Letní rybářská bonanza (11.7. - 30.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Skali máš pravdu.Ovšem problém je v tom že rybaření nás většinou skoro všechny bavilo a tedˇnějak nemůžeme přežvejkat co z toho udělali za hrůzu.Vypadá to že chtějí vyždímat co nejvíc peněz než hra skončí úplně.Nějak už jí dlouhou dobu nedávám.Ale to se zdá jen mě,třeba se mýlím.

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

22 her / 2* mince, fakt vypecena hra nahodnych navnad, nahodnych beden, nahodnych odmen...
    Takhle tezko dosahnout upgradu nebo stonku, bohuzel ani dlouhy cas akce nic neresi...

Honzulka05, charina a hanynkach tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

burds - nestraš ;) To by se asi zase nepředělávali s celou hrou kvůli ukončení podpory FP - teda aspoň doufám. Přece by nestrkali energii a finance do něčeho, pokud by neměli v plánu pokračovat i do budoucna. A opravdu na tom makají :)

Rybaření - předchozí akce byly úplně o něčem jiném, to je jasné. Návnady jsme si dělali samy, takže to bylo zábavné. Uvidíme, kam se dopinožíme...Rozhodně mně ta náhoda taky vadí - nemám to ráda, ale co s tím naděláme - nic, tak nemá cenu se tím stresovat.;)

Dneska se štěstí unavilo, vypadla mi nejlepší návnada, chytila jsem chobotnici a dostala 45 mincí. Huráááá :D

4. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak já nevím, jestli tomu dobře rozumím, ale je to tak, že pokud mám - a jako skalní hráč mám - všechny řady na stonku, které se teď v rámci akce v rybářském obchodě nabízí, tak si můžu za mince z rybářské akce koupit akorát tak dekorky, které už taky mám, k ničemu je nepotřebuji a dám je akorát do lišty??? Fakt tomu dobře rozumím? No nic, odměny dostanu i za minihry a tak a účastním se každé akce, ať je jaká chce ... ale stejně mi to nepřipadá úplně motivující.

Naposledy upraveno: 15/7/19
    maribeja, hanynkach a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. Plea

Plea Pilný autor

Odehráno 33 her, prozatím získáno 140 mincí, hraju to jen kvůli té rybí dekoraci, jinak mám vše.. Ale padání mincí je tentokrát slabota a marlín se také nedaří, ač trefuji skoro pořád ideální střed, jen z bedniček padají obyčejné návnady, bída s nouzí..
    Skali: nějaké blížší oficiální info ohledně dalšího fungování farmeramy bude? Přeci jen to jsou takové zákulisní střípky a hráče by určitě zajímalo, jak to v budoucnu s farmou bude.. Protože u fantasyramy také byly neustále nějaké výprodeje, balíčky a pak najednou konec, byla jsem dost naštvaná.

Díky za rychlou odpověď, zeptat jsem se musela ;)

Naposledy upraveno: 15/7/19
  6. Skali

Plea - bližší info nemáme. A toto ti ani dopředu asi nikdo neřekne :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. silou0071

silou0071 Pisálek fóra

Začala som rybárčiť, použila všetky návnady a čo to, žiadne mince. Som si nevšimla, že sa mi nepripisujú peniažky... :(

Honzulka05 a hanynkach tohle ocenili.
  8. Skali

silou0071 - ahoj, mince vypadávají náhodně - tzn. že ti může vypadnout i jiná odměna.
    Klik tady

9. silou0071

silou0071 Pisálek fóra

Jejda, to som si nevšimla, pardon :)

Honzulka05, hanynkach a Skali tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po 32 hrách mám konečně 90 mincí.
    Jinak 8x Marlín,12x chobotnice,16x Čtverzubec,8x Ploskozubec,4x Humr a 1x Makrela.
    Nevím tedy co budu brát za mince,až vyberu všechny upgrade dekorky.Odměny pro starý hráče,jsou fakt zoufalý a nováčkové na ně stejně nedosáhnou!o_O
    Petrův zdar!

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zrovna jsem se šla zeptat, co za ty mince kupujete. Nejdřív jsem myslela, že stejně žádné nezískám, ale pak se jich pár sešlo a já zjistila, že stejně ani nevím, co s nimi.

Honzulka05, hanynkach a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. raddre

raddre Baron fóra

jako jedna z mála jsem nikdy rybaření nemusela, protože mám špatné prostorové viděni ( nepustili mně ani k řidičáku). Pracně jsem se naučila, kdy můžu kliknout myší a teď to za mně dělá spojení mozek-ruka, mám odehraných 35 her,ale kolik kterých ryb nevím, pamatuji si jen dnešní záseky = 5 návnad (3+1+1) a z nich 1 čtverzubec, 3 chobotnice a 4 merliny, chytám jen tyto ryby, jen se mi k nim zatoulali 4 ploskozubci a jedna makrela. Zhrnuto: tato akce není pro mně o relaxu ani potěšením ze hry, ale je jen drobný bonus z odměn

13. Skali

raddre - ahoj, kolik chytíš kterých rybek zjistíš, najedeš-li kurzorem na tu "měrku"

plosko.png

Honzulka05, hanynkach a raddre tohle ocenili.
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Těžko radit, přehoz na dekoraci nebo nějakou dekoraci, kterou nemá třeba soused ve stonku, chybí mu a nebude mít tolik mincí na zakoupení. Pak poslat při OD.
    Já mám vystaráno zatím, pořád nula.

Honzulka05, hanynkach a kiki2305 tohle ocenili.
  15. raddre

raddre Baron fóra

ahojky Skali (a zdravím i ostatní spoluhráče)
    děkuji, fakt jsem to nevěděla,ale nijak jsem se nepídila.Takže můj stav je 19 merlín, 12 chobotnic,12 čtverzubec, 8 ploskozubci (tady opravuji to původní) a jedna makrela, 35xmince, 3x závěs pokud bude za co, koupím zbývající závěsy a ráda bych dekorku 2x2, protože ty mi neustále chybí

Honzulka05, hanynkach a Skali tohle ocenili.
  16. Tassadar11

17. Skali

Taktak. A za 2500 kr (tedy bez slevy) ho koupíš i ve farmářském obchodě kdykoli (je toho tam víc, co jde do fazole třeba nádrž na vodu 1x1 za 250 kr) :)

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No jakmile bedna, nejnižší možná návnada, někdy mám dojem, že kdyby mohlo, nevypadlo by mi nejraději NIC.
    S tímto nemám šanci.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po 51 hrách mám stále 90 mincí!o_O:p Jen doufám ,že do konce akce těch 160 mincí ještě příjde!:eek:

20. Tassadar11

Tak nevim kde bych vzal tolik her, 29her/90minci, na zavesy muzu zapomenout, myslim ze i prvni (nezajimavy) stonek se ponekud vzdaluje...

zahradnice4, Honzulka05 a hanynkach tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.