Letní senzační hry 2016 (12.8. - 18.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já pevně doufám, že globální odměny dostaneme všichni, ač nestihli dodat dřív, než bylo splněno - pokud dodáme v limitu soutěže.
    Myslím, že nejen začátečníci v různých fázích začátku hry čekali na BB - ale od začátku BB se prakticky nedá připojit. Neustále mi hra hlásí ztrátu spojení se serverem, nedá se sklízet tulidomek, už jsem se tisíckrát znovunačítala a přihlašovala, každý krok dělám na desetkrát. Nemám ještě dokončené dodávání ryb, ač jsem začínala před šestou, už se trochu zlobím, protože jsem se kvůli akci připojila z dovolené a jelikož dnes balíme domů, což samo o sobě je pro mě zdroj ne moc příjemných pocitů, tak tento typ potíží mi štve a fakt doufám, že potrestaná za potíže se spojením ještě odnětím globálních odměn nebudu. Naštěstí tomu nic z úvodního příspěvku nenasvědčuje a věřím, že jsem pochopila správně, že všichni, kdo splní osobní mise a za předpokladu, že globální úkol je úspěšně završen, odměny získávají. Soucítím se všemi, kdo mají podobné potíže, jako já a jsem si jistá, že sama v tom nejsem...

2. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jupíííí, husy dopěstovány, osobní úkol splněný.
    Já mám táááákovou radost.
    Hezkou hru všem a ať se daří.:);)

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akci jsem splnil až po 19 hodině a nestačil jsem se divit, jak rychle ten globální úkol byl hotový. To je neskutečné :D. Akce rychlá a dobrá, teď jen počkat na konec akce...:p.

4. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak soukromná akce hotova
    do společné přidáno a v průbehu ještě přidám
    tak hurá do toho ať to dáme :D

5. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Zdravím všechny, musím říct že tato akce se RT opravdu povedla a chválím je za to. Vůbec žádné stresy kvůli akčnímu nebo padátkům, prostě v pohodě. A ještě jsem vydělal celkem dost krejcárků, protože jsem měl hodně hus a ty jsou na trhu zatím hodně žádány tak proč to nevyužít a co se týče globálu tak hotovo za necelých šest hodin po začátku akce je celkem dobrý výkon. Dokonce se mi líbila i grafika toho dodávání ta pyramida se opravdu povedla. No co mám psát dál akce se povedla a doufám že takových bude víc. A samozřejmě moc blahopřeji všem co akci dokončily. :);)

6. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Počkala jsem na BB, pak jsem se musela Xkrát přihlásit abych zvířátka sklidila a pak to byl fofr. Stonek asi bude funkční až po akci. Všem gratuluji :D

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ladybird - už není třeba přidávat, společná (globální) akce je už skoro hodinu hotová xD

8. misounek0804

misounek0804 Pisálek fóra

akce splněna a teď až do 18. mám veget jde se dopěstovat to co jsem udala v té minulé :D

petaM2001, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  9. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

No, to je právě otázka. Protože jak praví popis akce: Po ukončení akce všichni hráči, kteří se podíleli na globálních úkolech - ať už tím, že plnili pouze své osobní úkoly nebo po jejich splnění dodávali zvířata i nadále - obdrží globální odměny v závislosti na tom, kolik globálních úkolů se podaří splnit.
    Přišla jsem až po splnění globálu, takže jsem se na něm de facto nepodílela.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak tohle byla fakt středně těžká akce. Když jsem splnila já, tak už každej. Tak si jdu dáchnout u BB.

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Auvajsik, jelikož je tam výslovně zmíněno, že hráči se podíleli "ať už tím, že plnili POUZE své osobní úkoly...", což jsme plnili a akce jako taková je stále v běhu ještě několik dní, tak já očekávám, že jsme úspěšní dodavatelé a čekatelé na zasloužené odměny. ;)

Před chvilkou jsem konečně dokončila, stálo mě to cca 100SK, zásoby zvířat nebyly valné a vzhledem k dovolené, kterou jsem aktivně užívala, jsem nestihla nachovat zvířata, ale to není zle, když to šlo udělat jinou cestou (SK), 50 kousků se vrátilo, tudíž náklady cca 50SK na akci není zlé... pravda koupila jsem asi 3 šlechtěnce, ale nakonec jsem si je nechala do chovných úkolů, protože se dařilo i pár přeskoků. Bohužel jsem si to nemohla ani zdokumentovat, tak nevím přesně, co mi skákalo, hra se neustále přerušovala a výsledky chovů se tak ztrácely. :( To je velká nevýhoda systému, že si hra nepamatuje déle než do znovunačtení, hm...

12. xerox43

xerox43 Pisálek fóra

Já byl tak překvapený z toho,že mám tak rychle hotovo až jsem znervozněl jestli je to opravdu všechno.Jak jsem pročetl forko tak vypadá,že je to všechno v pořádku.CHválím,po delší době zase akce která byla na pohodu.

13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

děkuji. mě se ukazoval ukol ještě nehotový.
    tak jsem si aktualizovala farmu a vím, že je hotovo :)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Auvajsik - jelikož se plnění osobních úkolů započítávalo i do plnění globálu, tak jsi se podílela na plnění i ty. Pro klid duše tam můžeš přihodit jednu husu xD;)

15. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Ahojky, nevím jestli už to zde nebylo zodpovězeno, ale nemohu nikde najít dekorky do stonku. Děkuji za rady, kde jso . díky

16. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji smutný tenisový večer,
    Osobní akce hotová a i ta globální a to bylo řečí že se to nestihne.
    Akce fajn a moc to i nebolelo.Ale globální bobři se mi líbili víc.
    Těm co se účastní přeji brzké splnění.

evainfo, petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

gabča1977 - dekorky a stonek budou až po skončení akce

petaM2001, *dareba1 a EdmondDantes tohle ocenili.
  18. tepui

tepui Mistr fóra

dekorky dostaneme po ukončení akce.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  19. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

děkuji

petaM2001 a Medvánek tohle ocenili.
  20. fgs001

fgs001 Pilný autor

Osobně jsem ještě ani nezačal a globál už je hotový, koukám :D Ta hra mě baví :) a neustále překvapuje :p i po šesti letech. Jako manželka xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.