Letní senzační hry 2016 (12.8. - 18.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Milí farmáři, děkuji vám za spolupráci a stráášně velká gratulka nám všem, kteří jsme se na globále podíleli:):). Hurá, mám velkou radost, akce perfektní na jedničku s hvězdičkou:D:D. Teď můžeme v klídku doplňovat stodolu.xDxD
    P.S. Akorát je mi líto všech farmářů, kteří mají odpolední:cry:. Tuto směnu jsem nikdy neměla ráda, ještě, že dělám jenom ranní.

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

To nám to trvalo -.-, nó, tiež som "nemala kedy" od 14,00, až teraz som dodala.
    Škoda, že nie je vidieť vloženú protihodnotu do spoločného "teplomera", na konci akcie by to mohlo byť pekné číslo:music: a aj by ma dosť tak interesovalo:D.

Pekný večer všetkým;).

3. immortal67

immortal67 Expert fóra

Tož hotovo co dál

4. babako

babako Expert fóra

Gratuluji.. Gratuluji.. Gratuluji..;)

5. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Ani to nebolelo :p:p:p.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dáme si to ještě jednou?:D

Víte někdo jestli se přebytky dali taky do globálu nebo odešly do nenávratna? Musela jsem dát šlechtěnce a přestřelila o 32 000 protihodnoty:p;)
    evoku57 tak to jsem ráda, sice to byla jenom troška ale mám z toho lepší pocit:)

Naposledy upraveno: 12/8/16
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dasa1143 šly tam všechny přebytky i ten základ co jsme vkládali

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tulidomek plný, sem ještě chtěla přihodit ... už není kam :D ... sme dobří ... paráda :p
    Jen aby se to akvárko neskutálelo a nerozbilo
    [​IMG] xD

9. mirakoud

mirakoud Expert fóra

no jestli mne oko nešálí, tak globál už je taky splněný. Aspoň já už mám teploměr zelený a odměny odškrtnuté.

10. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Jujda,
    dorazil jsem z dovolené a koukám na aktuální akci :eek:

Tak jsem naházel osobní úkol + něco do společného a jdu si ještě užívat volna :p

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Hotovo.I globál.xD

12. immortal67

immortal67 Expert fóra

no a co se zbylym časem,vynulovat a znovu

13. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Zdravím, skúsil niekto vkladať dekorky do stonky??? Lebo ja som osobné splnil komplet,
    ale mám iba jednu dekorku. Chcel som ju vložiť do stonky a stále ma to hodí do mesta na dodávanie do globálu.
    Takže asi kompletne nieje nič splnené ?
    Alebo sa mýlim ??? :(

14. papulice

papulice Veterán fóra

hurá hurá jsme všichni dobří,gratulace,aspoň v něčem se svět umí spojit!!!:inlove:odměny budou až po skončení akce...

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Charlie,myslím že stonek půjde doplnit až akce skončí.

petaM2001, charlie.b46 a dana9494 tohle ocenili.
  16. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Chápu to dobře, že když jsem přišla až teď a splnila všechny osobní cíle, mám stejně s globálními odměnami smůlu, protože se už všechno splnilo, než jsem dorazila?

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Auvajsik - všichni, kdož mají splněné osobní cíle, dostanou odměny i z globálního úkolu, bo je hotovo ;)

18. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Auvajsik nemas smulu .... mas vsechno ;)
    cumim jako puk bylo to bleskove .... skoda, ze za global nejsou banany a vrtacky ;)

19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Gratulka všetkým, musela som dochovať husičky, ale bola to bleskovka. Paráda.

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, osobní úkoly mám splněny a i globál je hotov. To byla bleskovka. :) jdu ještě něco vyšlechtit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.