľachtencami, ale doteraz išli na trhu ako teplé rožky. Nestíham pre ne vyrábať krmivo. Ale už som zarobil pekne, tak teraz môžem zase míňať ...

9. buba9927

buba9927 Zelenáč fóra

Je mi len ľúto, že ten Rambo neunesie viac zvierať bolo by fajn keby akcia bola dlhšia a určite by uniesol ešte nejaké sliepky či papagáje. Ale aj tak som spokojný akcia sa mi páčila, nezarobil som súce nič lebo čo som mohol tak som dal do spoločnej akcii.

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

to je doba než to skončí já chcu stonekxDxDAle jinak docela okurková sezona do další pěstitelské honičky cca 22.8 dle kalendáře že jo?

11. abc23

abc23 Komisař fóra

No jo, je to zdlouhavý, už se ani nikdo neptá, kam dát dekorky a kdy bude stonek..
    Já bych potřebovala Děsivku tak na 2týdny, klidně ji mohli dát souběžně s takovou akcí.. potřebuju vydolovat 60hvězd z družstva a pořídit nějaké to velkokapacitní skladiště :music:

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, asi budu teď za blbce .... no nemůžu nikde chytnout vlákno výprodej nových dekorek (či výprodej položek) "Letní senzační hry" ... myslím tím - debatu. To určitě nekoupím, jen chci vidět názor ostatních hráčů :D :p ... protože v ofi není "převod" na diskuzi :sleepy:

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Je jasné, proč diskuse není: a) modík zapomněl(či RT) ; za b) modík (RT) se obával našich odmítavých poznámek a diskusi nepovolil, aby se neodradili zájemci. Hlavně ta dekorka 2x1 má docela dost TBZ, pro nováčky jak dělaná. Cena je ovšem též dobře vymalovaná...
    a děsivku bych také bral minimálně na celý týden...ach jó

14. polacka

polacka Vévoda fóra

Nechápu, kdo stále kupuje husy za tak vysokou cenu. No nic, nebudu se v tom šťourat a budu se věnovat prodeji.

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, nevím co modíci, ale ty vlákna nezřizuji :) ani nenesou žádnou vinu na tom, zda diskuze je či není, za to nese odpovědnost pouze admin, v našem případě admini danda, pajda, blackdragon :D
    Diskuzi k dekorkám nikdy neděláme ani k výprodejovým řádkům a jestli je někomu smutno, že o dekorkách nemůže potlachat, může plně využít toto vlákno a zmínit se. Z prodeje dekorek se žádná zpětná vazba neposílá, takže není důvod zakládat samostatnou diskuzi. Zde BP zřejmě stačí výsledek nákupu a ten vidí pouze oni (jejich platební oddělení).

Tím jsou doufám všechny zvídavé dotazy uspokojeny :)

Prima hru danda

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Díky Dando za odpověď. Myslel jsem si, že jeden z vás. Modík a admin mi poněkud splývají v jednu osobnost... Sorry

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

To je v poho, jen prostě chci, aby se všeobecně vědělo, že FM tohle opravdu neovlivní. Oni by v tom byli opravdu nevinně :) danda

18. Tatsume

Tatsume Pisálek fóra

Mno...dneska jsem dokončila krávy. I ty jsem musela dokoupit, vlastní produkce nestačila, neměla jsem zásoby. S krejcarama jsem skoro na nule. Tak je alespoň ta nálepka. Na zbytek kašlu.

Alespoň jsem měla čas během akce napěstovat něco rostlin do zásoby a splnit nějaké úkoly v družstvu, hezky v klídku.

19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky za mě už splněno v pondělí i do globálního jsem něco naházela a vůbec mě to nevadí hold akce je prostě akce tak to aspoň nebude schováno ve stodole vítr je občas potřeba...;) jinak mám dovču tak jsou i výlety a jiné akce i mimo farmičku vše se daří na pohodu :D Janča

20. BigRados

BigRados Zelenáč fóra

Akce skončila a já nedostal stonek :( měl jsem splněné všechny 4 úrovně

Naposledy upraveno: 18/8/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.