Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

No ,kupuji pravidelně kombajn,TS ,často velký balík SK, mlýn, nové miláčky nebo stonek a do října mám ještě premium, přesto při přihlášení do hry reklamy mám.Asi málo platím.....

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Spíš to bude tím, že se přihlašuješ rovnou na Farmeramu. Já se od začátku přihlašuji přes BP portál a i když jsem zpočátku neplatila nic (až později jsem začala kupovat měsíční pomocníky), tak jsem při přihlašování reklamu neviděla ani jednou.:)

danda-vnovis, lucie1978 a petaM2001 tohle ocenili.
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, takže to ještě rozvedu,.... úkoly jsou projekty BP nikoliv inzerenta, tuto reklamu si nikdo neplatí a nejedná se o reklamu, ale o úkoly, které do kina zavedlo BP z vlastního rozhodnutí. To na začátek.
    Pechfógl ty ani já nesedíme u stolu s manažery, když nabízí inzerentovi prezentaci a reklamu ve hře, takže cokoliv zde napíšeme je pouze náš pohled, ale realita může být naprosto odlišná. Nicméně s PR (čti pí ár) přijdu do kontaktu a minimálně u pár firem vím, jak si představují efektivní reklamu a ta je čiště účelová "vnutit" potencionálnímu zákazníkovi svojí reklamu za každou cenu.
    Zeptám se tě, proč by mělo BP vnucovat zákazníkovi reklamu v kině, aby hráči z toho něco měli? BP jde o prodej reklamy a výběr, kde ta reklama bude je přece čiště na inzerentovi reklamy. Už sem to tu psala, prostě je vidět, že český a slovenský inzerent vidí větší potenciál v shlédnutí reklamy někde, kde se hráč podívat musí, než tam, kam by musel hráč dobrovolně vstoupit, což je podle mě docela logická reakce, ne každý inzerent hraje farmeramu a nemyslím, že inzerenti mají eminentní zájem sponzorovat cs a sk hráče v kině, což je ostatně vidět.
    Libakos - nechala sem si na podpoře prověřit, zda opravdu reklamu při přihlášení do hry máš na herním účtu, ze kterého píšeš a podle herní podpory tam žádnou reklamu nemáš. Na konci při odhlášení ze hry má reklamu úplně každý, pokud sis to spletla. Pokud reklamu opravdu máš, pořiď screen a napiš na herní podporu. Reklama se platícím hráčům opravdu zobrazovat nemá.

Celkově ze strany českých a slovenských inzerentů není nijak valný zájem o reklamu ve hře, protože se mohou inzerenti domnívat, že tuto hru hrají převážně děti. Děti však nejsou cílová skupina pro nákup produktů inzerenta, opět logický fakt, se kterým je se třeba smířit.

A mohli bychom všichni polemizovat dále, ale bude to naprosto zbytečné. Ty vámi požadované reklamy v kině to stejně nezajistí.

danda :)

4. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Sakraaa kdi uz konecne pujde to kino kino je uz dlouho nefunkcniii tak stim udelejte neco. Bilo bito faj mit za prihlaseni 1 floren kdisi to bilo

5. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Hulik1 na klávesnici existuje i tlačítko pro ypsilon..., ale zpět ke kinu, když teda nejede, co ho tak zakrývat plachtou jako jarmark?

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, je zaujimavé, že ja som si včera (3.7.) kino užila. Premietali mi niekoľko krát- 3xza 15 b, asi 2x za 5 b a 1x za 2. A bolo to na našom (CZ - SK). Preto to prizvukujem, že občas ma to hodí - neviem prečo na DE a tam sa sem - tam podarí nejakých 15 b.
    Na to DE - fakt nechápem, prečo ma to tam dá.:cry:

petaM2001, Y_n_O a Apachie1 tohle ocenili.
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

je čas kino zrušit:mad:nefunkční už hodně dlouho:mad:

8. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Kino je jen na okrasu.

9. danda-vnovis

Lubica a neděje se tak například při hraní hry z mobilního telefonu? Pak by se to stát mohlo,. nicméně občas se zařadí do ostatních lokací i videa jiných lokací, zvláště u těch lokací, kde je videí opravdu málo a to u nás je, nicméně stále nějaká jsou.
    Jinak jsem mimo jiné díky vašemu reptání tady zaregistrovala, že při přihlášení do hry už pre-roll videa opravdu nejsou ani u neplatících hráčů. Je tam pouze vložená reklama od Googlu s označením Ads by Google, což nesouvisí vůbec s BP, ale je jistě součástí prohlížeče.
    Hubabuba - nakresli si na něj plachtu a nechoď tam. Co víc ti k tomu asi říct...
    Mě kino neirituje, protože tam prostě nechodím a nechává mě chladnou. BP nepoběží a nebude odebírat prvek ze hry na základě pár nespokojených reakcí, buďme realisti.

danda

evainfo, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  10. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

danda - Asi to špatně chápeš, nám, nemajetným hráčům, nejde o reklamu, ale o možnost získat nějaké Floreny, což RT nezajímá, pro ně je lepší, když je koupíme za reálné peníze. 1 Floren za postup do dalšího levelu - to je výsměch. Hraji téměř od začátku a tak pamatuji doby, kdy za splnění úkolu v družstvu byly jako odměna Floreny, navrhuji vrátit se k této praxi.

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

danda : (Monte) to trefil-a přesně , víc se k tomu nemá smysl vyjadřovat, ještě bych dostal "Banána":D

12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mě kino nejde už hodně dlouho, hádám, tak půl roku, ale vloni šlo parádně, to bylo super, no třeba je v rekonstrukci a pak se budem divitxD

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Přestaňte frflat a sežeňte zakázky 8)

14. danda-vnovis

Já sice chápu, že něco chcete, ale my to nezajistíme. To si ujasněme. Co BP udělá nebo neudělá co se kina týče je pouze a jenom v jejich kompetenci a nikdo se nás na náš názor neptá, co si přejí hráči.
    Občas kino hraje, ale jestli si někdo myslí, že tam denně nahrabe x videí, aby si je mohl přeměnit na Floreny, tak to považuji za dost naivní. Zlobte se nebo ne, ale BP prostě není charita, což je myslím dost patrné z akcí. Hrát se dá i bez florenů, jen je třeba se uskrovnit a šetřit. Na tomto fóru je x hráčů, kteří to zvládají i bez nákupu herní měny a nespoléhají se na kino. Samozřejmě každý je rád, když něco zadarmo získá, ale není to povinností BP prémiové prvky poskytovat zdarma. To je třeba si uvědomit. Platící hráči si platí proto, aby měli něco víc než ti neplatící,. tak by bylo fér jim to taky dopřát. Díky nim je totiž tato hra stále v provozu. Pokud se změní na charitu, bude následovat exlou fantasyramu.

danda
    místní hlásná trumpeta (neplést s provozovatelem hry)

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

danda - já bych si, být tebou, toho frflání nevšímala. Pro mě třeba je to jako terapie. Když si postěžuju nahlas, je mi hned líp i když se okolnosti nezměnily. Řekla bych, že ostatní to mají podobné. Máme pak pocit, že jsme pro změnu stavu udělali aspoň něco, což je pořád lepší než nic. Takže bych tohle vlákno brala jako terapeutickou skupinu, kde si na dané téma může každý říkat co chce (v rámci pravidel), nikomu to neublíží a ještě budeme hrát s větší radostí. A to se vyplatí. ;)

Abych nebyla úplně mimo téma: "Kino nejede." -.-

16. danda-vnovis

Prepperka to by bylo možné pouze v případě, že se tu pak nebude objevovat reakce, že nereagujeme. Pak by si tu mohl každý frflat dle libosti. Ale zejména tady opakovaně někteří pak píší, že je ignorujeme. Takže to je důvod, proč reaguju na nespokojenost.

danda

17. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Neuvěřitelné - dnes mi jelo kino sice jen jednou ale hurá 15 kinobodíků bylo super :inlove:

18. abc23

abc23 Komisař fóra

Zrovna jdu hlásit, že bylo promítnuto jedno video.. 15kb k těm 5 dalo aspoň floren ;) pak se další video nespustilo a po f5 už byla hláška, že není nic k dispozici.. tak zkuste, třeba u toho stačíte kopnout škopek :D

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky se mi povedlo 15 bodíků :D Stal se zázrak :D:D

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Taky 15 bodu ;)

petaM2001, kiki2305 a Apachie1 tohle ocenili.