Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Já už po přečtení tady těchto příspěvků můžu jen napsat jediné JE TO NESPRAVEDLIVÉ !! Mi kino nejde už přes půl roku a jiným jak tady čtu jde denně .:wuerg:

daaana, eli2006 a petaM2001 tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tady v naší CZ/SK lokaci kino nejde cca od Vánoc. Dívej se pořádně na datum u vloženého příspěvku. V zahraničí jede... A že se občas stane zázrak? Ano, zázraky se dějí, kdysi dávno o tom natočili krásný film...

3. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Mám dotaz, kino jsem neviděla cca od půlky prosince, nic a nic a nic.....ani dotazník a ten bych teda s chutí ráda vyplnila.

eli2006, -brambora- a petaM2001 tohle ocenili.
  4. mamba54

mamba54 Stará škola

Je zajímavé, že kino nemá co točit, že nemá reklamy, ale mě se už několikrát stalo, že když se přihlašuju na farmu, tak mě zdržuje nějaká reklama-.-:(.....ale kino prosím nerušte!!! já nemám florenovník !!! a kde jinde bych k penízkům přišla (bez peněz):p;)

Naposledy upraveno: 30/5/17
  5. Angee110

Angee110 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    jme za jedno :) at nám to počítaj jako kino......teda aspon těm co to dkoukaj do konce a nekliknou na přeskočit :D na mě to tu vyskakuje pořád a nedej bože ten šok když mám zaplej zvuk v pc :(

Naposledy upraveno moderátorem: 30/5/17
    eli2006, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mamba54: Zajímalo by mně, jak přicházíš k florenům z promítání, když kino od prosince nefunguje....:p

7. mamba54

mamba54 Stará škola

-pechfógl- nepřicházím,...... škudlím to, co jsem si vytočila v kině, když ještě fungovalo, prostě nic nekupuju, protože čekám na něco wau, co bych opravdu "potřebovala":p;):D a čekám, až se zase začne promítat-.-o_O:p

8. badaji

badaji Vážený autor

Myslíte, že letní kino půjde alespoň v létě? U nás začínají promítat 30.6. Doufám, že se konečně dočkáme i na farmě. Florenovník nebo FL v odměnách by se taky hodily. Teď jsem postoupila do 107 levlu a dostala jsem 1 Fl, heč.

9. samec

samec Magnát fóra

badaji-----Zapomeň,že letní kino půjde v létě--léto už je a od před vánoc tady na to milé RT kašle--oni nám vlastně svým způsobem chrání zdraví,protože kdyby se to rozjelo,tak by nás určitě z toho trefilo --a žes postoupila po desítkách milionů BZ a dostala 1fl---to se nedá ani komentovat při těch nekonečných nabídek za floreny

10. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Hlásím že dnes je první letní den tak by se mohl promítač přesunout do kina a začít promítat vůbec bych se nezlobila a byla bych věrný divák ;)

11. daša41

daša41 Pisálek fóra

Poví nám někdo odpovědný kdy bude kino opět v provozu?

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Ve Žďáru nad S. po rekonstrukci jede kino od minulého týdne;)xDxDxD

13. -pechfógl-

samec, v tom případě mi vysvětli, proč bylo u nás letní kino v provozu do konce prosince. Že by si někdo z RT dočasně spletl polokouli?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  14. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    kino jede naprosto v pohodě bohužel mimo ČR. Jsou dvě varianty - buď opravdu nejsou reklamy nebo RT nechce pustit reklamy za floreny. Vzhledem k tomu, že někomu se při přihlášení reklama objeví, tak pravda bude asi mezi. Reklam je málo a tak RT je nechce pustit za floreny

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bropyk: ta tvá teorie má jednu vadu, obvykle se prodává konkrétní reklamní prostor, takže to není RT, která rozhoduje o tom v které části hry bude reklama spouštěna, ale ten kdo reklamu platí.

petaM2001 a DANKA722 tohle ocenili.
  16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

pajdo to mi nějak nejde do hlavy. Kdo chce reklamu tak si zaplatí třeba 10000 přístupů. Z pohledu inzerenta mi je jedno jak se k nim dostanu - jestli při přihlášení nebo přes kino. Nechce se mi věřit, že je přímo ve smlouvě uvedeno na které konkrétní stránce reklama bude, ale třeba to tak je. Dvě pravdy jsou - v zahraničí jede kino, u nás je reklama při přihlášení. Zbytek jsou spekulace

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také se domnívám, že na reklamu při přihlášení se nikdo ani nepodívá...
    Ale na reklamy v kině se podívá každý a dokonce se vydrží koukat na celou reklamu! Ale to je jenom můj osobní názor...

petaM2001 tohle ocenil(a).
  18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, reklama na začátku hry je pouze u neplatících hráčů, platícím hráčům se reklama nezobrazuje. Kde bude reklama ve hře puštěna si vybírá inzerent - tzn. zadavatel reklamy, od BP dostane pouze na výběr a zjevně zde hraje svou roli cena za reklamu. Inzerent zjevně rozlišuje, v které části se hráči na reklamu dívají či nikoliv, má všeobecně zato, že na začátku hry se na ní každý musí podívat, kdežto do kina musí sám vejít a chtít se podívat a všeobecně se ví, že lidi na reklamu neradi koukají, takže si logicky inzerent vybere reklamu tam, kde se hráči musí nakouknout.
    Jedinej kdo vám tudíž nechce reklamu dopřát je inzerent, proto v ostatních lokacích reklama běží a u nás jen sporadicky. Opravdu totiž nevidím důvod, proč by jinde reklama běžela a zrovna u nás ne tak často, jen z plezíru BP. Chyba je v reklamní strategii českých a slovenských inzerentů.
    Reklamní strategie u nás je zaměřená na vnucení reklamy za každou cenu a to je i důsledek, proč se zjevně inzerent obává, že do kina chodit nebudete. Ze své pozice to vidí jinak.

danda

petaM2001, Apachie1 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. -pechfógl-

BP má tedy zřejmě markeťáky na baterky. Ti by snad měli vysvětlit inzerentovi, že a proč se zrovna v naší lokaci hráči dívají spíš na reklamu v kině než na nějakej cancour na začátku hry. Ale ne, oni jedou podle zavedených schémat pro větší a důležitější lokace. Pochybuji, že by jim bylo líto jednoho ulousaného florenu, který hráč získá za x shlédnutí.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  20. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

Myslím si, že argumentace nedostatkem inzerentů, je pouhý alibismus. Domnívám se , že např. hledání baráků na satelitních snímcích, či na kterou stranu je otočená postava na fotografii a bylo spousta jiných her, se žádnou reklamou nesouvisí. Podle mně je je to o tom, že není zájem se strany RT, aby i ti nemajetní, občas přišli k nějakým Florenům.