Letní senzační hry 2016 (12.8. - 18.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte, tak som tam hodila kravy a psov, ale husičky chýbajú. Tuším bude skôr hotový globál, než urobím tie 4 osobné. Už je BB, tak idem boomovať. Fajn zábavu

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Ráda bych ještě přihodila ale:-(dala jsem 100tulidomků se základy a jediný přeskok a to z mixu byl na růžové prasátko což mi je v akci na dvě věci:-( jinak genetika a to je u mě od začátku ,prostě smolná farma na rozmnožování:-(No ještě zkusím....

3. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

• Prosím uprav si podpis, tak aby odpovídal pravidlům. Pajda361
    už se to blíží

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a je to osobák hotov;)

5. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

Až mě překvapilo za kolik sekund jsem měla splněné své 4 úkoly a dokonce i něco málo šlechtěnců mi zůstalo. A globál se moc hezky posouvá...takhle kdyby šlo všechno :-D

6. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Akce bude za chvíli splněna globálně. nezávidím těm, kteří mají odpolední a nestihnou ani dodat kvůli tomu, že prostě nemají prostor :D

7. disquotek

disquotek Perspektivní autor

8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Kravky a psiska jsou hotový, hus nedostatek, tak tulidomky makají, na ploše stádo hus, no snad to dopadne;););););););)

9. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Stoupá rychle super přihodila jsem na celk.sumu 1.050.360 a počkám jak se to vystříbří

10. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Za mě hlásím - HOTOVO. Ani jsem netušila, jak mám plnou stodolu. xD Vlastně, měla jsem plnou stodolu. ;) Všem přeji příjemnou hru. Ahoj

11. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Stonek nemá zatím faju, ale chybí malilinko...dle mého názoru nás od splnění dělí minuty, možná sekundy....

12. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Globál je splněný:D

13. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

A je to ! ! ! Něco málo navíc jsem přihodila, teď už jen nakukuji jak se plní globál.

14. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupíííííí máme to global finito :) ;)

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a přátelé ted budem robit čo ---odpočívat já jdu na pivko ahojxDxDxDxDxD:music::music::music::wuerg:8)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovka, za pár sekund ani jsem nemusel šlechtit ,-)

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD tak tohle fakt nebolelo - globál za 50 minut od začátku baby boomu hotový, tak teď stojí za to dorazit osobní úkoly, protože stonek budete mít už zadarmo!

18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Super, akce hotová ale na stonek budem čekat zbytek akce xD

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tééééda, takto rychle jsem to nečekala, ještě že jsem navíc už nic nešoupla, teď už se plní přes plán a stonek je doma. Jsme všichni farmáři na celém světě šikulky ;)

20. pavca67

pavca67 Expert fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.